Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det var verkligen dags för en ny podd att lyssna på. Kul att @anitha_schulman och @annsoderlund har gjort den tillsammans för de är ju två ljuvliga personligheter. Nu ska jag lyssna på den gör det ni med! Ladda ner appen podcaster och sök sen efter lillelördag. #lillelördag

You Might Also Like

 • Katarina
  7 mars, 2015 at 11:59

  Sluta färga det. Det gjorde jag för ett halvår sen och jag ångrar att jag inte gjorde det tidigare. Kvalitén blir fantastisk, jag sparar tid och pengar plus att jag slipper kemikalierna. Jag stylar med så jäkla mycket produkter att det räcker gott och väl för att fylla min kemikaliekvot.

 • anonym
  7 mars, 2015 at 13:30

  Ann än ljuvlig !

 • Sanna
  7 mars, 2015 at 17:05

  Jag har snöat in så mkt på din och Bingos podd att jag inte ens känner för att ge någon annan podd en chans