Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har ett jätteviktigt möte idag. Har förberett mig med dummies och annat tillgjort. Har sminkat mig och tagit på mig finbyxor. Mötte grannen i morse som reagerade på att jag såg tillgjord ut. Fan i helvete vad jag måste se sunkig ut när grannen tar ett steg tillbaka och utbrister "Wow snygging!", tänker jag. Men bra för mötet. Jag känner mig stark. #stark

You Might Also Like

 • Hahaha@hotmail.
  2 februari, 2015 at 11:58

  HahaHaha. Du är för rolig 🙂

 • Cissi
  2 februari, 2015 at 12:10

  Varför ser du så sur ut?

 • Arne
  2 februari, 2015 at 12:45

  WOW vilken hårding!

 • DeMarkey
  2 februari, 2015 at 12:45

  Hänger inte alls med… hade du känt dig mer snygg om grannen sagt ”usch vidrig”? ha ha, du är bra speciellt du men en riktigt härlig människa. Du ser bra ut men arg, hur som helst, stort lycka till med mötena. Nu är det måndag, då kör vi! 🙂