Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Väldigt rolig liten kille det här. Han kommer att bli en heartbreaker en dag. Aja, den dagen tar vi det. Jag läser på Expressen om läkaren som dissar vad hon kallar glutendieten. Jag undrar genast hur svårt det egentligen kan vara att avsluta läkarlinjen. Kanske att jag ska uppmuntra Ringo att bli läkare?! Läkaren uppmanar folk att inte leva glutenfritt om de inte lider av någon sjukdom. Jag ser på bilden på läkaren och tänker att hon skulle må bra av att utesluta gluten. Ge det en chans på en månad. Då skulle hon inte se så svullen ut som hon gör. Jag säger det i all välmening. Sitta och dissa något som gör att tusentals människor mår bra och har god hälsa utan att prata av egen erfarenhet är inte seriöst och trovärdigt. Man ser nämligen tydligt på en människa som äter gluten och en som inte gör det. Bara så att ni vet. Sätt mig gärna på ett blindtest. Jag skulle ha ett fel och det är PR men han kutar mer än en gasell i Afrika så han gills inte riktigt. En person som utesluter både gluten och socker ser bäst ut. Två exempel på det är Katrin Zytomierska, alltså jag, och Jennifer Aniston. Inget plufsigt eller svullet här inte. Doktorn däremot. Pluffsig. Borde utesluta gluten. Solklart fall. #glutenfritt #lchfklubben

You Might Also Like

 • lina
  25 februari, 2015 at 07:54

  Suck. Spelar du korkad eller är du verkligen så jävla dum att du inte fattar att alla ”dieter” funkar oavsett om de innehåller kolhydrater, gluten eller whatever eftersom de reducerar kaloriintaget. Aniston äter salladsblad och tränar 3 timmar om dagen, kul liv. Och sen att påpeka att någon ser plufsig ut är inte speciellt trevligt, vad vet du om hennes liv? Jag känner folk som pga av smärta är tvungna att äta kortison under lång tid vilket gör att man sväller, samma sak gäller litium vid bipolär sjukdom. Så innan du vräker ur dig spydigheter på fjortisnivå kanske du bör tänka lite på din roll som förebild för dina barn och styvbarn, är mobbing något du vill att de ska ägna sig åt?

 • Fina
  25 februari, 2015 at 10:11

  Jag håller med dig Lina. Hemskt att barnen får en sådan syn på andra medmänniskor.

 • Lisen
  25 februari, 2015 at 10:42

  Ja du , kan ju inte vara svårt. De flesta människorna äter ju gluten. Du är inte så smart. Men elak. Så nån egenskap har du i alla fall.

 • lava
  25 februari, 2015 at 10:52

  Faktiskt, för en gångs skull så håller jag med dig Katrin. Jävligt korkat att gå ut med att gluten skulle vara bra för dig. Och dom som tycker annorlunda ska informera sig genom att läsa: gluten och mjölk, källan de moderna sjukdomarna

 • Marja
  25 februari, 2015 at 11:29

  Du kanske missuppfattade artikeln. Jag har inte läst den, men jag var på en föreläsning med en dietist förra veckan som sa att de senaste forskningsrönen visat att de flesta människor som trott att de varit allergiska mot gluten, i själva verket var allergiska mot vete. Det är alltså inte gluten som är boven, utan sädesslaget vete som då skall uteslutas helt ur kosten.

 • Lina
  25 februari, 2015 at 11:34

  Det spelar ingen roll att du äter sockerfritt, glutenfritt, ekologiskt och ekologiskt. Så länge dina negativa tankar om andra har sånt här stort utrymme i ditt liv är du förgiftad! Och det kommer att göra dig sjuk en vacker dag. Människan är en avancerad organism där helheten av en människas tankar, ord och handlingar spelar minst lika stor roll för hens välbefinnande sommaren och miljön.

 • Marja
  25 februari, 2015 at 11:43

  Nu har jag läst artikeln och jag tycker inte att läkaren på bilden ser svullen ut, tvärtom, hon ser lycklig och frisk ut. Dessutom är hon överläkare och docent och torde veta lite mer om näringslära än du, Katrin. Det du säger är faktiskt kränkande. Allt är inte svart eller vitt och alla som inte tänker som du är inte idioter.

 • lillan
  25 februari, 2015 at 12:21

  Du är en riktig besserwisser. Eller kallas det för ironi?? Hahaha

 • anonym
  25 februari, 2015 at 12:28

  Det var köpta Australienska forskare som drog igång detta att gluten inte skulle vara bra .. men nu backar dom !!!!! Läs på ORDENTLIGT innan du uttalar dej som att du forskat seriöst runt detta , du verkar riktigt dum ändå utan att spä på din ort otroliga naivitet.

 • rebecca
  25 februari, 2015 at 12:29

  Sedan kan jag även informera om att det syns när en människa dietar men inte tränar. personligen äter jag gluten i måttliga mängder men tränar fem dagar i veckan. du får gärna försöka hitta ”plufs” på mig. Kan vi inte bara låta alla människor äta och träna som de vill?

 • laura
  25 februari, 2015 at 12:32

  http://www.expressen.se/halsoliv/experten-kritiserar-glutenfria-trenden/

  Ser hon svullen ut? Absolut inte. Dina ideal verkar ha blivit riktigt sjuka om du påstår något sådant, den kvinnan ser både hälsosam och ja, faktiskt smal ut.

  Sen säger hon följande: Att istället för att handla glutenfritt vore det ”för den stora majoriteten bättre för hälsan att satsa sina pengar på frukt, grönsaker och fisk”. Men det är klart att du Katrin hellre vill att folk ska handla dina quest-bars och andra saker med massa e-ämnen i än att handla naturliga råvaror.

 • lollo
  25 februari, 2015 at 13:12

  Tycker du att hon ser pluffsig ut måste du lida av någon slags störning ……..

 • Nina
  25 februari, 2015 at 13:49

  Varför inte maila henne detta inlägget. Inga snälla ord precis.Så kanske du kan diskutera med proffesorn. Men hon skiter väl i dig. För henne är du bara en piss i Missisippi! Du är bara avundsjuk på att hon är proffesor, docent och expert i ämnet. Det svider. Varför läser du inte vidare?

 • Medea
  25 februari, 2015 at 14:21

  Hon är inte proffesor. Hon är bara överläkare och docent! Så HEJA dig allt du säger är RÄTT!!

 • Linnéa
  25 februari, 2015 at 14:46

  Tänk om Ringo är en känslig poet som inte har lust att bryta några hjärtan överhuvudtaget?=) Hahaha det lät kul men jag menar allvar.

 • Mica
  25 februari, 2015 at 15:30

  Har inte ätit socker och gluten sen 2008, 2009. Det var inget val jag önskade mig då, men var tvungen att göra det för att bli av med candida. Och sen dess har jag inte gått tillbaka utan insåg jag mår så bra utan att jag INTE VILL äta det igen. Jag hade alltid svullen mage förut och ojämn hy. Svullnaden är sen jag slutade borta och min hy är mkt mer ren. Jag gick ner i vikt, då ofrivilliga kilon, när jag slutade med socker och gluten. Men min vikt blev helt stabil efter det så jag känner mig mkt mer hälsosam. Kan inte gå upp hur mkt jag än äter.

 • Ic
  25 februari, 2015 at 15:57

  Hur dumt kan det bli???

  http://www.tv.nu/p/15022422452340svt2

 • Amelie
  25 februari, 2015 at 16:29

  Om du utesluter gluten under en längre tid (utan att ha celiaki) kan du faktiskt bli glutenintolerant. Därför tror jag att läkare ofta uppmuntrar till att fortsätta låta gluten vara en del av kosten. Sedan kan du vara känslig mot gluten och må bättre av att utesluta det ur din kost – absolut! Att säga att alla borde sluta äta gluten kan dock bli väldigt problematiskt.

 • Susan
  25 februari, 2015 at 17:47

  Nej vi behöver inga läkare. Bara sådana som du, så kommer alla att må bra och ingen bli sjuk. Jaaaa- Du är BÄST!

 • klara
  25 februari, 2015 at 17:51

  Vilken jävla kärring till överläkare. Hon vet ju ingenting!

 • Sandra
  25 februari, 2015 at 18:28

  Aniston är en vin tant, så nej hon skippar inte socker.

 • maria
  25 februari, 2015 at 19:16

  Hej Katrin. Efter ett.antal år som överviktig har kan äntligen gett mig på LCHF. Som det står i boken är dom fösta dagarna svårast. Jag drömmer om glass m.m. jag kommer fixa detta galant när jag har många som stöttar mig. Jag tänker göra allt i min makt för att ha ett hälsosammare liv

 • anonym
  25 februari, 2015 at 19:40

  Kött försurar kroppen och det kan lätt i sin tur ge cancer bland annat ! Varför läser vissa människor inte på ??

 • Emma
  25 februari, 2015 at 19:53

  He he fantastiskt

 • Bea
  25 februari, 2015 at 20:39

  Man börjar undra om hjärnan din fungerar som den skall? Tihi

 • anonym
  25 februari, 2015 at 21:37

  Ja ska man skratta eller gråta åt din okunskap ? Men du har turen att kunna manipulera din omgivning så att de alla slickar din röv …..fy f..n vad hemskt att tvingas ha dej som svärdotter och styvmamma till sitt barn. ..tur att Nova har en far som inte är lika sjuk som du !!!!!!!

 • Flisfia
  25 februari, 2015 at 22:53

  Gwynet vore bättre exempel än Aniston, gick det lite fort?

 • Hyrestanten
  26 februari, 2015 at 00:38

  Önskar att ditt inlägg vore ett dåligt försök att skämta eller provocera men tror tyvärr att du är precis lika korkad som du framstår. Inte nog med att din kloka styvdotter skäms för dig när du fyllnar till, du kläcker ur dig så mycket dumheter så hon lär få skämmas många gånger. Vilken människosyn förmedlar du till dina barn? Hur kan du för ett ögonblick tro att utseendet är en människas viktigaste egenskap? Jag tycker så synd om dig men ännu mer synd om barnen.

 • Karin
  26 februari, 2015 at 02:38

  För mig är det så att jag måste utesluta gluten och mjölkprodukter och socker, mår för dåligt annars.
  Men varför kallar du det fortfarande fött lchf och inte lågkolhydratkost?
  Du äter väl inte som lchf står som betäckning för, utan har väl gott över mer till
  Gröna drinkar, mjölkfritt,fisk och annat grönt.
  Tycker att lchf är en gammal benämning. Nu äter man ju ännu nyttigare ( ej så mycket kött, helst inga mjölkprodukter och mycket grönt och helst fisk istället för kött, alltså lågkolhydratkost.

 • Karin
  26 februari, 2015 at 02:39

  (för)

 • Fia
  26 februari, 2015 at 06:44

  Fast Jennifer Aniston har ju nyligen gått ut med att hon har slutat träna så mycket och följa dieter för att hon vill leva ett lyckligare, mer avslappnat liv… Så där har du fel Katrin.
  Då borde du nog ha nämnt Paltrow som exempel istället… Fast att båda är rökare kanske är mindre viktigt eller så länge man utesluter gluten…?;-)

  Sen måste jag nog säga att du ser ganska plufsig ut… Speciellt runt magen, på armarna och i ansiktet?

 • roxanna
  26 februari, 2015 at 07:37

  Du borde beställa tid hos specsavers!!!!

 • Carina
  26 februari, 2015 at 07:54

  Som sagt….lika korkad som vanligt!!! Smal är inte alla ggr lika med frisk o kraftig är inte alla ggr lika med dålig kosthållning…nån dag kommer nog nån o sätta dit dig o din giftiga tunga så det tjongar om det….

 • Sari
  26 februari, 2015 at 13:04

  Jag tycker att världen består av mer viktiga frågor än hur man ska se ut. Smal eller tjock. Skit samma så länga familjen och barnen mår bra. Nånting som du Katrin borde börja tänka på nu när era barn växer. Hur ser du på det att drog användandet ökar hos unga? Det kan drabbar fattig som rik, tjocka eller smala föräldrar. Vet du hur måna föräldrar mister sina barn på grund av överdoser? Jag är en av dom som mist mitt barn. Han hann precis fylla 23 år. Miste honom för 4 månader sen. Det är viktiga frågor som du borde ägna en tanke åt.

 • Maja
  27 februari, 2015 at 00:09

  ang celiaki så borde fler läsa på.
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/gluten-gor-fler-sjuka/

 • Davve
  27 februari, 2015 at 09:58

  Det är alltid lika kul att läsa alla meddelanden från stora egon som inte klarar av Katrins åsikter. Och till er, snälla om ni inte klarar av henne så sluta läs hennes blogg. Katrin skriver sin åsikt och det kanske inte passar alla, men det är ändå Katrins rättighet att skriva sin åsikt på hennes egen blogg. Att skriva att någon är korkad är bara bevis på att ni själva är osäkra.

 • F
  1 mars, 2015 at 14:10

  Tänk att inga dieter i världen kan hjälpa om man har en ful insida, med andra ord kan varken du eller dina barn bli hjälpta.