Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Känner mig väldigt smickrad över att självaste Mr Rehnberg har mig som referens till hur folk borde ändra sin kosthållning i USA. Tack Hugo. Jag ställer in siktet. #hugorehnberg #aperfectguide

You Might Also Like

 • ilona
  9 mars, 2015 at 20:28

  Vem är han. En näringsexpert?

 • laura
  9 mars, 2015 at 21:28

  Ok, nu är ju du varken professor i näringslära eller ens dietist. Jag tror personligen inte på att äta massa fett och inte kolhydrater utan snarare handlar väl allt om hur processad maten är. Aldrig att du kan få mig att tro att din syntetiska questbar är ett bättre mellanmål än mitt (ekologiska) äpple. Och jag är smal fast jag inte ens tränar, äter ordentligt och har utmärkta värden.

 • Davve
  9 mars, 2015 at 22:43

  Laura, alla få tycka och tro som de vill. Eller ska alla följa vad du tycker?

 • Carolina
  10 mars, 2015 at 01:00

  Hahahaha detta är verkligen SÅ sant! Bor i USA och verkligen alla familjer jag vart hemma hos har köket fullproppat med non-fat och low-fat produkter, livrädda för att få i sig fett men socker det är det fullproppat i allt utan att någon bryr sig!

 • Astrid
  10 mars, 2015 at 03:14

  Ah Katrin expandera till USA. Borja i LA garna. dem Paleo manniskor som finns har kommer ju saklart alska dina produkter. Bor i WeHo, jobbar som PT och tycker fan det ar skam hur daligt utbudet av bra (och kul) produkter det finns. You’d make a killing! Hjalper garna till om du skulle vilja.

 • maria
  10 mars, 2015 at 08:16

  Såg programmet ”fråga doktorn” svt1 igår.
  En fråga om förhöjt kolesterol, där blev svaret av
  doktor Gunilla att LCHF kosten höjer kolesterol,(om jag förstod rätt, lite svävande svar)