Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Här sitter jag och övervakar. Det är min främsta roll som mamma. Att se till att alla är säkra. Inte att folket har kul utan att de inte får vätskebrist, får i sig mat, är insmorda, har puffar, solhatt. Jag outsourcar lite men det är med blandad känsla jag gör det. Den här nannyn är urgullig och det ger mig semester och möjlighet att läsa min bok men det ger mig även dåligt samvete mot min vilja. Borde jag jaga Rambo? Borde jag leka med Ringo i poolen? Är jag en dålig mamma som outsourcar för mycket? Vad jag än gör har jag lite dåligt samvete antingen mot mig själv för att jag inte tillåter mig själv att läsa en bok eller för att jag inte leker med barnen. Moment 22. Jag behöver inte höra att det är normalt för jag fattar det. Allt med familjeliv är samma för alla. Så mycket har jag fattat. #Thailand #familjeliv

You Might Also Like

 • titti
  23 februari, 2015 at 07:43

  Vad gör Bingo? Räknas inte han??

 • Madde
  23 februari, 2015 at 07:57

  Du måste fatta trögt. Vad är normalt? Men det är väl för att provocera du skriver detta , annars kan man undra …..

 • Lillan
  23 februari, 2015 at 08:01

  Varför inte åka på semester utan barnen. Ta hand om dig själv och ladda batterierna!?

 • Cissi
  23 februari, 2015 at 08:20

  Nej Katrin, allt är inte likadant för alla familjer. Alla har inte möjlighet att åka till Thailand och om man nu åker dit har man oftast inte en nanny. Surprise!

 • Sharon
  23 februari, 2015 at 09:17

  Vad är ”normalt”?

 • Carina
  23 februari, 2015 at 09:50

  En ”normal” förälder gör bägge delarna….bedrövligt o höra en i mina ögon mogen mamma ha nanny på semester!!! Ja du bör nog skämmas!!!

 • Minna
  23 februari, 2015 at 09:51

  Konstiga proportioner. En smal och en tjock arm!!

 • Linda
  23 februari, 2015 at 10:09

  Jag förstår inte vad du funderar på.. Semester är att man är långt bort från vardagen och jobbet, detta givetvis tillsammans med sina barn. Ni har inga tider att passa, bara äta bada sova. När barnen somnat ca kl 20:00-20:30. Tar du dig tid till dig själv. Som en vanlig förälder..(inbillar jag mig..?)

 • Lina
  23 februari, 2015 at 10:51

  Nu är du sådär skitlöjlig igen. Sitter och skrockar över hur provocerade folk blir. Du vet ju redan när du knattrar ner raderna vilken respons du kommer få. Du är vuxen nu men beter dig löjligare än vad min 15-åring gör eller nånsin gjort förresten.

 • petruska
  23 februari, 2015 at 11:27

  Att inte folk fattar att du bara brer på, för att reta upp folk. Hur orkar du? Du gör ju dig bara till åtlöje. Hahaha

 • lollo
  23 februari, 2015 at 12:00

  Bättre kan du. Hahahaha

 • Eva
  23 februari, 2015 at 12:04

  Om man har möjlighet så outsourcar man. Skulle jag också göra. Mycket du skriver som jag bara garvar åt för att jag tycker du är ute o cyklar men att folk som har barn ska ha så j-a mycket åsikter om hur man sköter/passar/umgås med sina barn är bara löjligt. Alla gör väl som de vill??? Samt att de flesta ”perfekta mammorna” som har arga synpunkter skulle byta med dig på studs om de bara hade möjligheten…

 • Eva
  23 februari, 2015 at 12:14

  Men du måste blir bättre på att photo-shoppa… Glöm inte att göra båda armarna smalare nästa gång. Eller du kanske hade gjort dem tjockare??

 • laura
  23 februari, 2015 at 13:14

  Alla tycker kanske olika. Själv skulle jag aldrig lämna bort min lilla som inte kan berätta om något inte varit borta. Den stora (i Ringos ålder) får gå på mini-club på eftermiddagarna . Då har vi alla badat i havet på morgonen tillsammans.

  Jag tycker du överdriver lite med hur jobbigt det är att passa barnen, herregud ni är ju två föräldrar, turas om att passa vart och ett av barnen och varför inte låta nova springa lite efter rambo medan du tittar på. Vad gör Bingo egentligen?

 • stina
  23 februari, 2015 at 13:43

  Vart har du hittat big mamma bikinibyxorna

 • ashley
  23 februari, 2015 at 14:39

  Är bilden photoshoppad. En tjock arm och en smal. Hur skall du ha det.Pinsamt!

 • Charlotte
  23 februari, 2015 at 14:44

  Ååh va härligt ni har det!! Vilket underbart ställe som har nanny, var???? Snälla maila mig. Om man genomlider så lång resa tycker jag verkligen ni förtjänar lite barnfri tid. Alla surisar som kommenterar ; väldigt många lämnar sina barn på barnklubbar hos Ving eller fritidsresor. Fullt NOrmalt !! Jag lämnar mitt barn på dagis här hemma, det är också normalt! Sluta skuldbelägga föräldrar som vill ha lite egen tid utan sina barn 24/7.

 • lisa
  23 februari, 2015 at 16:29

  Hahahaha du ser ut som ett missfoster!

 • Davve
  23 februari, 2015 at 18:40

  Tänk att en kvinna som lever sitt liv kan provocera stackars medel-Svenssons så hemskt. För mig är det märkligt att något orkar eller finner någon anledning att bli provocerad av någon annans livsval.

  Katrin gör som hon vill, och DU som läser gör som du vill.

 • Cissi
  23 februari, 2015 at 19:18

  Jag gillar verkligen Katrin och är per definition ingen surfitta men jag har verkligen svårt att förstå hur en mamma och pappa kan släppa iväg sin ettåring till en nanny dom inte känner, för att få läsa en bok. Mitt mammahjärta hade inte kunnat eller velat göra det, även om jag säkert skulle ha råd. Tycker att det känns helt absurt och inte det minsta att skryta över.

 • Sandra
  23 februari, 2015 at 19:56

  Hahaha du är bara så underbar! Det är allt för många humorbefriad torrisar i detta land. Njut av semestern!

 • Emma
  23 februari, 2015 at 20:53

  He he klart som fan du gör rätt. Ungarna har de säkert skit bra med nannyn och med Ringo. Njut för fan

 • Johanna
  23 februari, 2015 at 21:27

  Fan va härligt, om jag kunde skulle jag lätt ha nanny. Passa på å njuut av semestern!

 • Johanna
  23 februari, 2015 at 21:43

  Men Katrin, glömde du bikinin hemma?

 • Malin
  23 februari, 2015 at 22:57

  Skulle ALDRIG våga lämna min ettåring till en okänd nanny, hur trevliga de än är. Det är skillnad på att låta större barn gå på nån miniclub, för de får ju träffa kompisar. Det gör jag bara om de själva vill, inte som avkoppling för mig. När vi var i Thailand (som vi har råd att göra var 10:e år) så umgicks vi tillsammans, barnen lekte med varandra, jag tog barnen själv en stund, så att maken kunde vila, träna osv. Sen tog han dem så att jag kunde sola, få massage osv. MEN det mesta gjorde vi tillsammans. Vi har så mycket saker vi gjorde tillsammans som vi fortfarande pratar om. Vi åker för att spendera tid med familjen som man inte hinner i vardagen, då man jobbar, barnen har aktiviteter osv. Det är min åsikt, inget rätt eller fel. Jag håller bara inte med dig. Vill vi ha en riktig slapparresa, då får barnen stanna med mormor o morfar. Då kan jag o min man slappa, umgås, gör sånt vi vill. Barnen får all uppmärksamhet av mormor o morfar.
  Och ja, jag blir provocerad av folk som har nannys och barnflickor. Är antagligen bitter och avundsjuk, önskar att jag hade pengar, men jag vill tro att jag skulle använda de pengarna till att göra roliga saker med barnen. Som vanligt kommer jag få skit av tio personer (ofta unga tjejer som inte har barn, som själva tror att de kommer få ett liv i lyx. Det trodde nog jag också).

 • Hyrestanten
  23 februari, 2015 at 23:29

  Nej Katrin, allt med familjeliv är inte samma för alla och antingen är du för korkad för att veta det eller så vill du skryta lite om din resa. Toppen att ni kan komma iväg tillsammans och få rå om varann och slippa vintern. För mig verkar det lite märkligt att lämna ett barn till någon helt okänd när ni är två lediga vuxna men om du upplever det så jobbigt att vara med honom så kanske han har det lika bra med en nanny. Barn är som små barometrar. Själv var jag, liksom så många andra ensam förälder till mina barn och nu när de är vuxna är jag så glad för att jag verkligen njöt av att vara med dem och har så många härliga minnen, trots att jag självklart hade önskat att de skulle haft en delaktig pappa. Det måste vara hemskt att hela tiden känna att det är för tungt.

 • lalle
  24 februari, 2015 at 10:11

  Du DRIVER med dig själv. Kul!

 • Anna
  24 februari, 2015 at 20:44

  Ni som säger att hon har photoshoppat sina armar.
  Ser ni inte att det är för att hon har sina ena arm intryck mot kroppen så den blir större? Testa själva så kommer ni se att det blir samma för er.
  Visst Katrin provocerar en del, och har åsikter om människor. Men vilka är ni att göra samma sak?
  Ni kan gå på med era bitterfitt kommentarer om hur hon ser ut, vad hon äter, vad hon tycker. Men kom då aldrig och säg att hon inte får göra samma sak.
  Katrin är en kvinna med mycket åsikter och förmodligen en hel del jävelskap i sig som älskar att se era bittra kommentarer.

  Jag skulle mer än gärna vilja leva hennes liv om så bara för en vecka.
  & jag antar att ni som kommenterar som ni gör skulle göra allt för att kunna få en timme ifred på semestern med er sambo, eller helt själva.

  Så snälla sluta. Lärde aldrig era föräldrar er att dom som snackar skit är avundsjuka? Det är sånna som ni som föder mer nättroll.

  Sprid lite kärlek istället. Om ni tvunget måste kommentara så skriv istället att ”åå vad skönt du ser ut att ha det”, eller något sånt.

  Tro mig, både du och resten av världen kommer bli ett bättre ställe.
  Peace.

 • Linnéa
  25 februari, 2015 at 14:51

  Först tänkte jag oj vad hon ser fräsch ut, sedan kom mina skadade ögon o hjärna in o tänkte kan hon inte bli ännu smalare. Suck. Jag kommer aldrig vara nöjd med min egna smalhet om jag inte ser ut som en av fruarna i Beverly HIlls.

 • Karin
  26 februari, 2015 at 02:53

  Att du orkar blogga när du får så mycket elaka kommentarer och påhopp.
  Läser Nova kommentarerna till denna blogg, hoppas att hon inte gör det för det är ju otroligt många negativa elaka kommentarer om dig.

 • s
  26 februari, 2015 at 21:54

  Med glasögonen påminner du lite om Julia Roberts!? Ha en trevlig resa!