LCHF Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Gjorde en ljuvlig taco-tallrik till fredagstacon. Äntligen! Som ni märker har jag haft en aktiv laga-baka-mat-helg. Kul för mig och @bingorimer som har ätit ljuvlig mat med andra ord… Jo! Jag krossade ett helt taco-kex strödde över köttet med vår tacokrydda såklart. Sen kluttade jag på riven ost, guacamole, rödlök, tomat, stark sås, creme fraîche mm. Med handen på hjärtat? Full pott. Kexet blir mjukt av köttet och taco-tallriken blir magnifik. Älskar tacos! Och rabattkoden gäller till tolv inatt. Klockan9 heter den. Halva priset på medlemskap. Kör nu! Var inte tjocka och dumma. Bli smarta och smala istället! #lchfklubben

You Might Also Like

 • tjohoo
  8 februari, 2015 at 18:29

  hahaha, tjocka å dumma, smala å smarta, hahaha
  du har humor!

 • mickandialog
  8 februari, 2015 at 20:20

  Såg jävligt gott ut.
  kramis
  http://mickandialog.wordpress.com
  RÄTTEGÅNGEN, DEL3

 • Sanna
  8 februari, 2015 at 20:41

  Det är synd om dig Katrin som fortfarande inte har förstått att en människas värde inte sitter på utsidan. Det är hur man är som människa som är det viktiga och som betyder nåt. Inte om man är tjock eller smal.
  Hur smal du än blir så är du samma patetiska, trångsynta och osäkra människa som tidigare.

 • marit
  8 februari, 2015 at 21:48

  Finns MASSOR av goda lchf recept på nätet. GRATIS!

 • Hyrestanten
  8 februari, 2015 at 23:22

  ”Jag är tjock. Du är dum.
  Jag kan banta. Vad kan du?”

 • Carina
  9 februari, 2015 at 06:36

  Du verkar ju inte va så smart fast du ä smal!!! Vilka korkade uttalande du gör!! Tycker synd om dig….

 • Fa
  9 februari, 2015 at 07:11

  Är det smart att vara tjock menar ni? I så fall hade väl forskningen påvisat det för länge sedan?

 • Fia
  9 februari, 2015 at 08:08

  Fa, du verkar ju vara lika korkad som Katrin. Om man är smart eller inte har ingenting att göra med hur man ser ut.

 • Carina
  9 februari, 2015 at 09:23

  Nej det är bedrövligt o knyta intellekt till utseende!!! Ni som fäller de kommentarerna är nog inte ALLS smarta…,?? Btw så var jag inne o tittade på dina varor Katrin…?? 500 g musli 139:-!!! Rena rånet…inget för våra vanliga arbetare inte…,

 • Fia
  9 februari, 2015 at 09:27

  Vad är det som säger att man är dum om man är tjock? Jag är väldigt tjock och väldigt smart. Har t.om startat ett eget företag sista året. Nej skärpning Katrin när det gäller dina åsikter gällande folks utseende.

 • Nathalie
  9 februari, 2015 at 09:27

  Du är så BÄST! Så som du inspirerar och detta är första gången jag någonsin kommenterar en blogg och nu vet jag inte vad jag ska skriva medmänniskorna att du är fucking bäst!

  Har anmält mig till ett lopp på 1,2 mil och jag har ingen aning om jag kommer klara det men så fort jag tittar in här får jag ny kraft. Tack Katrin för att du ger mig så kraft och motivation!! Älskar dig.

 • Silke
  9 februari, 2015 at 10:47

  Undrar hur fan man kan få ny kraft här.
  Mobbing och elakhet i de flesta inläggen, och några svagsinta följare jublar ”hahahaaahaahaaa Katrin jag ääälskar dig du är rolig du är smart”
  Nu kliver jag av (nä ingen kommer sakna mig)

 • hilda
  9 februari, 2015 at 11:19

  Själv är jag både smal smart och vacker. Men vad hjälper det när man inte vill leva längre!

 • Nina
  9 februari, 2015 at 11:25

  Varför gör du dig så dum.För du kan väl inte vara dum på riktigt??

 • Vilma
  9 februari, 2015 at 11:57

  Du Hilda som inte vill leva längre…???
  Den här bloggen är rentav livsfarlig för dig. Gå ut i skogen istället. Skaffa en katt. Läs böcker där du hittar andra sätt att tänka, andra idéer. Laga nåt gott.
  PASSA DIG för sån här smörja, veka personer får fel tankar om LIVET härinne!!!

 • ra
  9 februari, 2015 at 12:16

  Hilda, du är mycket smart, för du ser med 3e ögat. Gratulerar till det! Det är normalt att inte vilja vara här när detta chakrat är öppet, men om du börjar undersöka lite om det hela så lovar jag att du får den styrka du behöver för att klara av livet bland dessa mörka energier som råder här på jorden just nu. Skulle råda dig att läsa t.ex. indigo adults som ger ett skönt perspektiv på det hela. And btw. I LOVE YOU! YOU ARE NOT ALONE! <3