Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är inte varje dag man får känna sig som en i tjejgänget med @izabellascorupco och @kimkardashian vill du också vara med i gänget? Välkommen. Ett ganska coolt gäng att hänga med. #justamom #proudmom

You Might Also Like

 • dala
  19 februari, 2015 at 10:43

  Det är ungefär lika många arbetsuppgifter som en servitris har.

 • Maja
  19 februari, 2015 at 11:56

  Nej tack! Har mitt eget tjejgäng

 • laura
  19 februari, 2015 at 12:04

  Om vi nu ska vara petiga så…tycker jag att kändismammorna bör knipa igen lite. Allvarligt Kim Kardashian kan hon ens byta blöja på sitt barn? Hennes avkomma verkar snarare ha ersatt den senaste it-bagen. Har man städhjälp, barnflicka och tom nanny på semestern för att ta hand om barnen tycker jag det är skamligt att klaga. I mitt arbete som socionom möter jag ensamstående mammor som inte har någon hjälp överhuvudtaget och som med fantasi och kärlek skapar en bra vardag till sina barn (där är det skogspromenader istället för skidåkning och tennisträning t.ex)., de är värda en stor eloge. Du som har både ekonomi och en stöttande omgivning bör inte klaga Katrin!

 • Jaså?
  19 februari, 2015 at 14:35

  @laura – Varför är de värda en stor eloge? De skaffade väl ungar trots att de visste att de inte hade en stöttande omgiving och pengar troligen? Inget som kom som en nyhet med andra ord.

 • Gemma
  19 februari, 2015 at 15:17

  Jaså
  Är själv ensamstående med två barn. Men ej frivilligt. Min älskade man dog för tvä år sedan 29 år gammal!! Inget jag kunde förutse då vi skaffade barn!

 • Jaså
  19 februari, 2015 at 15:25

  @Gemma – finns alltid undantag.

 • laura
  19 februari, 2015 at 15:27

  Till jassa: vid skilsmassor blir modern oftast den som tar hand om barnen- ar du emot skilsmassor? Och det ar svart att veta fran borjan om den partner man valt inte kommer att sticka ifran sitt foraldraansvar senare eller tom avlider som ovanstaende (beklagar sorgen). Sluta doma andra – en dag kanske olyckan drabbar dig.

 • Lotta
  19 februari, 2015 at 17:29

  Katrin katrin katrin, ja köpte ditt knäckebröd,, men alltså varför har ni typ 1 dl gröna stora frön på den, smakar ju jätteilla o växer i munnen, kan du inte göra dom utan såna på 🙂 o ja man kan peta bort men dom sitter fastbrända så de går inte…

 • Jaså
  20 februari, 2015 at 07:44

  @laura – Om man väljer partner med omsorg är risken att hen lämnar när ungarna är små ganska minimal. Vid skilsmässor får man underhåll.

 • disa
  20 februari, 2015 at 16:49

  @ Jaså Är det underhållsbidrag till barnet du tänker på? Och dessa typ 1.200:- tycker du dom gör jättestor skillnad?

 • Linda
  21 februari, 2015 at 14:40

  Vilken fin text! Stämmer ju ganska bra!!! Och det är väl självklart att man gör vad som helst för sitt barn?!
  Hade jag haft pengar som kardashian så hade jag inte lagt det på nannys utan på att faktiskt va hemma med mitt barn.