Okategoriserade

Tävla om biljetter till NaturalCycles Yoga Brunch

Katrins Snapshots

NaturalCycles står för hälsosam livsstil och det slutar ju inte med träning och rätt kost. Därför kommer de att hålla i en Yoga Brunch den 7 mars i Stockholm.

Jag kommer att vara på plats för att berätta min personliga relation till NC och jag har fått 12 st +1 biljetter att ge er.

Om du är nyfiken på NaturalCycles så passa på för här får du en chans att träffa grundarna och ställa alla frågor! Dessutom bjuder de på en fin brunch, yogasession och goodiebags.

Om du vill ha en biljett kommentera med din mailadress samt kort beskrivning om varför du vill vara med.

Eventet är i Stockholm lördagen den 7 mars 10.30 – 13.00. NaturalCycles kommer att kontakta dem som vunnit i slutet av veckan. Lycka till!

You Might Also Like

 • Emma
  18 februari, 2015 at 13:21

  Jag vill hemskt gärna ha en biljett till eventet! Har länge velat sluta tillföra hormoner till kroppen, men inte riktigt vetat hur det ska gå till om man samtidigt vill ha preventivmedel och nu har jag en ypperlig möjlighet att lära mig mer!

  [email protected]

 • fanny
  18 februari, 2015 at 13:21

  Hej!
  Jag vill gärna vara med på detta dels för att jag inväntar en ryggoperation och behöver vara så aktiv som möjligt innan operation och har alltid velat prova på yoga. Och har precis fått ett startkit på ny på 6 månader för att jag fick blodproppar i lungorna av p-piller. Har massvis med frågor 🙂

  MVH
  Fanny
  [email protected]

 • Jennie
  18 februari, 2015 at 13:26

  Jag vill bjuda med min kompis Marre som precis förlorat sin mamma i cancer. Jag tror att Marre skulle må bra av att testa yoga i sitt sorgearbete och få ta hand om sig själv.

  Sen är vi båda intresserade av att se alternativ till preventivmedel utan hormoner och lyssnar gärna till personliga erfarenheter.

  [email protected]

 • Emelie Billefjord
  18 februari, 2015 at 13:26

  Hej Katrin!

  Från mitt hektiska och lite stressade liv till rena himmelriket och drömmen!
  Detta har jag drömt om att få gå på men aldrig riktigt tagit mig för att komma i väg…
  Detta är min chans att få testa och förhoppningsvis få mer smak av att kunna känna sin egen kropp och kunna lära sig att släppa allt och varva ned!
  Jag vill mer än gärna vinna en sådan biljett för det skulle vara GULD Värt <3
  Tack!

 • Emelie Billefjord
  18 februari, 2015 at 13:27

  Min mail var: [email protected]

 • Linda
  18 februari, 2015 at 13:27

  Oh ett perfekt tillfälle att övertyga mig om vad som är bra med yoga etc!

 • Maria
  18 februari, 2015 at 13:29

  Hej Katrin,
  Tack vare dig fick jag upp ögonen för Natural cycles! Jag som inte tål p-piller och helt uteslutit alla hormonella preparat! Jag skulle jätte gärna vilja vinna en biljett till eventet!

 • Louise Kedvik
  18 februari, 2015 at 13:41

  Hej Katrin!
  Jag skulle väldigt gärna vilja Delta på eventet;
  Dels för att jag varit skeptisk till detta och om det verkligen är säkert och även för att min vän har varit intresserad av att testa och henne skulle jag vilja ta med.Därför tycker jag det vore trevligt om vi 2 kunde gå. Dessutom har jag bara testat på yoga en gång tidigare och vore kul med en heldag med skoj då vi ska på 30-års firande på kvällen. Du är en stor inspirationskälla och jag gillar din blogg!
  Kram
  Louise

  [email protected]

 • Sara Andersson
  18 februari, 2015 at 13:41

  Jag och min kompis Fia har precis kommit igång med träning och ett av passen vi går på är yoga, och vi båda älskar det passet. Men om jag nu skulle vinna så får vi testa ”riktig yoga” istället för yogan på Friskis .
  Man är alltid intresserad av preventivmedel utan hormoner.

 • Caroline
  18 februari, 2015 at 13:44

  Jag vill vara med! Helt enkelt för att jag är värd det

 • Caroline
  18 februari, 2015 at 13:48

  Min mejl: [email protected]

 • Linda Tell
  18 februari, 2015 at 13:49

  Jag vill gärna gå på detta event. Jag tål inte hormonerna som finns i preventinmedel o funderat sen du berättade om naturalcycles att skaffa men vill ha mer skinn på benen först. Nu efter jag fött 3dje barnet så vore de toppen att komma iväg också.

 • Rebecca Linder
  18 februari, 2015 at 13:50

  Jag väntar mitt andra barn nu och har bestämt mig för att aldrig mer tillföra hormoner till in kropp såsom p-piller gör. Vill gärna veta mer om Natural Cycles då jag tror detta kan vara en bra lösning för mig i framtiden.

  Rebecca, [email protected]

 • Linda Tell
  18 februari, 2015 at 13:50

  [email protected] är min mail

 • Ellen
  18 februari, 2015 at 13:50

  Hej Katrin!
  Tack för en superblogg och framförallt podd som jag slaviskt följer. Du är så jäkla ball och cool och jag vill vara som dig när jag är 37.

  Just nu är jag 17 och har proppat i mig hormoner i 2-3 år och har blivit mycket taggad på NC efter alla dina bra recensioner. Dock är jag osäker på hur de fungerar och skulle därför vilja träffa grundarna öga möt öga för en nice konversation. Så jäkla schysst tävlingar och ännu fetare vore det att vinna!
  Pusspuss/Ellen

 • Sadete
  18 februari, 2015 at 13:52

  Vill jättegärna var där och lära mig lite nytt om yogan och kunna finna lugnet som många känner❤️

 • Petra
  18 februari, 2015 at 13:59

  Jag vill gärna vara med på eventet. Jag är otroligt intresserad av att veta mer om NC. Jag älskar idén om att slippa tillföra kroppen hormoner. Att få ha en naturlig balans i kroppen, men ändå skydda sig mot graviditet. Jag skulle bli så glad om jag fick delta!

  Min mail är
  [email protected]

 • Ida
  18 februari, 2015 at 14:01

  Hej! Började med hormoner som 14 och har testat i princip alla piller på marknaden då biverkningar varit en följd. Blir i år 27, och mitt nyårslöfte var att sluta med hormoner, vilket jag gjort. Letar efter substitut, lever i förhållande och planerar inte att bli gravid de närmsta åren. Är intresserad av NC och brunch med er och min bästa tjejkompis som är i samma sits – förvirrad!

 • Ana Tache
  18 februari, 2015 at 14:25

  Hej Katrin!
  Jag skulle gärna vilja ta del av NCs brunch och information. Jag är snart 26 år gammal, min vikt och mitt mående har varit upp och ner under alla år som jag använt mig av p-piller. Min bästa period har varit då jag inte åt piller och åt LCHF kost, sen träffade min sambo, började led piller igen och idag är jag tjock och olycklig.
  Har funderat på NC men det vore guld att faktiskt höra ett föredrag och ha möjligheten att ställa sina frågor.
  Mail till mig är: [email protected]

 • Maria Jansson
  18 februari, 2015 at 14:33

  Jag vill ha en biljett!! Jag har kört nc i tre månader och jag får lite konstiga meddelanden, min tempel ändras för mycket, vad gör jag åt det? Måste fråga dem, vill inte få en till bebis riktigt än. Vill ha flera greeeeen days baby!

 • Maria
  18 februari, 2015 at 14:34

  Åh jag vill så gärna bjuda med min fina syster på detta event! Hon behöver komma ifrån sitt stressade liv och prova på Yoga! Jag har alltid förespråkat det men hon är inte övertygad…(än..) Detta event vore toppen för oss, en härlig systermys-yoga-dag!
  [email protected]

 • Amalia
  18 februari, 2015 at 14:36

  Åååh, vad kul det skulle vara! Dels att få en ursäkt att åka upp till Stockholm, blir för sällan tyvärr! Men också för att hitta ett nytt preventivmedel istället för de ppiller jag använder idag.. Dessutom låter inte yoga och brunch helt fel! Det skulle vara jättekul att få en biljett!

  [email protected]

 • Hanna B
  18 februari, 2015 at 14:40

  Jag behöver gå på det här eventet!!!

  Jag har sedan några år börjat yoga mer och mer och då även renast mkt skit i maten. Men jag har ju fortfarande skit kvar i kroppen i form av hormoner… Blä! Är samtidigt lika feg som nyfiken att börja med NC. Ett sånt här event när jag får information o svar på frågor skulle både få mig att börja o sprida budskapet om NC.

  / Hanna
  [email protected]

 • Asså?
  18 februari, 2015 at 14:43

  Inga hormoner i kroppen och ändå preventivmedel…hört talas om kondom???? Billigt, enkelt

 • Jenny
  18 februari, 2015 at 14:47

  Hej Katrin 🙂
  Jag skulle vilja veta mer om NC för jag har redan 4 barn och det räcker bra, jag vill inte använda hormoner och eftersom jag ”bara” är 36 vill jag inte sterilisera mig heller 😉
  Jag vill gärna lära mig om yoga och äta en nyttig brunch. Dessutom vore det superkul att få träffa dig!

 • Anna
  18 februari, 2015 at 14:54

  Jag skulle väldigt gärna veta mera om NC och få prova på yoga. Min mejladress är [email protected]

 • lina
  18 februari, 2015 at 14:58

  Ni som vill veta mer- google finns där. Allvarligt fan vad stressad jag skulle bli av att slösa bort en dag på massa prat om något jag kan ta reda på genom några knapptryck. Och yogan- finns massa prova-på-pass på alla gym. Så fort man säger gratis och vinna så rusar folk iväg utan att ens tänka på vad de ”vinner” (lyssna på en reklamkampanj i flera timmar tjoheej) Och nej, jag vill inte vinna tack även om jag tycker att din blogg tidvis är ganska underhållande…

 • Lisa
  18 februari, 2015 at 15:10

  Hej, jag är en tjej från Göteborg som studerar till sjuksköterska. Ja och min bästa vän har pratat om att vi båda vill testa NC, sluta med hormoner och låta kroppen köra sitt race. Det hade varit perfekt att få komma och ställa frågor till experterna + att vi redan planerat in att åka en weekend helg till Stockholm den helgen för att fira min födelsedag.
  Som blivande sjuksköterska hade det även varit en bra erfarenhet att ha med sig ut i arbetslivet och vara en förebild för alla tjejer, då man inte ska äta p-piller om man har risk för blodpropp eller om det finns andra hjärt- kärlsjukdomar i släktbilden. Söker man som ung tjej akut idag för något är en av standard frågorna om man äter p-piller då det har varit många fall i Sverige nu.

 • Katarina
  18 februari, 2015 at 15:10

  Hej
  Skulle gärna vilja gå på Natural Cycles Yoga Brunch, som heltidsarbetande 6 barns mamma så skulle det var en skön stund för mig och få veta mer om ett hormonfritt alternativ till preventivmetod. Jag har börjat med Yoga och vill få mer inspiration. Hoppas jag blir en de utvalda 🙂

 • Elli
  18 februari, 2015 at 15:15

  Jag lider av grova humörsvängningar, det har kommit till en punkt där det inte riktigt är hållbart längre. Jag har börjat fundera på vad det är det här
  Beror på och min enda vettiga förklaring är mina ppiller. Jag har därför funderat på alternativa metoder och läst om natural cycles. Min pojkvän tycker det verkar bra men jag är inte riktigt såld än, därför vill jag gå på eventet så jag kan bli övertygad.

 • Elin
  18 februari, 2015 at 15:36

  Min mailadress är [email protected]

  Jag har precis börjat med NC och vill verkligen tro på det men vågar inte riktigt än. Ser ingen annan väg att gå liksom. Försöker nu övertyga mig själv och min omgivning bestående av 23-26 åringar som alla gått på p-piller i runt 10 års tid att detta är den enda vettiga vägen att gå. Behöver mer kött på benen samt en partner som kan följa med och bli övertygad och senare kan stötta mig och mina argument!

 • Anna
  18 februari, 2015 at 15:39

  Hej,
  Jag skulle gärna vilja vinna biljetter och gå på detta. Jag har ätit hormoner och en hel massa annat för att kunna bli gravid, men det vill inte lyckas.
  Har läst om NC och vet att det är ett bra naturligt preventivmedel men även en hjälp om man VILL bli gravid.
  Jag skulle vilja prova NC och se om det istf hormoner kan hjälpa mig att få någon uppfattning om mina kroppscykler och på så sätt hjälpa mig att bli gravid. Det vore ett perfekt tillfälle att få gå på det här eventet och få chans att ställa frågor om NC och hur det fungerar om man som jag vill bli gravid.
  Håller mina tummar!

 • Anna Huss
  18 februari, 2015 at 16:15

  Hej! Har en väninna som i många år letat efter hormonfritt preventivmedel som funkar för henne, jag har tipsat om NC efter att ha hört det i er podd men hon behöver en hårdare spark i baken. Hon är dessutom hooked på Bikram-yoga.

 • Anna Huss
  18 februari, 2015 at 16:17

  Hej! Har en väninna som i många år letat efter hormonfritt preventivmedel som funkar för henne, jag har tipsat om NC efter att ha hört det i er podd men hon behöver en hårdare spark i baken. Hon är dessutom hooked på Bikram-yoga.

  /Anna
  [email protected]

 • Sara
  18 februari, 2015 at 16:30

  Hallå!
  Jag och min pojkvän lämnade just ett UNDERBART Bali med massa yoga varje morgon och det skulle vara en sån skön lyx att få kunna börja en morgon på samma sätt i Sverige. We LOVE it. Vi älskar även mat men inte kolhydrater särskilt mycket so pickusplease!

 • Sussi
  18 februari, 2015 at 16:36

  Jag tränar ca 4-5 dagar i veckan men prioriterar aldrig stretch. Om det är något jag behöva är en rejäl yoga-lektion i hur jag kan varva ner och stretcha ut min stela kropp. Kost och motion är ett viktigt ämne för mig därför vill jag även lära mig mer om Natural Cycles. Har P-ring nu och det fungerar fint men ju mer jag läser om Hormoner ju mer skrämd blir jag. Samtidigt är det ännu inte dags för barn och man vill ju såklart ändå ha ett säkert preventivskydd. Jag och en vän håller på att utforksa olika sporter och vill mer än gärna testa detta tillsammans. 😀

 • Jag
  18 februari, 2015 at 16:56

  Oj!…. Vad många som hörde av sig o vill gå…. O alla e snälla , va gulligt..
  Här har inte ett p piller intagits på 52 bast… Tack jultomten för d….

 • linnea
  18 februari, 2015 at 16:57

  Tja Katrin!
  Jag är seriöst skitless på allt som har med preventivmedel att göra. Jag har prövat allt finns på marknaden idag och det som kvarstår att pröva är NC. Jag har, efter diverse biverkningar kommit till slutsatsen att allt som har med extra tillförsel av hormoner, ÄR SKIT. Det fysiska och psykologiska biverkningarna är ett jävla lotto. Är det inte så att man blöder något katastrofalt, gråter av minsta lilla eller det värsta tror sig vara djupt deprimerad, så tar den enligt barnmorskor ”tid för kroppen att vänja sig”. men är man singel och har ett aktivt sexliv är det inte så jävla roligt. Tills killar lär sig att bebisar blir till genom att deras spermier, vore det superkul att få delta i detta eventet.

 • Johanna B
  18 februari, 2015 at 17:25

  Hej!
  Det skulle vara toppen om jag fick komma, dels är jag redan i Sthlm den helgen men framförallt att jag är så himla intresserad av HUR det fungerar. Mer vetenskapligt liksom. Och som pricken över i:t jag älskar yoga, goodiebags och dig Katrin 😉

  Hoppas jag vinner,
  Tack / Johanna

 • Mickan
  18 februari, 2015 at 17:38

  Jag är en psykobitch i stort behov av ett nytt preventivmedel och en fab brunch. This is just what I need!

 • Nella
  18 februari, 2015 at 17:49

  Hej,
  Jag skulle vilja gå på detta event eftersom jag är nyfiken på vad detta hormonfria ”preventivmedel” är för något. Jag gillar dessutom yoga =) Om det är så att jag vinner en biljett har jag en till anledning att åka till Stockholm den helgen. GoT: exhibition är i Stockholm den helgen.
  Tack!
  [email protected]

 • Alina
  18 februari, 2015 at 18:53

  Jag skulle gärna gå på eventet! Åt
  P-piller mellan 15-26år. Tills vi skaffade barn, sedan dess (1,5år) har jag gått över på minipiller. Men nu är jag inte så sugen på att proppa i mig några piller alls men har inte hittat något som passar mig. Vore ett utmärkt tillfälle att inhämta lite information!
  [email protected]

 • Elin
  18 februari, 2015 at 19:07

  Hej! Jag vill nominera min bästa vän Hanna Cajander. Det finns ingen som henne! Hon är inspirationen som alla borde få ha i sitt liv! Hon har gått ner ca 25kg.
  Det finns inget tillfälle hon har gnällt eller svurit över sin diet. Hon har fixat det med bravur! Då jobbar hon dessutom på ett ur och skur dagis (som kräver bra energi och ett tålamod av stål), hon är världens bästa bonus-mamma till 2 barn. Hon är kvinnan med det där extra och en vän som jag är så otroligt glad att ha i mitt liv! Hon började nyligen med naturalcykles och pratar så varmt om denna lilla termometer. De är henne jag vill se på denna yoga brunch! Hon är värdig en plats 🙂
  Tack för att du roar oss på insta, podden och här 🙂
  //Elin

 • Annika Herr
  18 februari, 2015 at 19:22

  Skulle gärna vilja testa, alla säger att yoga är något jag behöver, jag har aldrig testat. Det skulle vara kul. [email protected]

 • Lotta Morger
  18 februari, 2015 at 19:54

  Hej, att vara 57 år och förskollärare då kan man behöva en kick, yoga sunda vanor kan bidra till att barnen får en piggare gladare och snyggare ”fröken”
  De skulle bra kännas sååå lyxigt med en fm. med brunch yoga och lite klokheter….
  Och har många kollegor som gärna hänger på!
  Lotta Morger

 • Malin
  18 februari, 2015 at 20:11

  Jag vill lära mig att Yoga för jag är så himla dålig på det här med mindfullness. Känns som ett skämt att stänga av en miljard tankar bara sådär. Men hormonfritt är något jag förespråkar och vill gärna testa NC framöver – så varför inte slå två flugor i en Yogasmäll tänker jag? Kram

 • Sofia
  18 februari, 2015 at 20:31

  Jag vill så gärna vinna en biljett för att jag i så många år proppat i mig massa hormoner tills sist tog det stop. Vad hände med mig? Jo jag fick en cysta på ena äggstocken 14×16 cm som jag fick sövas ner och operara ut. Så därför skulle jag så gärna vilja vinna en biljett för att äntligen bli introduceras för natural cycles som jag läst så mycket om. Så låt oss skippa dessa jävla skit hormoner och ha tillsammans ha jävligt trevligt!!
  Kram från någon som behöver den där biljetten

 • Sarah
  18 februari, 2015 at 20:32

  Hej Katrin!
  Jag har länge varit intresserad av att prova natrualCycles då jag inte mått bra av hormonella preventivmedel. Jag fick barn för 9 månader sedan och vi har nu bestämt att inte ha fler barn men jag vill verkligen inte börja med piller igen, heller inte ha något istoppat i min kropp. Jag skulle hemskt gärna vilja veta mer om natrualCycles då jag tror detta skulle vara något för mig!

 • Lena
  18 februari, 2015 at 20:49

  Jag är väldigt skeptisk till detta alternativ till min spiral – övertyga mig gärna! 🙂

  Tar med min granne som jag precis värvat till gymmet, och hon älskar yoga.

 • Lina
  18 februari, 2015 at 21:24

  Till skillnad från övriga här mår jag fantastiskt. Smal, snygg och snabb i löpspåren. Inte olycklig och framtung. Går det må bättre? Önskar biljetter för att få svar.
  Heja mig!

 • My
  18 februari, 2015 at 23:17

  Min mail: [email protected]
  Hej!
  Har under ett tag funderat på att börja med NC men är aningen skeptisk. Hade vart kul att få svar på mina funderingar. Verkar som ett bra alternativ då jag känt att man kan ha riktiga deppdagar med P-piller.
  Tycker även det låter riktigt najjs med brunch och en jäkligt bra ursäkt till att åka till Stockholm ;).

 • Kerstin
  19 februari, 2015 at 08:50

  Hej.
  Jag skulle gärna vilja vinna detta då jag funderat på att börja träna just yoga. Tidigare har jag tränat 15år på SATS men helt tröttnat (sedan din hyvling av företaget:-) Nä men det har inte gett mig något att träna där de senaste åren. Så skulle jag börja att löpträna och gick lite för fort fram (med hjälp av en PT från SATS) så det blev en menisk operation i ena knät. Sedan jag tränat upp knät slutade jag i april 2014 och har sedan dess promenerat långa härliga promenade i raskt tempo där mina döttrar har cyklat med mig. Jag hittade b la din blogg och dina produkter också för ca 1 1/2 år sedan när vi började att lägga om kosten och ”akta” oss för socker. Mår såå mycket bättre nu- tack för det. Tycker att du är en förebild som vill hjälpa alla att få ett hälsosammare liv. Nu har jag också funderat på att träna yoga el mindfulness el dylikt men har inte så bra koll på detta. Skulle gärna vilja ta med min fina vän på detta också.

 • Sofia
  19 februari, 2015 at 09:21

  Hej Katrin & NC,
  låter som en underbar lördag med yoga, brunch och matnyttig information om NC. Försöker verkligen leva hälsosamt, men lyckas inte alltid och just därför kan det vara bra med en extra spark i baken i form av några inspirerande timmar. Vinner jag tar jag med min svägerska – vore jättekul att överraska henne med en sån här grej! Och extra plus – lite ego-tid i småbarnsträsket 😉
  Min mail: [email protected]

 • Jenny
  19 februari, 2015 at 10:17

  Fick barn för 9 månader sen. Är helt slut efter kolikperiod, har inte haft en enda hel nattssömn, försöker komma i form på alla sätt och vis men tröttheten tar över, känner att det här är supertufft. Mitt i allt detta vill jag faktiskt ha ett barn till men inte exakt just nu, därför är jag nyfiken på NC eftersom det inte känns bra att äta p-piller. Skulle uppskatta detta event.

 • Susanne
  19 februari, 2015 at 11:00

  När du nu gör Yoga Brunch till en tävling så varför inte tänker jag!?
  Jag har provat på Yoga några gånger men har väldigt svårt att fokusera på ”rätt sak” och hitta ”DET” som alla älskar. Det känns mest stressigt och rörigt med andning, barnets position, hundens tecken och alla möjliga uttryck. Kanske är NC, du och en dag i Yogans tecken vad jag behöver för att kunna använda det rätt och kanske till och med älska det.
  Tränar extremt mycket så lite Yoga mellan varven skulle nog göra gott för själen.
  Namaste..har jag hört man säger..

 • Lina
  19 februari, 2015 at 12:50

  Har precis fått hem min termometer från natural cycles. Vill väldigt gärna lära mig mer! Kost och hälsa står i focus hos mig just nu och det vore en perfekt belöning för mig som ett första delmål då jag kämpar för att bli av med mina graviditetskilon och sockersug. Och en superbelöning efter en tuff graviditet och förlossning.

  [email protected]

 • Elin
  19 februari, 2015 at 12:56

  Hej!

  Jag vill vinna biljett för mig och min bästa väninna. Detta för att jag vill köra så naturligt och möjligt – men min väninna kan inte använda något preventivmedel på marknaden (som inte är naturligt som NC). Därför skulle jag vilja överraska henne med det här. Yoga är dessutom något jag aldrig provat på, skulle va skitkul.

  Hoppas vi vinner!

 • Malin
  19 februari, 2015 at 13:04

  Vill gärna gå för att jag precis kommer ha flyttat in i en ny lägenhet samt kommit hem från en hektisk jobbresa. Lite brunch och yoga skulle nog passa som avslappning. Kul att träffa NC, både för att tjejen som grundat det tydligen läst samma utbildning som jag i Lund, och för att jag helt enkelt inte tål p-piller och extrahormoner.

 • Sanna
  19 februari, 2015 at 13:49

  Hej!
  Jag är jätteintresserad av både yoga och naturalcycles så detta låter som en väldigt härlig kombo! Jag bor i Göteborg men just denna helg kommer jag till Sthm med en vän och detta hade varit riktigt spännande att göra under lördagen!

 • Madelene
  19 februari, 2015 at 14:09

  Jag har tänkt på att testa NaturalCycles ett tag nu då jag inte kan äta hormoner pga av risken för ytterligare lungemboli. Jag har massor med frågor och älskar tillställningar av olika slag. Jag älskar även yoga och skulle så vilja ta med min bästa vän på detta.

 • Julia
  19 februari, 2015 at 18:14

  Jag skulle gärna vinna då jag tagit p-piller i flera år och känner att jag vill sluta att tillföra massa hormoner till min kropp , är nyfiken på NC men tveksam o har endel frågetecken och detta skulle ju vara ett bra tillfälle att få svar på allt oklart runt produkten.
  Min kropp behöver få må bra 🙂

 • Ida M
  19 februari, 2015 at 20:13

  En förmiddag helt för mig själv, utan två små barn (yngsta 2 mån) med lugn yoga, god mat och bra info – vilken dröm! Pga att jag haft svårt att bli gravid tidigare vill jag vara extra försiktig med hormonella preparat (vill känna att kroppen är så opåverkad som möjligt) och har under en längre tid spanat på NC och läst in mig lite. Skulle vara fantastiskt att få lära sig lite mer ”live”.

 • Lisa
  19 februari, 2015 at 22:47

  Jag skulle supergärna komma och yoga, bruncha och få mer info om Natural Cycles. Slutade med minipiller för typ ett halvår sen just på grund av att jag inte vill stoppa i mig en massa hormoner. Nu kör jag och sambon därför med kondom för att undvika ett syskon till lillen innan jag säkrat fast anställning men jag hatar det. Hatar. Kanske låter larvigt men det är ett sånt jäkla avtändande moment. Har funderat på Natural Cycles ett tag nu men känner att jag vill ha lite mer info innan jag vågar ta steget fullt ut. Tänker att detta är precis vad jag behöver. Så, pick me och övertyga mig!

  Kärlek,
  Lisa ([email protected])

 • Marippan
  19 februari, 2015 at 22:48

  Har precis fått konstaterat tinnitus och håller på att bli tokig. var länge sen jag yogade men måste få prova om det är ett sätt att kunna slappna av och samtidigt göra det med min kompis som aldrig provat yoga.

 • Johanna Wärme
  20 februari, 2015 at 04:33

  Hej. Jag har ätit p piller i två månader och känner inte igen mig själv. Känner mig utanför min egen kropp. Jag behöver ett annat alternativ och det snabbt. Boosta kroppen med yoga och ett nytt preventivmedel skulle göra mig lycklig. Kramar

 • Hanna
  20 februari, 2015 at 18:17

  Har tack vare Natural Cycles blivit gravid:-) med extrem koll på min kropp lyckades vi. Jag skulle väldigt gärna få möjlighet att få tacka grundarna och få lite yoga tips som jag kan fortsätta med under resten av graviditeten.

 • Elin Ekman Tanndal
  20 februari, 2015 at 19:05

  Tjena Katrin!

  Jag skulle verkligen uppskatta att få följa med på detta! Jag har sedan jag var 15 år ätit p-piller av olika slag (är idag 22) och aldrig hittat något som passar mig bra. Jag är trött på att stoppa i mig massa hormoner och tror att NaturalCycles skulle vara ett mycket bra alternativ för mig. Jag vill gärna veta mer om produkten och detta är fokus för mig, yogan och brunchen är bara ett stort stort plus! OCH att träffa dig såklart! 😉

  Jag hoppas på att få följa med och ser fram emot detta! MVH Elin

 • Matilda
  2 mars, 2015 at 21:29

  Hej din gröna böna!

  Jag skulle vilja ha en biljett för att jag sedan en vecka tillbaka fått ett nytt liv. Med 8-9 års magproblem och som följd hormonella obalanser har mitt liv varit extremt begränsat (är bara 25 år). Förra veckan genomgick jag en tarmfloratransplantation och I’M FUCKING BACK! Nu ska det drickas gröna juicer och yogas och springas utan att krämpa eller få besvär av något så löjligt som t.ex. gurka. Så jäkla gött alltså, när man får en andra chans. MEN, alla får inte en andra chans och därför vill jag sprida kunskap om ett sunt leverne till min omgivning så att problemen kan undvikas. YOLO kan jag känna, man måste ta vara på kroppen sin. Skulle verkligen vara otroligt roligt att få yoga med och lära av inspireratörer som dig själv. Hoppas vi ses på lördag! 🙂 Kram