Okategoriserade

Plötsligt händer det!

Ja men det visar sig att jag anställde den bästa produktionsledaren som både är produktiv och kreativ. Och pålitlig och kunnig. Jag hade tur. Vi är i full färd med att få oss en ICA-certifiering och vi utvecklar produkter och det är så jävla kul ska ni veta. Jag fick just en bild från produktionen på vår nya musli som är om möjligt ännu godare än den vi redan har. Den är godare för den innehåller rostade kokoschips så den är mer chunky än den vi har nu som jag i och för sig älskar för jag älskar ”sågspåna” som är kokosflingor men vi är alla olika och för dem som gräver efter de stora nötter har vi alltså nu goda nyheter. Spåna är utbytta mot chips så där har ni det. Nästa vecka finns den att köpa i butik. Sen håller vi på att ta fram knäckebröd och den processen har vi låtit ta sin tid för vi ska ta fram det perfekta fröknäcket och gissa om gick fick en glädjeström genom kroppen när jag fick den här bilden och ser att Wiwi gjort runda knäckisar med hål i mitten! Hur vackert? Det vackraste jag sett. Och gott. Ett par veckor får ni ge oss innan ni kan köpa det. Halleluja nu händer det!

Katrins Snapshots

Jag har gjort nya naglar idag dessutom. Jag kände mig lite väl poppig kanske men det blev blått. Jag gillar det. Ringo kommer att bli avis. Jag målade shellack idag. Det är tydligen väldigt skonsamt för naglarna att göra just shellack, jag har ingen koll men det känns bra.

Katrins Snapshots

Nu vräker jag i mig rostade kokoschips. Jag är inte så förtjust i dem som är raw food men sen är ju jag allt annat än raw food också. Men alltså de här rostade små jävlarna är magiska. Och man kan heller inte sluta knapra när man väl börjat. Hörrni jag ska till Strandvägen 1 idag och äta middag. Har ni hört om den nya krogen? Pelle Lydmar har tydligen fått mycket skit för att han lagt ut en nakenbild på sajten till krogen. HUR kan man bli provocerad och tycka att det är sexistiskt med en naken tutte jag kan inte begripa det? Jävla feminister. Varför kan de istället inte bara fatta att kvinnorkroppen är vacker och manskroppen är…trist? Varför kan vi inte bara få ta det som en komplimang att det alltid är kvinnokroppen som exponeras och andvänds för olika ändamål. DET ÄR NÅGOT POSITIVT.

You Might Also Like

 • Elle
  7 maj, 2013 at 14:01

  Hej!

  Kommer det stå hur mång akolhydrater det är per 100 gram på förpackningen??

 • Ollie
  7 maj, 2013 at 14:27

  Sa hon som blir provocerad av att kvinnor ammar i offentliga miljöer..

 • E
  7 maj, 2013 at 15:08

  Ja visst är det lustigt. man kan marknadsföra en krog där folk ska äta med hjälp av en tutte men att amma (där man knappt ser någon tutte) det är äckligt och vidrigt.
  Det är visst skillnad på bröst och bröst.

 • Vera B
  7 maj, 2013 at 15:10

  Amning är rätt äckligt 🙁

 • Vera B
  7 maj, 2013 at 15:12

  Om de nu skulle ha en tutte i reklamen, kunde de inte ha valt en fylligare boobie som inte ser ut som ett vändstekt ägg? 🙁

 • Klo
  7 maj, 2013 at 15:18

  Du ska la fan inte snacka Katrin du har ju bröstfobi. Ammande kvinnor på resturang och du kräks. Men äta frukost och bläddra i en tidning med folks pattar som hänger ut det är visst skilnad. Idiot!

  Och dina naglar ser för jävliga ut. Fattar inte att du betalar för att få naglarna babyblå. Du har ingen smak! Nova kunde målat naglarna lika bra… Med billigt depend lack à 15 spänn…..

 • GabbieS
  7 maj, 2013 at 16:32

  Vaknat på fel sida hör jag ! Längesedan du var glad el!? Du har väl inte fått dig ett skjut detta århundrade din stackare…..

 • GabbieS
  7 maj, 2013 at 16:32

  Detta var alltså riktat till ”Klo” ingen annan

 • Lisa
  7 maj, 2013 at 16:33

  Exakt! Och vid amning syns inte ens hela bröstet OCH det fyller dessutom ett viktigt syfte…att stilla sin bebis hunger.
  Katrin är inte så vass i alla lägen (de flesta)….

 • S
  7 maj, 2013 at 16:38

  Ja kunde det inte varit ett större sexigare bröst istället? Cool reklam=D

 • GabbieS
  7 maj, 2013 at 16:48

  Sure cool reklam men den hade varit så jävla mycket sexigare o skönare med en större (naturligt stor) tutte 😉 nu blir det nästan lite humor när man ser det stackars taxörat dessutom i en mindre förmånlig vinkel .

 • M
  7 maj, 2013 at 16:54

  Du har antagligen inte haft sex på länge GabbieS. Med tanke på att du klagar menar jag.

 • Johanna
  7 maj, 2013 at 17:25

  Det var verkligen dubbelmoral du som är så emot amning i offentliga miljöer

 • Jenny
  7 maj, 2013 at 17:43

  Fast bilden relaterar ju från en konstutställning de har med den tavlan i restaurangen och då blir det rimligt tycker jag. Annars reagerade jag också på att det var en lite konstig bild att marknadsföra en restaurang med. Var där i fredags och det var packat med folk och riktigt bra mat i vilket fall!

 • Johanna
  7 maj, 2013 at 17:48

  Det är skillnad på bröst som är mjölkfyllda och de som inte används till amning.

 • Gunilla
  7 maj, 2013 at 17:55

  Det låter på dig som om du kommit på något revolutionerande med din musli!! Jag har gjort egen musli hur länge som helst av olika frön, rostade ihop med nötter o mandel och sedan tillsatt cocoschips. Hur enkelt och gott som helst att göra själv och dessutom billigt.

 • Henrik
  7 maj, 2013 at 18:04

  Så j-a mycket billigare att göra det själv också.

 • M
  7 maj, 2013 at 18:10

  Håller med, det har funnits lchf produkter flera år innan Katrin gjorde det till sin egen uppfinning, dessutom detta med rostade cocoschips är gammalt och finns så mkt billigare ute i butikerna…Sjögräsnudlarna finns på hemköp för endast 22 kronor så helt sjukt att lchf kiosken i sture säljer den för typ 45 kronor…

 • ida
  7 maj, 2013 at 18:18

  jag tycker en manskropp är otroooligt vacker, aaahh. Mer snygga manskroppar i reklam please!

 • Fia
  7 maj, 2013 at 18:21

  Nä ingen vill se dina hängpattar. Så där ser unga snygga bröst ut.

 • Gud
  7 maj, 2013 at 18:21

  Svara på hennes inlägg då dumfan.

 • Anna
  7 maj, 2013 at 18:34

  Skitkul för dig att du gör egen musli! Skillnaden är att Katrin är smart och tjänar stora pengar på att sälja sin…. 🙂

 • Jenny
  7 maj, 2013 at 19:04

  Som andra har sagt – amma diskret offentligt är äckligt men att ha ett bröst på väggen på restaurangen eller i tidningen vid frukosten – det är ok. Konstigt också att småtjejerna är så fokuserade på sitt utseende och fläker ut sig på internet med mer eller mindre utmanande bilder när det är så här man marknadsför en populär restaurang…

 • My
  7 maj, 2013 at 19:11

  …tycker och säger lilla Fia medan hon snörvlar över sina två små bett 🙂

 • lättsomenplätt
  7 maj, 2013 at 21:25

  Word allt finns så mkt billigare och faktiskt bättre och framförallt trovärdigare ute på marknaden sen många år teabaks! K vill ju bara sälja herregud detta är det enda jobb hon har idag så man kan ju förstå, men man behöver ju inte köpa skiten!

 • Zåsa
  7 maj, 2013 at 21:30

  Kan någon säga till Fröken Perfekt att hennes barns sugbehov börjar ställa till det i munnen nu, han har fått Goofy tänder. Det hade aldrig hänt om hon ammat honom fortfarande. För så länge en unge har sugbehov så är det fortfarande meningen att den ska ammas, och tuttar böjer inte ut tänderna på barnen. Ja,ja ….. bättre det än det där perversa snusket med barn som dricker en massa äckel mjölk från dom i smyg amma-kåta mammorna. En gammal fotograf som tar kort på flicktuttar är mycket fräschare och sunt tycker jag med! Man ska inte hyckla, vi människor är ju jävligt äckliga faktiskt med allt slem och öronvax och vätskor och lukter och bakterier. Iallafall – napp tänder är inte snyggt! Det förändrar hela utseendet negativt.

 • Maria
  7 maj, 2013 at 22:22

  Gillar inte bilden på den nakna kvinnan, hon är alltför mager vid revbenen och vid knäna. :0( Ger fel signaler till unga kvinnor.. :0(

 • Maja
  7 maj, 2013 at 22:59

  hjärn släpp är bättre en av föring och sär skrivning bättre än tättmellanögona

 • Py
  7 maj, 2013 at 23:55

  Man kan göra egna köttbullar, men det finns också färdiga att köpa.
  Man kan baka eget bröd men det finns också färdigt att köpa.
  Man kan göra en egen fiskgratäng, eller köpa en färdiggjord…. Förstår du???

 • Fjodor
  8 maj, 2013 at 01:33

  Nu har vi inte fått njuta av ännu en bild på Zytomierska där hon står och poserar, och flinar in i kameran, i en öde och tom butik på nästan två dagar. Vad har hänt, dök det upp en kund?

 • Fjodor
  8 maj, 2013 at 01:41

  Och apropå ditt intressanta inlägg här ovan, ett av många som skulle fått min gamla svensklärare att gråta blod……Om du ger mig din mailadress så kan jag maila några kommatecken och punkter, eftersom du verkar ha slut på dom. Jag ska till och med vara så bussig så jag skickar med en handledning också…”Grammar for dummies”.

 • Nica
  8 maj, 2013 at 03:20

  Vari ligger smartheten i det? Sälja varor har väl alla gjort i alla tider. Som om det vore något nytt? Utveckla produkter har väl alla också gjort i alla tider. En del utvecklar och säljer, en del köper och äter det som andra utvecklat, en del utvecklar och äter det själv utan att sälja det.

 • Nica
  8 maj, 2013 at 03:44

  De ”jävla feminister” som du kallar de smarta kvinnliga föregångare till dig…de har sett till att du som kvinna har rätt att rösta. De har sett till att du inte ägs av din man. De har sett till att dina barn kan gå på dagis eller i skolan. De har sett till att din inkomst och din pension tillhör dig. Precis så som du utvecklar dina bröd eller din Mûsli Katrin, har andra kvinnor i århundraden utvecklat feminism (alltså kvinnors och mäns lika rättigheter), mänskliga rättigheter, jämställdhet, jämlikhet. De har provat och provat, knådat och knådat, och – det provas och knådas ännu. Eftersom kvinnor fortf har lägre lön i relation till mäns löner. Eftersom barn/tjejer/kvinnor fortf ses som ägodelar och exploateras på olika sätt, utnyttjas på olika sätt, våldförs på – av män. Det är ett faktum – och inget dina smarta föregångare har hittat på i sin feministiska iver. Vissa utvecklar produkter att äta för kroppens välmående, vissa utvecklar tankemönster, lagar, och samhällsstrukturer för kroppens välmående. Du ska vara tacksam över Katrin, att kvinnliga föregångare inte bara utvecklat brödsorter från 1800-talet fram till nu, utan använt smarta feministiska tankar och använt sin styrka att forma kvinnors maktutrymme i politik, juridik och samhälle i stort. Lär dig historiens gång och tänk efter innan du slänger ur dig text. Jag antar att det är flest kvinnor som köper dina smarta produkter…?

 • M
  8 maj, 2013 at 06:08

  Nica ovan; Tack för fantastiskt bra inlägg..

 • Annie
  8 maj, 2013 at 06:11

  Men är det sant ? Ska man kunna köpa lchf produkter på Ica !!!!! Å knäckebröd ! Jag längtar ! Du är så jädra bra Katrin , vilken driftig tjej du är ! Kramar Annie

 • Sara
  8 maj, 2013 at 07:37

  Njae, ungt o snyggt bröst vete fan, ser ju bara platt ut o vet inte om det är så sexigt med revben som sticker ut heller…nä lite större patte o mindre revben (asså inte på nåt sätt tjock men ej mager) så hade biffen vart perffa!

 • Katarina
  8 maj, 2013 at 09:03

  Tråkigt att du har så trångsynt uppfattning om feminister. Vad tror du att en feminist är egentligen? En rabiat butch som hatar män och aldrig rakar sig under armarna? Vakna…och väx upp lite.

 • Åsa
  8 maj, 2013 at 09:25

  Hej
  Råbiffen på Strandvägen 1 är grym!
  Åsa

 • Emma
  8 maj, 2013 at 10:23

  Inget fel med en bröstbild, men kunde de inte valt någon annan? Hon på bilden ser ju ut som ett skelett. Ser sjuk ut. Anorexia.

 • Linda
  8 maj, 2013 at 11:53

  Word. Tack Nica, håller med om allt.

  // Linda

 • Robert
  8 maj, 2013 at 18:12

  Jag alskar nakna tjejer i de flesta andra sammanhang eftersom jag ar man men en halvnaken tjej ar inte nagot jag forknippar med mat, dock garna som underhallning en liten stund efter maten. De verkar ju ha fatt publicitet vilket kanske var syftet med bilden, kanns dock lite tacky for min del, finns sakert lyxrestauranger med battre omdome (och klass?).