Okategoriserade

Jag är inte lugn och snäll

Jag vet inte om jag nämnde för er att mediumet sa till mig att jag kommer att bli kontaktad av en kvinna som kommer att be mig att ställa upp på något medialt som jag inte får tacka nej till för det här kommer att leda till något väldigt fantastiskt för mig. Det är så sjukt att han sa så och nu den senaste veckan har redan tre stycken kvinnor ringt mig för att fråga om jag kan tänka mig att ställa upp på olika saker. Jag blir helt nojig varje gång som en kvinna ringer till mig och analyserar samtalet och väger varenda ord och tänker länge innan jag svarar och ställer följdfrågor och anstränger mig för att klura ut om det här på något sätt skulle kunna ge mig någon vinning men är det inte sjukt?! Tre kvinnor på en vecka och än har inte kvinnan med stort k ringt för av de förfrågningar jag fått kan omöjligt någon vara den som kommer att generera i något bra för mig. Fångarna på fortet kan inte vara den utlösande faktorn för min karriär, jag gjorde en podcast idag med en kvinna men jag tror inte att det kommer att leda till något, jag gjorde det mest för att det kändes kul och hon var så gullig, en förfrågan är SUPERHEMLIG (urtrist och astöntig). Men det är kul varje gång som en kvinna ringer för jag börjar genast tänka att ”Nu är det hon… Nu händer det”. Det kommer snart.

Jag köpte en cykel till Ringo idag. Egentligen är cykeln från min pappa som bad mig att köpa den till Ringo i födelsedagspresent. Han vägrade pedaler så det blev en sån där springcykel. Lika bra att öva på tydligen. Så vi har cyklat runt hela eftermiddagen jag och Ringo. Jag har gått. Besökt Sturegallerian, gjort ärenden på stan medan lillen har cyklat med. Överlycklig! Sen åt vi middag på grillen på Östermalmstorg och sen spelade vi in podcast. Adam var där. Alsing. Han är en så härlig människa. Han gav Ringo en riktig mikrofon i present. Så imorgon tänkte jag tjoffa in den i min Mac och spela in en egen podcast med Ringo. Vi har redan övat lite. ”Hej hej det här var Ringo Rimér, välkomna till mitt program. Idag ska jag mäta pulsen på mamma Katrin…” Han älskar det!

Alright. Jag ska ta och knyta mig. Det stör mig fortfarande lite att Anna sa att jag blivit lugn och snäll den senaste tiden. Jag är inte lugn och snäll. Fan.
Katrins Snapshots

Cykelpremiär! #instacollage

You Might Also Like

 • Ingela
  8 maj, 2013 at 22:08

  Jag tror du är med barn. Inget partande. Grattis i så fall.

 • Ninisen
  8 maj, 2013 at 22:42

  Man ber inte om en biff i medium om man är gravid!

 • Maria
  8 maj, 2013 at 23:31

  Ringo är så gullig.
  Stolt sitter han på sin nya cykel,
  med cykelhjälmen på plats.

 • ML
  8 maj, 2013 at 23:36

  Jättebra att träna på en balanscykel för Ringo. Sån har mina barnbarn haft från 2-3-årsåldern, sen har dom lärt sig på en riktig cykel. Söt är han fortfarande Ringokillen! 🙂

 • Anna Lowisa
  8 maj, 2013 at 23:45

  Jag har läst din blogg ett tag. Känner inte riktigt till vad du har gjort innan inom svensk media eftersom jag bor i USS.
  Anyway, tycker ibland att du kan vara lite ”lustig” och kanske lite ”mean”. Men idag så köpte jag din LHCF book (är hemma och hälsar på) och tänkte att fan du har rätt när det gäller hur man har ursäkter hela tiden när det gäller ens vikt! Jag börjar med LCHF i morgon! Och om jag tänker på att fuska så får jag tänka på vad du skulle säga! Det skulle nog inte vara så kul och få en tillsägning från dig. Du gav mig en tänkeställare!
  Jag vill också säga att även om vi inte tycker lika om vissa ämnen så är jag stolt över att då står för vad du tycker och inte tar något bullshit från någon!
  Xo

 • Karin
  9 maj, 2013 at 01:33

  Det är nog yogan som gör dig lugn.

  Vilken sötnos din son är:)

 • Marie
  9 maj, 2013 at 05:57

  På den högra bilden så påminner han om din pappa!

 • anonym
  9 maj, 2013 at 07:13

  Inse att du inte är någon kändis. De flesta har ingen aning om vem du är. Varför då sälja dig till TV. Läs förnedringsprogram.
  Eller så är du i desperat behov av pengar?
  Tycker synd om dig.

 • BLOGG I THAILAND.SE - Följ vårt liv genom världen
  9 maj, 2013 at 07:35

  Haha, kul med samtalen! 🙂

  Söt han är då! 🙂

 • <R<O>N>
  9 maj, 2013 at 08:54

  Ha ha! Det blir komiskt när personer som försörjer sig på att lura andra lurar varandra. Det är också underhållande att se Katrin göra sig själv till åtlöje med sitt dravel om vad mediet har sagt. Fortsätt att roa mig Katrin! Fortsätt att svamla om vad ditt medium har sagt!

 • 9 maj, 2013 at 10:45

  VA?!?!? HJÄLM?? Det var ju inte coolt tyckte du?!? Ringo skulle ju aldrig ha hjälm?!? Det var ju bara för töntar enligt dig?!?

 • Henrik
  9 maj, 2013 at 10:46

  Jag ser han också på bild.
  Han åker på hjälmen och har cykeln på huvudet. Får sluta äta så mycket konstiga svampar.

 • Henrik
  9 maj, 2013 at 10:48

  USS(R)?
  Var i Ryssland?
  Tjerepovets?
  Josjkar-Ola?
  Komsomolsk-na-Amure?

 • Henrik
  9 maj, 2013 at 10:49

  Jag känner igen henne.
  Det räcker för mig.
  Om jag mötte dig i Saharaöknen
  så skulle jag ändå inte se dig.

 • Henrik
  9 maj, 2013 at 10:50

  Jag har aldrig bett om en biff.
  Jag brukar be om evigt liv eller när jag var barn om en hundvalp.

 • Henrik
  9 maj, 2013 at 10:57

  Kristi Flygare 🙂 idag blir det flyga av! Fast hemma i köket ! Har köpt diverse grönsaker. Purjolök gurka zucchini , man kan ha väldigt trevligt med dessa o då snackar jag inte mat 😛 bättre köra upp grönsaker än sätta på tjej, då slipper jag dessutom tjatet efteråt 😛

 • Carin
  9 maj, 2013 at 11:00

  Och exakt vad är det som är fel med att vara ”lugn och snäll”? Tycker det är trist att det anses töntigt att vara snäll, det är väl en jättefin egenskap!

 • Henrik
  9 maj, 2013 at 11:02

  Ååååå ååååååå nääääääääjjjj upptäckte just att gurkan var övermogen 🙁 får bli en trekant med mr Purjo o mr Zucchini 🙂

 • anonym
  9 maj, 2013 at 11:12

  Men hon sa väll inte at det är dåligt att anses som dum o snäll eller hur det nu var.
  Det är ju asbra att vara snäll.

 • Anna Lowisa
  9 maj, 2013 at 11:18

  Det skulle ju ja stått USA… Lider lite av jet lag så stavningen ju inte den bästa

 • Cikkan
  9 maj, 2013 at 11:30

  Men fy fan har Ringo hjälm? Det är ju bara töntar och utvecklingsstörda som har hjälm. Man blir ju mobbad när man har hjälm. Hur kan du göra så mot ditt barn. Vill du att han ska bli utstött ut samhället?

  Ja så skrev du om cyckelhjälm för ett år sedan. Du kanske har fått in lite vett i skallen trots att du är dum i huvudet?

 • Anna Hegestrand
  9 maj, 2013 at 11:53

  Tusen tack för igår Katrin! Det här blir skitkul! Hoppas att mitt påstående funkar som omvänd psykologi 😉

  Kram!

 • anonym
  9 maj, 2013 at 12:29

  Det är väl bättre att vara lugn och snäll, än stressad och elak!
  Är du dum eller…

 • Camilla
  9 maj, 2013 at 13:50

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Majken
  9 maj, 2013 at 18:01

  Håller med här!

 • Anna Hegestrand
  9 maj, 2013 at 18:15

  Hej anonym! Jag syftade absolut inte på stressad och elak. Det finns ett par andra kontraster till lugn och snäll vet du… Men tack för din subjektiva åsikt! Trevlig kväll!

 • Lisen
  9 maj, 2013 at 21:35

  Du är nog inte så lugn å snäll idag väl? Tänker på Bingos Instagram. Toan å brunnen på landet är trasigt och ni glömde massor av sopor där….moooohahaha

 • Aida
  9 maj, 2013 at 23:11

  Du måste ju vara med i fångarna på fortet!!

 • anonym
  10 maj, 2013 at 06:51

  Måste man inte vara känd för att vara med där?

 • Camilla
  10 maj, 2013 at 11:44

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Isabelle S
  14 maj, 2013 at 08:10

  Hur kan man tacka nej till fångarna på fortet?? :D:D:D DRÖMMEN!!

 • macy's careers
  14 december, 2013 at 11:30

  Here are some of the sites we recommend for our visitors…

 • Open
  10 januari, 2014 at 05:44

  Sara skriver:ja te4nk vad ett par vita mjyuokxbr kan gf6ra. iof ett vitt nattlinne ockse5. men vem har vita mjukisar? okej, jag fick dom av mamma att ha he4r hemma, och hon i sin tur hade fe5tt dom av ne5n men aldrig anve4nt dom. se5, e5ter igen vem har vita mjukisar?!

 • Sweta
  10 januari, 2014 at 22:49

  Snacka om stor skillnad Katarina!Helt ftitasanskt!Din nya tre4dge5rdsme4stare ser helt underbar ut! Och visst e4r det lite roligt att man e4r se5 tolerant mot de egna e4lsklingarna?! Ne4r min Wille plf6jer i rabatterna se5 ler jag bara (och ske4ller liiiite pe5 honom) och ste4ller iordning efter hans he4rjningar – skulle ne5gon ”me4nnska” gf6ra se5 skulle jag antagligen strypa ”me4nnskan” utan pardon….typ;))))))!/Anja

 • Patience
  13 januari, 2014 at 11:03

  Hey, that’s powrlfue. Thanks for the news.

 • www.developerscandesign.com
  18 februari, 2014 at 12:46

  It’s good to get a fresh way of looking at it.