Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har vissa vänner som jag älskar extra mycket. Niklas är en av dom. Han är en ljuvlig person med alla de egenskaper som en riktig vän ska ha. Nu har min vän köpt en hund och tappat förståndet. Helt. Ni kanske kan hjälpa mig att förstå det här men blir man knäppare av att skaffa hund än att skaffa barn? Jag hoppas det för annars kommer jag att förlora min vän helt den dan han får barn. Ja men pjataj man bubbibubbi med i och för sig den sötaste hunden i hela världen -JA- Vad händer då när man får en liten avkomma? Stannar upp intressanta samtal med "Titta titta, nu ska du få se hur Bruno kan snurra" – ehhhh jagar han inte bara en godisbit?, tänker jag. Sen minns jag hur jag stolt avbröt samtal för att visa Niklas nåt tramsigt som Rambo eller Ringo just lärt sig. Typ säga titta eller tack tack. Ha ha ha. Om jag längtar till Niklas får barn? Ska han ha barn och Bruno samtidigt en dag? Är det därför folk lämnar bort sina hundar när de får barn? "Niklas, du kommer nog lämna bort Bruno om inte alls länge men vet du vad det bästa är? Jag tar han". #sötastehundenihelavärlden #bruno

You Might Also Like

 • anonym
  1 februari, 2015 at 21:23

  Vad har du för sjuka ufon till vänner som lämnar bort en familjemedlem för att de får barn ? Är det så ni ser på djur i dina kretsar? Det förklarar ju varför du skrattade så hjärtligt när Ringo plågade din mors hund gång på gång .

 • SZ
  1 februari, 2015 at 21:35

  Alltså.. det här är tamigfan det sjukaste.. har alltid varit smått emot LCHF.. men nu har pappa ätit LCHF dieten sedan 1 jan 2015 och gått ner 7 kg på en månad!!!!? HUR sjukt är inte det!? Ändrade kost och fort ner gick vikten.. Får fan prova LCHF nu :O.

 • Anette
  1 februari, 2015 at 21:44

  Usch jag skulle aldrig kunna lämna bort ett djur. Därför skaffar vi inte en hund för man måste ha tid för hunden också. Vilken söt vovve :-).

 • D. DeMarkey
  1 februari, 2015 at 22:09

  Himla söt!! 🙂
  Tänk om jag bara kunde få ha en hund!

 • sophia
  2 februari, 2015 at 00:08

  Jag läser mer och mer sällan denna blogg, följer pernilla,laila magdalena graaf hanna graaf men har tröttnat på alla har ni nån bra blogg där det fläktar och händer lite?? jag läser bara monas universum regelbundet nu

 • Fetknoppen
  2 februari, 2015 at 14:24

  SZ. himla bra viktminskning asså ! om han fortsätter februari också så rasar väl ytterligare 7, i mars ytterligare 7 kg osv. Gäller bara att börja äta bröd innan man ser ut som ett skelett…

 • kör hårt
  2 februari, 2015 at 18:38

  Fetknoppen vore något för dig…svullo!!!!

 • Till Fetknoppen från SZ
  7 februari, 2015 at 12:07

  Synd att du är så HIMLA patetisk som skriver något sådant…. Det är BRA att vara smal.. dvs hälsosam (längd förhållande till vikt). Nej han kommer inte gå ner -7kg/månad ditt JÄVLA stolpskott -.- Det planar ut ………..läs på och sluta hacka på folk som faktiskt försöker vara hälsosamma !!!!