Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag ville förklara för Bingo hur min menscykel ser ut. Mitt under PMS. Så här otrevlig är jag bara ett par dagar i månaden. Men jag försöker bita ihop. Se hela filmen på youtube.com/binkat #relationspodden #naturalcyclesnc @naturalcyclesnc

You Might Also Like

 • jklb
  4 april, 2015 at 15:43

  Du är ju hur snäll som helst mot Ringo men däremot så visar du en helt annan sida mot Rambo. Varför?

 • Laura
  4 april, 2015 at 16:24

  Hur var det nu? Var det inte så att dina barn aldrig åt godis? Eller??

 • Gittan
  4 april, 2015 at 18:38

  Fan vad arg du är. Trodde humöret hade stabiliserats nu när du använder NATURAL CYCLES, och slipper att äta hormoner??!!

 • Medea
  4 april, 2015 at 18:45

  ”Vad bölar han för”? Ja Ja……..

 • Fia
  4 april, 2015 at 23:03

  Blir så ledsen när jag ser det där klippet….. du är inte snäll emot din son, varken i ton, ord eller med gester och miner… Och där blir du ändå filmad, och du vet om det…. Ändå beter du dej så emot din son som är 1 år, glad, nyfiken o dreglar för han får tänder?! Undrar ju då såklart hur du är emot honom när du inte blir filmad…..

 • maria
  5 april, 2015 at 10:19

  Vem ska äta godis??
  Är det Ringo som får äta påskgodis, medan Rambo bara får titta på?

 • jklb
  5 april, 2015 at 11:08

  Det som är mest skrämmande i det hela är att du inte själv märker hur du är mot din yngsta son. Är han för lik Bingo till sätt och utseende för pappan till barnen får med ofta onda ögat av dig. Du klarar kanske bara av att älska Ringo pga att du kanske kan spegla dig mer i honom. Det brukar vara så med de som har drag av Narcissism . Nej du är verkligen skyldig både Rambo och Bingo en ordentlig ursäkt för hur du behandlar dem.

 • Sanna
  5 april, 2015 at 14:19

  Jag har inte lagt märke till stt Katrin är överdrivet fäst vid Ringo, det jag däremot lagt märke till är att bingo lägger upp betydligt fler bilder på Rambo än Ringo på sin instagram….

 • Nathalie
  5 april, 2015 at 15:00

  Sanna, Äntligen någon som lagt märke till samma sak som mig! Inte bara att Bingo lägger upp dubbelt så mycket bilder, klipp och lovord om Rambo, i filmklipp där båda barnen är med får Rambo alltid dubbelt så mycket uppmärksamhet av Bingo, ibland ser man hur Katrin försöket fixa till det.

  Men nu är vi ju inte med dygnet runt i deras liv, antagligen får båda Ringo och Rambo lika mycket kärlek och uppmärksamhet. De ser ut som två lyckliga, jättefina barn. Nova också!

 • maria
  5 april, 2015 at 15:10

  Nu kan det vara så att ett litet barn är lättare att styra än en 5- åring som bestämmer själv.

 • Anna
  5 april, 2015 at 15:13

  Sluta dregla………………!!!

 • jossan
  6 april, 2015 at 19:11

  Du är verkligen en egoistisk och elak människa. Det finns ingen som helst godhet i dina ögon.
  Stackars söta lilla fina Rambo. Han kommer inte få det lätt att ständigt försöka få din kärlek, som du bara ger till den bortskämda storebrodern som fått lära sig att man kan bete sig hur som helst mot sin lillebror.
  Tänker på när man fick se honom slänga med honom och du inte ens sa till honom.
  Fy fan, på ren svenska.

 • Madde
  6 april, 2015 at 19:28

  Vad elak du ser ut!!!

 • maria
  6 april, 2015 at 20:37

  Katrin säger i ett videoklipp som finns på youtube
  att hon inte ville ha fler barn, men hon offrade sig för Ringos skull.

 • Liselotte
  7 april, 2015 at 09:26

  Herregud såg klippet efter när ni två barn o en ”vuxen hoppar i soffan. Seriöst du helt skiter i en liten ettåring utom när du drar ut hans napp. Det är ett klipp som oroar mig från sekund ett. Å den enda som hjälper Rambo är Ringo. Du bara hoppar fast han ramlar in mellan dina ben. Allt slutar som jag fasat, ungen kunde brutit nacken. Jag mår seriöst piss dåligt över denne lille killes relation till dig. Är du för upptagen eller är han pest. Hyr då in en barnflicka som kan älska denne lille söta gladskit. Sluta dregla……finns dregelhaklappar att köp? Barn dreglar alltid som små o mer vid nya tänder. Knappast nåt han styr!

  Hua, sagt mitt! mvh Lotta