Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Då har packningen börjat. Alltså känsla man har när man vet att man dagen efter ska flyga till Thailand är magisk. Jag har märkt att antingen hatar man eller så älskar man Thailand. De som inte älskar Thailand har bara hamnat fel och det är ju synd för Thailand levererar allt man kan önska sig. Framför allt folket. Och känslan. Vad tror ni om min början till skydd på den här semestern? Om ni reagerar på 10:an så är det enbart en liten gåva till min sambo @bingorimer aka soldyrkaren. 30 och 20 är till mig och Nova och kidsen får 30 och 50. Diarré-tabletter hur kul?! Har aldrig haft med såna men de lär ju användas så det ska bli kul! Brillorna är från @rutandcircle jag vet att ni redan undrar. De kostar 99 kr. Tihi. Ansiktskrämerna från @aco vill jag prova för att jag älskar tuber och på resa känns det extra fräscht att ha en tub och inte fem olika steg att pyssla med a ni fattar. A men vad säger ni? Am I doing ok? #rutandcircle #aco #naturalcyclesnc #dimexanol #ilovethailand

You Might Also Like

 • M
  19 februari, 2015 at 12:50

  Du tipsade för länge sen om världens bästa solkräm..Evy! Varit i Thailand med familjen i 6 veckor och vi har använt oss av Evy hela resan och ingen av oss har bränt oss nånting. Stort plus för att det är en mousse som ej kladdar när man smörjer småbarn, och att det bara krävdes att man smorde en gång om dagen trots massor med bad. Ha en trevlig resa!

 • MeandI
  19 februari, 2015 at 13:51

  Ja Katrin , vad hände med PRODERM??

  Alergisk reaktion?

  Innehåller den för mycket farligt ”skit”?

 • Stina
  19 februari, 2015 at 13:53

  Varför är inte Bingo skriven på samma adress som dig?
  Är det skatteplanering eller har ni separerat?

 • Jag
  19 februari, 2015 at 15:14

  Ja, dom kanske har var sin läg??… Vem bryr sig??..

 • peaches
  19 februari, 2015 at 15:38

  Så nu gäller reklam för apoteksprodukter.Tihi

 • Bu
  19 februari, 2015 at 15:46

  Är för tillfället på Hotel SU i Antalya ett par dagar. Har varit här en gång tidigare och när jag då googlade hotellet dök ett inlägg från dig upp när du var här och då käkade du tydligen deras Penne Arrabiata varje dag. Och jag måste fan testa den jävla pastan nu alltså för förra gången blev det bara sushi. Jag kan liksom inte släppa varför vanlig penne med ’lightly spiced tomato sauce and Parmesan cheese’ kan vara så magisk haha…just därför nyfikenheten alltså.
  Deras madrasser och kuddar på balkongen är däremot magiska. Helt omöjligt att inte ligga bekvämt ens om man försöker..

 • klara
  19 februari, 2015 at 15:46

  Ja jättekul är det att använda diarrétabletter. Hahahaha

 • Iam
  19 februari, 2015 at 16:09

  Jag kollade på Birthday och dom står väl skrivna på samma adress där iallafall. Enda som skilde var lägenhetsnumret. Kanske bor grannar? 😉

 • Monica
  19 februari, 2015 at 20:45

  Diarré tabletterna behövs väl inte i Thailand? De behandlar turistmagar väldigt ofta så det finns ett batteri av bättre produkter än de där. Smörj med råpressad kokos INNAN ni går ut. Funkar fint

 • Sara
  19 februari, 2015 at 22:32

  Min son reagerar på all solkräm med massa skräp i. Blir prickig och får klåda. Acos verkar okej, men prickig blir han. Dock bättre än nivea och vichy. Bästa vi har testat är Eco. Köpte i en hälsokostbutik, men kanske kan hittas billigare online. Nu använder även vi andra i familjen bara den. Toppen! Lite jobbig att smörja ut bara, men sen håller den grymt länge!

 • Martha
  19 februari, 2015 at 23:38

  Ser fram emot utlåtande på ansiktskrämerna!!

 • Isabella
  19 februari, 2015 at 23:54

  Vill inte skrämma upp men har personligen inte bra erfarenhet av just acos produkter. Använde en ansiktskräm och hade bölder i huden dagen efter. En kompis köpte deras solprodukter & använde när de var i thailand. Pojken fick brännskador av just produkten från aco så han fick en dunderkur med pencillin när de var där nere. Som någon nämnde innan så var det prickar till en början, utvecklades sen till en oerhör reaktion. Dock reagerar ju alla människor inte likadant! Trevlig resa!

 • Evy
  22 februari, 2015 at 22:32

  Härligt med Thailand! Ska själv dit inom 1 vecka med några kompisar… Den där solkrämen ”Evy” som det skrivs om måste ju vara bra, lite sugen på att testa, har inte sett den nånstans? Har oxå dålig erfarenhet av apotekets hudvårdsgrejer, köpte en fuktgel där en gång, fick utslag, gick tillbaks men fick inte pengar tillbaks.. sen dess köper jag bara det nödvändigaste (typ Treo o Zomig migränmedicin) där..aldrig mer en hudvårdsprodukt.. Nää tacka vet jag Escadas bodylotions, även i ansiktet.. Ha en bra semester!