Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

I vår familj har vi aldrig något på bordet på helgkvällar. Bingo avskyr snacks och jag dukar aldrig upp för då trycker jag i mig allt själv och det känns så jävla onödigt. Jag är ju såklart en hetsätare annars hade jag nog aldrig hamnat i den brunch jag är är i. Är så framgångsrik i. I alla fall. Ikväll ställde jag fram en burk gåslever, knäckebröd, vattenmelon och ett glas rött. Efter två hela knäckemackor med ett tjockt lager gåslever fortsatte jag utan knäcke tills Bingo såg upp från sin soffa "Du skämtar att du satt i dig hela burken?". Det var så värt det. #lchf #lchfklubben

You Might Also Like

 • Julia
  7 mars, 2015 at 22:11

  Igen ett tecken på vilket tråkigt liv ni lever, det är ju guldkanten på vardagen att kunna fixa kvällsmys med något gott att äta och dricka. Om du hetsäter borde du besöka en psykolog istället för att fokusera på lchf, det tar inte bort problemet.

 • Hyrestanten
  8 mars, 2015 at 02:01

  Jag misstänker att du inte var helt nykter när du skrev inlägget men du verkar ha en viss sjukdomsinsikt iaf och det är ju bra. De flesta har nog förstått att din fixering vid mat, sötsaker, alkohol osv handlar om att du har en ätstörning och det är viktigt att du tar hjälp för att komma till rätta med den innan du för över den till barnen. Var rädd om dig, du är dina pojkars enda mamma.

 • Phil
  8 mars, 2015 at 07:56

  Filippa Bark var bäst i mellon. tufft att ställa upp trots allt näthat hon fått utstå bl a från DIG Man får bara hoppas att du inte tillhör dem som hotat hennes BARN!!

 • janne
  8 mars, 2015 at 11:12

  En hel burk med lever känns väldig primitivt. Not sexy!

 • Jag
  8 mars, 2015 at 12:20

  Hade det stått, vi dukade fram lite gott till oss framför Mellon… Som vi alla gör, när vi vill njuta av tillvaron… Till helgen kan man få göra det, Men gåslever… Aning patetiskt tycker jag…. … Livet finns till för oss alla 1 gång, njut av det mesta i lagom doser…

 • Lina
  8 mars, 2015 at 12:58

  Ja gåslever är ju verkligen trevligt!
  Du är verkligen en otäck liten människa, djurplågare av rang på så många vis.

 • Lillan
  8 mars, 2015 at 13:56

  Hoppas att gåslevern inte kom från Frankrike. Där tvångsmatas gässen så att levern blir stor och läcker, Avancerat djurplågeri!!