Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ringo avancerar upp i vuxenbacken. Jag sitter i caféet i chock. Till höger sitter en mamma med sin typ 15-årige son som hon serverar svart kaffe och till vänster sitter en mamma som låter sin fyraåring dricka Cola Cola. Jag vill säga till dom båda två men gör det inte. Jag vill ringa soc och få dessa mammor inspärrade eller bötfällda åtminstone. Jävla urusla föräldrar. Föda sina barn med beroendeframkallande gift? Jag känner för att fly. Tur att vi åker till Thailand på fredag @lackberg see ya soon koh pun kaaaa

You Might Also Like

 • Sandra
  15 februari, 2015 at 14:16

  Cola är inte värre än saft och helt ok nån gång ibland, det man förbjuder blir roligare sen då barnen blir äldre! Kaffe bör man vänta till 18 år ålder… Känns som du har inget annat än semester

 • Carina
  15 februari, 2015 at 15:39

  Chockad?? Bli du chockad av det behöver du söka hjälp..men du är väl antagligen bara ute för o provocera som vanligt…,

 • jenny
  15 februari, 2015 at 16:57

  Syrran ger sin 5 åring kaffe.. sedan han var 2 år och han snodde deras koppar och drack. Han älskar kaffe.. han har en egen mugg.. håller med dig! Det är fruktansvärt!

 • Jag
  15 februari, 2015 at 17:21

  Låt folk göra som du vill… Skit i det, deras liv…. Varför bryr du dig….??? Vem är du själv….. ?

 • galtet
  15 februari, 2015 at 17:52

  Jadu, att föräldrar inte bryr sig bättre om vad dom stoppar i sig och ungarna.. är nästan skandal. Men tror du att dom är hälsosammare i Thailand då, näääää

 • sussi
  15 februari, 2015 at 17:53

  Katrin är den PERFEKTA MÄNNISKAN PERSONIFIERAD!

 • Erik
  15 februari, 2015 at 17:56

  Saker är inte alltid som de ser ut. Vår 4-åring fick leukemi och under den tuffa cytostatika behandlingen så rörde sig det mesta om så kallad önskekost. Man ger dem i princip vad som helst de vill ha så de får något i sig. Medicinen ställer till stora besvär med smaksinnet och mycket gick inte att äta/dricka. Hon fick dricka Coca Cola i princip när som helst för det var viktigare än att räkna mg socker.

  Säkert inte så i detta fallet men det är inte alltid vad du tror som sagt!

 • nenne
  15 februari, 2015 at 18:13

  Finns MASSOR av fattiga barn i Thailand som inte kan äta sig mätta. Om de ev har föräldrar kan du ju upplysa dem hur de ger sina barn nyttig mat! Så stanna du i Thailand och gör en humanitär gärning.där. Så slipper du att reta dig på dumma svenska föräldrar! AJJÖ!

 • Ella
  15 februari, 2015 at 19:14

  Nej ibland undrar man helt klart hur föräldrarna tänker… Cola till ett sånt litet barn? Varför? & kaffe till en ungdom. Gula tänder och ett beroende i förtid, lyckat.
  Vill tipsa om en tjej jag följer på instagram och även hennes blogg. Hon försöker ständigt bekämpa socker och kemikalier, framför allt plast. Väldigt klok ung små barns mamma.
  Hon heter – johannaji på instagram och johannaty.se är hennes blogg.
  Väldigt intressant och klok läsning som fler människor bör känna till.

 • laura
  15 februari, 2015 at 19:59

  Men snälla- colan kanske var en engångsgrej. Jag ger aldrig det till mitt barn men han fick det nån gång på något födelsekalas och inte tänker jag hoppa i taket för det. Känns som att du är snabb att döma- tänk om han fick det för första gången bara för att smaka? Då kanske folk ska ta dig för pedofil eftersom du låter rambo leka med en dildo, vilket är betydligt mer chockerande i mina öron.

  Ja ha det så kul med läckberg och skaffa en ung toyboy du med vettja!

 • M
  15 februari, 2015 at 20:25

  Om det är någon som soc borde kolla så är det ju sig själv som Exponerar ditt barns könsorgan och skriver dessutom att gubbarna gärna får runka, det jämfört med colan..Du är fan i mig inte klok som dom flesta säger…AJJÖ

 • Maria
  15 februari, 2015 at 22:19

  Haha! Du är rolig. Har du tagit reda på socialstyrelsens arbetsuppgifter? Det är definitiv INTE att lyssna på dig varje dag tjatandes om vilka barn du sett som bör tunga ryggsäckar, dricker lite coca cola eller råkar ha tappat ena vanten. Allvarligt nu; tror du verkligen socialen skulle lyssna på dig? Det är inte ett brott som förälder att ge sitt barn coca cola.
  Matade inte du Ringo med Haribo nappar på ett biobesök för några veckor sedan förresten? Tror du de var sockerfria?

  Dina provokationsförsök är så menlösa men väldigt roliga!

 • Katja
  16 februari, 2015 at 13:35

  Ojojo!! kaffe till en ungdom…herregud! ring Soc!
  Hahaha…du e ju bara för dum. För du kommer ju säkert att kunna bestämma över din 15-åriga son.
  Jisses….kaffe! vad drack du själv som 15-åring?

 • Chrissi
  16 februari, 2015 at 16:48

  Det är inte sockret i colan som är så uppseendeväckande, det är koffeinet. Det är en s.k. centralstimulerande substans som kan trigga igång beroendemekanismer. Ska alltså inte ges till barn. Ett barn på 20 kg respektive en vuxen på 60 kg svarar inte på koffein på samma sätt.

 • Plastmamman
  17 februari, 2015 at 21:58

  Varför är det så allvarligt att en 15åringar dricker kaffe att du vill ringa soc?

 • Fredrik
  18 februari, 2015 at 14:25

  Thailand är en militärdiktatur.

  Och du åker dit?

  Snacka om moral…

 • Sarah
  18 februari, 2015 at 20:27

  Åh du slutade vara rolig för såååå länge sen och ditt sätt att provocera är så trööötsamt