Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag får väldigt ofta frågor på hur man gör en god, mättande morgonsmoothie. Jag glömmer alltid att svara. Jag ska göra det nu. En burk kokosmjölk och vad som helst till. Igår kväll mixade jag en burk kokosmjölk med en lite kartong av @finnerodja frysta hallon. Man kan ju tjoffa ner spenat, nötter vad som helst i den men att ha en burk kokosmjölk som bas. Prima! #lchf #lchffrukost #smoothie

You Might Also Like

 • Maja
  9 mars, 2015 at 15:17

  Herregud så gooott det låter!!

 • bella
  9 mars, 2015 at 15:41

  Åh vad gott. Det va superlänge sedan jag gjorde en smoothie! Kolla gärna in min blogg där jag skriver om livet som mamma efter en tuff IVF behandling! Älskar livet som mamma delar med mig av vardagsglimtar ut vårt liv! <3

 • anonym
  9 mars, 2015 at 17:15

  Tack för bra tips !

 • D
  9 mars, 2015 at 17:31

  Är gravid (i vecka 31k) med mitt tredje barn. Längtar till mitten av maj när hon kommer ut och jag ska köra igång med LCHF. Men jag är rädd att misslyckas. Har du, Katrin, tips på hur jag lyckas med viktnedgång och en hälsosam livsstil med tre barn och en sambo (som gillar att njuta av livets ”goda”)? Jag behöver stöd i detta. Jag avskyr att vara fet!

 • Loppan
  9 mars, 2015 at 17:55

  Ajja bajja, inte ära frysta bär utan att först koka upp dem i 60 grader…

 • olja
  9 mars, 2015 at 18:17

  Äh fy vad äckligt det låter! mycket goare med banan och frysta bär – utspett med h2o

 • P
  9 mars, 2015 at 18:55

  Loppan jag äter frysta bär varje dag sen flera år tillbaka.
  Klart att man inte kokar dom Då blir det ju som sylt och det vill man ju inte alltid ha Vet att det var att rekommendera men undrar om det verkligen är så nu?! Dessutom var det nog bara hallon det gällde…

 • Netti
  9 mars, 2015 at 21:01

  Det där lät ju riktigt mumma 🙂

 • Frida
  9 mars, 2015 at 23:26

  Och fryser du först kokosmjölken och sedan mixar med bär har du supergod glass 🙂

 • Felicia
  10 mars, 2015 at 12:04

  Du verkar vara den enda vettiga människan som kan det här med bra mat Katrin! Jag undrar om du skulle kunna skriva ett inlägg med tips på mat till oss som har IBS och glutenintolerans det är så svårt att hitta måltider som är nyttiga men som ändå håller för magen.
  Tack för allt du delar med dig i vardagen, du är en förebild. Du är så cool!