Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag ser att det finns folk som blir upprörda över att jag inte alltid använder exakt samma solskydd. Det är intressant tycker jag. Använder ni alltid samma saker? Samma kräm, samma mascara, samma middag, samma byxa? Jag ber om ursäkt för att jag gör er upprörda över att jag byter solskydd och rengöring och toner ganska ofta. Sån är jag! Gillar omväxling. För er som uppskattar en recension så kan jag meddela att @acosverige gjort ett makalöst jobb med sin nya design som gör att de får sån stor exponering i stans alla apotek. Produkterna är att lita på och de fuktgivande toners är som att duscha paradiset. Efter en dag i solen behöver huden fukt så jag sprayar mig varje dag från topp till tå i extra soft och face toner. Jag behöver inte smörja mig med kräm efter det. Lite i ansiktet bara. Egentligen är active spray den med grön kork den bästa för vuxna men den tog slut. För barn är kräm som lägger sig på huden bäst. Väldigt tryggt. Så den här resan tipsar jag er om ACO:s produkter! Trygga, säkra, nostalgiska @acosverige. Om ni funderar till sommaren tänker jag! #acosverige #Thailand

You Might Also Like

 • Karin
  2 mars, 2015 at 07:52

  ”…som gör att de får sån stor exponering i stans alla apotek.” Jag fattar inte! Det är ju Apotekets eget märke, det är klart att de får exponering på Apoteket?

 • Loppan
  2 mars, 2015 at 08:02

  Köpta inlägg är så ute… poor marketing skills from ACO

 • Jessica
  2 mars, 2015 at 09:10

  Resan är säkert sponsrad av ACO.Därav alla lovord!! Hahaha

 • petruska
  2 mars, 2015 at 09:38

  Bra REKLAM för ACO. Apotekens composita!!

 • Lisa
  2 mars, 2015 at 12:00

  Acos produkter ger mig hemska utslag! Not Good!!
  Hoppas ni har en härlig semester!

 • Gittan
  2 mars, 2015 at 14:20

  Finns flera bloggar som redan gjort reklam för dessa produkter.Var du på deras event?

 • Carina Pedersen
  2 mars, 2015 at 18:01

  Hej Katrin,
  Nu har jag hört/läst att Du vid två (2) tillfällen lovat att skänka pengar till MANJA PAMODSI men varför kommer det inte in några pengar på kontot. Första gången var det utlovat en summa av 5 000,- SEK och andra gången, 15 000,- SEK. Sammanlagt en summa av 20 000,- SEK. Vill Du vara vänlig och förklara för Oss vad anledningen är? Vänlig hälsning, Carina Pedersen

 • Tina
  2 mars, 2015 at 18:58

  Tycker det där med Tonern låter intressant. Testar den på nästa resa. Stanna borta länge så vi får se många härliga bilder. Blir så inspirerad.

 • Hyrestanten
  2 mars, 2015 at 19:22

  Knappast någon som blir upprörd över ditt byte av solkräm men däremot kanske lite förvånade eftersom du lovordade den förra krämen och ansåg den vara bäst av alla på marknaden. Alla förstår inte att det handlar om reklam och inkomster för din del.

 • laura
  2 mars, 2015 at 20:59

  Skulle vara mer trovärdigt om du sa att din resa betalats av Aco och att du faktiskt tyckte att deras produkter var bra även om du fick betalt av dem.

  Ingen går på bloggreklam längre, blir nästan tvärtom-effekt att man tänker att ”så jävla dum är jag inte att jag går och köper x bara för att y fått betalt för att säga att det är bra”. Så funkar jag i alla fall…

 • Karin
  2 mars, 2015 at 21:57

  Skrev inte du för länge sedan när du slutade på Finest och startade denna blogg att du absolut INTE skulle ha ngn reklam på denna blogg. Du behövde det inte sa du, du tjänade ju så mycket pengar i alla fall!

  Men så som så mycket annat som du har uttalat dig om så blev det ju tvärt om

 • Karin
  2 mars, 2015 at 22:00

  Skulle vara två glada 🙂 efter min text också men det kom inte med:)

 • Sara
  2 mars, 2015 at 22:52

  Acos solkrämer för barn ger mina barn hemska utslag, nästan som upphöjda eksem/brännmärken, som hettar och kliar. Usch! Köp ekologiska produkter istället.

 • holly
  2 mars, 2015 at 23:05

  Låter som att du samarbetar med ACO. Så skriv det då!

 • mikkizlilja
  3 mars, 2015 at 00:02

  kika in här då

 • Fia
  3 mars, 2015 at 07:52

  Haha det är väl ingen som blir upprörd över att du byter solkrämer!! Folk blir upprörda över att det är så uppenbart att du är köpt. Skriv det istället så känns det mer trovärdigt. Det blir så löjligt när ni bloggare försöker baka in produkterna i en töntig, säljande text.

 • Davve
  3 mars, 2015 at 08:20

  Kan alla tänka efter lite…. Vad är töntigt? Att ni är upprörda över ett blogginlägg eller att Katrin eventuellt har gjort ett betalt inlägg? Tänk på saken. Detta är Katrins blogg.. Fattar inte varför man kollar en blogg som en person man inte gillar skriver.

  Och du som skriver att Katrin har lovat att skicka pemgar. Vilket seriöst företag frågar öppet om det i bloggen och inte tar det privat? Skulle inte ge er pengar om jag var Katrin.

  Kan alla hoppa av sina höga hästar. Tack.

 • Fia
  3 mars, 2015 at 10:35

  Davve, så man ska sluta läsa en blogg bara för att man inte gillar ett visst köpt inlägg..? Haha vad söt du är.

 • POMPA
  3 mars, 2015 at 11:28

  Ja, Fia det ska man, om man har ett liv! Avundsjuka patetiska småbarnsmorsor som sitter framför datorn och spyr ur sig galla på en blogg,som man tydligen hatar. Umgås med era ungar istället för att bry er om va fan Katrin o hennes ungar använder för solkräm!! Det är ju för fan ett skämt när man läser kommentarerna. Vad har ni för tråkigt jävla liv. O vad är det för nytt att man sponsras av olika företag och märken i en blogg?? Dem flesta av dem stora bloggarna går ju runt på grund av det. Som sagt gå ut o rör på er istället, era tjockisar!!!!!

 • Mariana
  3 mars, 2015 at 13:58

  Hej!

  Kan du inte skriva ett inlägg om tips att flyga med lilla Rambo till Thailand?
  Ska själv flyga dit med min lilla som då kommer att vara 1 1/2 år och alla tips mottages tacksamt.

  Tack på förhand!

 • Anne
  3 mars, 2015 at 15:12

  klart man varierar sig!
  🙂
  även jag som är i samma mönster dag in och dag ut!!

  http://www.jagharbulimi.blogg.se

 • Isabella P
  3 mars, 2015 at 18:01

  Ni hittar ett bra inlägg om detta på min blogg!

  Vill bara passa på att dela med mig av tävlingen som är igång på min blogg just nu där man vinner ett snyggt halsband från Baglady, hoppas du är med! isabellap.forme.se/2015/februari/tavling-baglady-mistral-necklace.html?_ga=1.147730353.704436099.1423186848

 • Maya
  3 mars, 2015 at 19:50

  Acoprodukter ger ofta utslag om man inte tål dom.

 • Fia
  3 mars, 2015 at 22:16

  Pompa,
  Hur mår du egentligen? Var i mitt inlägg ”spyr jag galla”…? Och är det ok för dig då att vara vidrig i ditt inlägg? Du verkar inte må så bra, tycker faktiskt synd om dig. Men du kanske mår bättre imorgon, när du sovit av dig ruset?

 • Davve
  4 mars, 2015 at 01:01

  Fia, min poäng är, att folk skriver upprört till Katrin som om hon hade skrivit något vedervärdigt. Hon har skrivit att hon gillar ACO. Inget annat. Och passar det inte så kan folk hitta på något bättre än att nättrolla på Katrins kommentatorsfält.

  Själv verkar du ha något slags second life på denna blogg fia.. Gulligt.