Okategoriserade

Rösta på Daniel Paris!

Katrins Snapshots

Han är en så fin människa @danielparis. Det är så glädjande att han blivit en sån hårt arbetande inspiratör trots att hans föräldrar curlat honom. Jag tänker att det alltså inte gör något att vi curlar våra pojkar. Jag vore så stolt om min son var Daniel P och jag tycker verkligen att vi röstar på honom i finest awards. Han ska ha det priset. Ni röstar här!

You Might Also Like

 • lisa
  4 mars, 2015 at 14:19

  I vilken kategori är du nominerad??

 • DeMarkey
  4 mars, 2015 at 14:47

  Vet inte alls om honom så jag kan inte rösta men han verkar bra, har hört en del om att han har gjort en massa bra grejer. Får väl läsa hans blogg lite mer.

 • laura
  4 mars, 2015 at 17:51

  Vem är det?

 • laura
  4 mars, 2015 at 17:58

  Men allvarligt, varför är inte du nominerad? Jag håller oftast inte med dig och tycker ibland att du är en ytlig mobbare men du är iaf en ärlig sådan och ibland slår du huvudet på spiken. Ok, du engagerar vilket de andra tråkmånsarna inte gör. Skandal att du inte är nominerad- kan det ha ngt med att göra att du blev kickad från Finest månntro?