Okategoriserade

Yogabrunch med NaturalCycles

Katrins Snapshots

Idag har jag varit på en underbar yoga brunch arrangerad av NaturalCycles. Jag känner mig full av positiv energi och motivation att sätta igång med yogan igen tack vare Josefin Bengtson som höll i klassen och som är fantastiskt. Hon håller på att starta yoga academy och jag planerar att följa med dom till Californien i september. En bra plan i alla fall. Elina som är på bilden är kärn fysiker det är jävligt coolt. Hon har kommit på NaturalCycles och även byggt appen själv. ”Jag tycker inte att det är så svårt med fysik”, säger Elina och ler. Näe, så bra då. Nu har jag som mål att ta tempen INNAN jag stiger upp ur sängen varje dag för då får man åtta röda dagar per månad och resten gröna. Nu jävlar ska jag klarar det här ordentligt. Jag är övertygad om att det här är vad alla tjejer kommer att använda sig av. Förr eller senare. #naturalcyclesnc

You Might Also Like

 • Julia
  7 mars, 2015 at 18:22

  Tro nu, allt kommer aldrig att passa alla! Jag måste tex äta p-piller för annars får jag allvarlig acne.Och ja, har testat ALLT, detta är det enda som funkar för mig.

 • Ina
  7 mars, 2015 at 18:39

  Varför skriver du inte att du samarbetar med dem? Reklam!!

 • Emmy
  7 mars, 2015 at 19:18

  Är nere på 11 röda dagar per månad ! Livet leker och tjejer sluta stoppa i er hormoner !!

 • Jenny
  7 mars, 2015 at 19:25

  Ni som använder appen, hur gör man om man har otroligt oregelbunden mens? Vill gärna testa men vet inte om det funkar. Man vill ju inte ha 20 röda dagar varje månad. Någon som vill berätta?

 • Emmy
  7 mars, 2015 at 21:57

  Jag har alltid haft regelbunden mens så vet inte men, hör med NC har alltid fått bra och ärliga svar från dom 🙂

 • Hello
  7 mars, 2015 at 22:03

  Fin brudklänning: http://gamla.tradera.com/brudklanning-auktion_341083_227792753

 • Ewa
  7 mars, 2015 at 22:43

  Som sagt , som bloggare måste du väl skriva ut att de är partners .
  Trist att du har behövt sälja ut dig precis som Blondinbella, svårt att få det att gå ihop?

 • Lovisa
  9 mars, 2015 at 17:51

  Helt övertygad om att alla VERKLIGEN kommer att använda NC snart. Jag har använt det sen juli och gud vad jag inte ångrar det. Mina vänner är däremot lite segstartade, skrattar och tror fortfarande att detta är hockuspockus. Eller så vågar de inte föreslå kondom 8 dagar i månaden till sin kille.

  Men snart kommer dom nog inte kunna värja sig får vi hoppas