Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så jävla gullig liten majsterklepka. Klättrar och utmanar ödet. Från backen till leklandet. Träffade en bekant i parken igår som berättade att hon måste jobba lite under sin mammaledighet för att få lite avkoppling. Jag håller med om att jobbet blivit livets avkoppling och bästa semesterplatsen. Det borde vara krav för män att ta ut pappaledighet. Så de får känna på hur hårt jobb det är att vara hemma med barn. Nej, det är inte vanligt med pappaledighet. Det är ovanligt. Men det händer.

You Might Also Like

 • D. DeMarkey
  15 februari, 2015 at 16:10

  Så söt! Älskar ju att leka i bollhav när jag var liten, så himla kul. Det är nästan så att man hoppar in efter ungarna också 🙂

 • Isa
  15 februari, 2015 at 17:04

  Man kan verkligen fråga sig varför du skaffade barn. Seriöst! Eller är det bara för att provocera. Man kan ju hoppas.Tycker det verkar som du får mycket hjälp med barnen. Men ensamstående föräldrar dem måste man beundra. Det verkar som om du lever i en bubbla!

 • Keno
  15 februari, 2015 at 17:27

  Har Bingo varit pappaledig??

 • Jag
  15 februari, 2015 at 19:12

  Man fattar sånt senare i livet… Fick jag tillbaka småbarns livet, skulle jag göra helt annorlunda…. Njuta mycket mera, inte vara så jävla självupptagen, tänka på mig själv….
  Låta dom få vara barn…. Bara se dom växa upp i lugn o ro… Ge massor av kärlek…. För det går snuskigt fort……

 • Ullis
  15 februari, 2015 at 19:18

  Du har helt rätt – att vara hemma med småbarn är ingen semester. Det är svårt att förstå när man inte varit med om det själv. Samtidigt är det en källa till glädje, och småbarnsåren går fort. Tro mig! Nu får man glädja sig åt barnbarnen istället. Dem kan man dessutom lämna tillbaka när man behöver vila sig… Jättegulliga barn du har!

 • Emelie
  15 februari, 2015 at 19:25

  Hej Katrin! Min man är föräldraledig med vårt tredje barn tom augusti, då har han varit föräldraledig i 15 månader! Håller med dig – semester på jobbet:-)

 • Davve
  15 februari, 2015 at 21:37

  Isa, ja jag tror Katrln skaffade barn bara för att provocera DIG. Haha alltså är du seriös. Självupptagen till max . Katrin skaffade väl barn för samma anledning som alla andra.

 • Patrik
  15 februari, 2015 at 21:42

  Erektionsproblem är inget män gärna skyltar med.
  Snoppen kan strejka även hos en ung kille med god fysik och normala testosteronhalter.
  För vissa är det snabbt övergående och hänger ihop med vissa situationer.
  För andra är det ett mer varaktigt problem.
  Läs min blogg om impotens och hur man ska göra för att få ett bättre sexliv!
  http://www.erektionsproblem.blogspot.se

 • Laila
  15 februari, 2015 at 22:41

  jag är en sån som e så jävla förbannad på att man tvingar pappor att ta ut pappaledighet. Varför? Vad ska det vara så jävla bra för?
  Blir man verkligen en så jävla mycket bättre pappa för det?…..
  Nää jag tycker det är löjligt med alla pappor som e pappalediga inne i stan och sitter på fik med sin latte……
  Så omanligt!
  Är Bingo pappaledig????

 • Biggan
  16 februari, 2015 at 01:39

  Det där med pappaledighet är nog väldigt olika. Bland mina kompisar så har samtliga pappor tagit ut sin föräldraledighet. Till sista droppen. Vi är ett kompisgäng på 9 par. Därimot så har mammorna i samtliga fall utom två tagit första tiden. Men asså min man skulle blivit asförbannad på mig om han inte fått sin del. Vi har dessutom ett barn som är handikappad så vi tillbringade de första tre månaderna på sjukhus. Då hade vi rätt till tillfälligt vård av barn båda två. vi fick papper på att vi båda behövdes i vården. Han har tagit precis lika mycket föräldraledighet som jag. Ibland hade jag nog i ren egoism velat att få vara hemma lite längre men han hade ju samma rätt som jag. Det där fattar inte jag alls. Är det något jäkla rikemansfenomen att pappan väljer bort? Här har vi inte sett annat än att det delats lika. Det är ju likadant med vabbandet. Mitt jobb hade blivit helförbannade om inte maken tagit varannan gång. Nä. Det där fattar jag inte alls. Dessutom tyckte jag INTE att det var jobbigt att gå hemma. Den sabla tiden gick bara alldeles för fort. Men då är vi himla jämlika vad det gäller städning och sånt med. Men min man hade bott själv i tre år innan vi träffades och han är fasen värre pedant än vad jag är. Gud nåde mig om jag inte manglar lakanen när det är min tvätttid. Nä ett sånt där förhållande skulle jag aldrig stå ut med. Fy fasiken för och behöva tvätta VARJE gång och jag som inte fattar varför b-kändisarna använder städhjälp. Det måste ju för tusan vara för att kvinnorna går på knäna. Haha vilka idioter som står ut med det.

 • Jag
  16 februari, 2015 at 07:00

  Jag gullar inte att man ska ”tvinga”papporna att vara hemma. Var och en gör som dom vill i sin familj, som det passar dom….. Jag tror på att det ”gamla”sättet skulle passa barnen o deras trygghet framåt i livet… Mammor skall få vara hemma tills barnen är typ 3. Pensionspoäng som när man jobbar….
  Ställen att gå till med barnen aktivera dom… .. Lugn o trygg uppväxt, inte flänga som barn får höra idag, upp tidigt, knappt frukost i magen. Gråt o skrik när dom lämnas in… Sitter med tårar när mamma, pappa springer kollar mobben in i bilen.hem, o sen på tennis, fotboll, simning osv, osv…. … O så håller vi på.. Ni går säga vad ni vill.. Tror inte det är bra i dagens samhälle på sättet vi lever idag… Inte en chans……jag har 3 killar så jag vet, fick barn som 20 åring, 30, 32…..
  Det jag ser idag med barnen är inte en vacker saga……

 • Jag
  16 februari, 2015 at 07:00

  Gillar

 • Anna
  16 februari, 2015 at 08:11

  Var det en KÄNGA till Bingo??

 • Jessica
  16 februari, 2015 at 11:36

  Det är borde vara en självklarhet att pappan också tar ut. Man ska väl umgås med sina barn så mycket man kan och eftersom vi här i Svea har de så bra att vi kan va med våra barn så ska vi väl vara de så mycket vi kan. Jag pluggar heltid och är ensamstående, pappan är inte de minsta involverad. jag tar all ledig tid med min lille. Han är viktigast. Förskolan är stressig livet är stressigt fan man ska ge barnen så mycket tid så möjligt alltså. Nanny och sånt tycker jag är rätt weird om man är två föräldrar.

 • Jag
  16 februari, 2015 at 16:34

  Pappan borde väl kunna vara involverad på många sätt ”även ” om inte han vill/kan vara hemma, inte ska man väl tvinga dom att vara hemma…… Barn är en gåva, och det viktigaste i livet….. Jag tycker bingo verkar vara en bra pappa… Och det är ert liv, ni gör som ni vill…
  Men barn borde få en lugnare start i livet än dom flesta får idag…….. Tror barnen hinner ”lära” sig saker bli sociala , bla bla bla…. Utan att behöva in på dagis, dagmamma knappt innan dom kan gå… Man ser små barn, snoriga näsor, med orangea västar gå o hålla i varandra..
  Små raringar som borde få vara hemma …. Karriär-barn ingen bra kombo…
  Ensam stående kvinnor är skitduktiga som kämpar på…

 • Nathalie
  16 februari, 2015 at 20:55

  Kanske beror på att många är väldigt gamla när de skaffar barn? Du är ju ingen ung mamma precis..kroppen och psyket orkar inte lika mycket vid 35 som vid 25… Om folk hade skaffat barn inom den fertila åldern 20-25 så hade kanske fler föräldrar orkat med sina barn och sluppit att åka till jobbet för avkoppling och egentid…

 • Jag
  16 februari, 2015 at 21:48

  Bra sagt…Nathalie…