Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Bingo får idag full poäng. Kilade iväg under dagen och rekade. Bokade sen middag på en magisk restaurang. Otroligt god mat och alla (inklusive mig själv) har skött sig exemplariskt. Ringo åt fisk, broccoli OCH sockerärtor utan panering. Nova och jag jag hade tävling i chokladkaka men det blev oavgjort. Jag beställde en utan mjöl och hon en fondant. Rambo sov eller satt och var söt. Ringo levererade sitt mest charmerande beteende. Ja men sen blev jag kanske lite dragen det kan jag väl erkänna. Det var inte meningen. Bingo drog på en sån skön jävla Chablis det gick inte att motstå påtår så jag drack ett och ett halvt glas och sen blev det fart på gumman det kan jag lova. Nova skämdes. "Pappa gå hem och natta Rambo och Katrin", sa hon så nu ligger vi här. Nova och Ringo är och spelar pingis och biljard med sitt gäng och här ligger vi. Jag, Rambo och Bingo. Utanför hör vi en thailändsk version av Kent och Rambo nynnar med. Bingo läser Virtanens krönika högt och jag funderar på om jag ska hoppa tandborstningen eller om jag ska pallra mig upp. #Thailand #magic

You Might Also Like