Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Rolig händelse med barn och sexleksaker redogörs på bloggen @katrinz.se. Ja eller rolig och rolig. Rolig för er. Pinsam för mig. #katrinz

You Might Also Like

 • Biggan
  4 februari, 2015 at 08:10

  Men asså. VAR är kvällstidningarna. Jag hade förväntat mig detta på löpet. Bingo och Katrin låter sina barn leka med sexleksaker. Bingos kommentar: Det är väl för väl att de lär sig i tid. Katrins kommentar: Jag vägrar låsa in mina saker. Det som finns i huset används i huset. :-))))))

 • tanten
  4 februari, 2015 at 08:54

  Hon får väl hitta på något att skriva om som ev kan provocera folk! Hahahahahahaha

 • anonym
  4 februari, 2015 at 12:27

  Kul för Nova att läsa inlägget om sexleksaker …… barn i den åldern tycker föräldrar är nog pinsamma ändå !!!