Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är väldigt roligt med de här små barnen. En ettåring tror att den här är riktig. Eller han tänker inte på vad som är mer riktigt en hund eller den här eller tomten. Det är så kul! Att vuxna står runt med utsträckta armar och tjoar "Tittaaaaaaa woaaaaao en Leoooo!", gör ju såklart att det lilla barnet blir ännu mer fascinerat av föremålet. Mmmm man kan ju tycka olika om det här. Jag vet faktiskt inte vad jag tycker. Kanske mest synd om människan i dräkten. Kanske att han får bra betalt ändå.. Men en helt annan sak jag undrar över. Den här tjejen som sköter mellansnack och sånt i Mello. Är hon utvecklingsstörd? I så fall tycker jag att hon är fantastisk. Om hon inte är det tycker jag att det är förskräckligt hur SVT kan håna på det här viset. För hon är ju allt annat än underhållande. Fast har hon handikapp är hon duktig. A ni fattar var jag vill komma.

You Might Also Like

 • Erik
  9 februari, 2015 at 21:50

  Haha en väldigt rolig kommentar av dig. Till din besvikelse så är hon inte utvecklingsstörd utan en 34-årig ”komiker” från Skåne som heter Filippa Bark.

 • heater
  9 februari, 2015 at 21:51

  Hon är JÄTTEROLIG!! Alla har inte samma humor som du!

 • heater
  9 februari, 2015 at 21:53

  Hon är en duktig skådespelare.

 • Eva
  9 februari, 2015 at 21:58

  Det är väl snarare du som är FÖRSTÅNDSHANDIKAPPAD. Du är bara avundsjuk!!

 • Sarah
  9 februari, 2015 at 21:59

  Hon spelas av skådisen Sissela Benn:
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Sissela_Benn

 • Madde
  9 februari, 2015 at 22:11

  En av Sveriges mest berömda komiker. Varför gördu dig dum. För att provocera så klart. Den svenska avundsjukan!

 • #nofriendofLeosanymore
  10 februari, 2015 at 12:39

  Nej, personen i dräkten har INTE bra betalt(minimilön genom restaurangavtal), och många gånger är det helt vidrigt att springa runt i den utstyrseln. Inte bara på grund av den sinnessjuka värmen i den, och man sen bara ska kasta av sig den och ställa sig svettig bakom kassan igen.

  Jag har jobbat på företaget och sprungit runt i den där lejonkostymen många gånger. Det är skitkul, när det är lagom stora och glada barn. Mindre roligt när man blir hårt dragen i svansen(som sitter fast i ett bälte runt midjan innanför), slagen och knuffad av ouppfostrade snorungar – speciellt i de fall där föräldrarna faktiskt står och tittar på utan att ingripa(!!!). Och ja, det händer oftare än vad du kan tro.
  Reglerna säger att man inte får prata i dräkten, och inte under några som helst omständigheter får ta av sig huvudet. Jag tvingades göra båda en dag när det brast totalt och jag inte släpptes loss och jag fått så många sparkar(!!!) i ryggen att jag var helt tjutfärdig.

  Om man klagar till ledningen(gällande vad som helst på det företaget – den totala bristen på raster eller underbemanningen exempelvis) så säger de bara ”du vet var dörren är, vi tar en en ny tjej imorgon”.

  Jag jobbar inte kvar där, men det behöver kanske inte tilläggas?

  Och när jag ändå har gnällt så här mycket kan jag även råda er att skicka hälsotjofräset på dem. Efter några månader i deras kök skulle jag ALDRIG äta mat lagad där. Jag åt bara den jag själv sett hur den hanterats. Av mig. Med mina rena händer.

 • Helene Lindahl
  11 februari, 2015 at 01:56

  Nej, denna tjej / kvinna är inte rolig någonstans!! Är själv 38 år och undrar hur i hela friden SVT kan tycka att detta är roligt ens att spela dum eller tonåring. Humor är det då rakt inte. Tyckte tom att publiken på Scandinavium var måttligt roade av hennes utspel… Skämskudde fram!!!