Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det gick väl sådär att somna sju… Båda killarna sover så det är ju gulligt men inte jag. Jag ligger här och skrollar instagram. Älskar instagram. Lagade min absoluta favoriträtt idag. Ni ska få receptet imorgon tänker jag. Lasagne på rotselleri. Har saknat @gardssallskapet kött. Kan bara äta deras kött numera. Tog ut den här ur frysen så inte bli förskräckta över datumet. För den som vill laga lasagnen imorgon så kan ni få inköpslista nu: en rotselleri, ett kilo köttfärs, en halv gul lök, LCHFklubbens (alltså min) grillkrydda, kalvfond, två dl grädde, 300 gram riven ost med smak typ Västerbotten. Det var det. #gårdssällskapet gardssallskapet #lchfklubben #lasagen #lchflasagne

You Might Also Like

 • Martina
  4 mars, 2015 at 20:05

  Har aldrig sett nötfärs som ser så äcklig ut. Är det vita fett?

 • Jonas
  4 mars, 2015 at 22:37

  Om det är lasagne utan hemsk zucchini eller aborgine så är jag med på tåget! 🙂

 • Jonas
  4 mars, 2015 at 22:38

  kan hända jag skrev fel på äggplanta men skit i det.

 • billy bull
  5 mars, 2015 at 11:55

  Fan Katrin!!! SLUTA ät likdelar. Djur har lika mycket rätt att leva som du!! Jävla kannibal!