Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vi äter inte godis i vår familj. Vi säger nej till godis. På min blogg katrinz.se finns en längre text i ämnet. GT vill att jag demonstrerar med en bild på hela familjen. Jag har bara den här som är fin så tar den igen. Tycker att det är patetiskt att jag ska uppmuntra er att utesluta godis i en månad genom att skriva #godisstopp. Tycker att det borde vara ett år minst. Vem klarar inte av att hålla sig borta från godis i ett år? Ett riktigt jävla ufo kanske? En knarkare möjligtvis? Godis… Vem fan äter äter godis frivilligt? #godisstopp #katrinz

You Might Also Like

 • Ada
  31 januari, 2015 at 13:25

  Jag klarar det inte. Men så är jag ju ett jävla ufo, och dessutom knarkare. Hej!!

 • lotta
  31 januari, 2015 at 14:03

  Jag äter godis! Har ett BMI som ligger i nedre delen av ’normalt’, tränar fem dagar i veckan och äter kolhydrater i tid och otid. Jag mår toppen! Bara för att du inte mår bra av kolhydrater behöver det inte vara så för alla. Så. Det. Så.

 • Annika
  31 januari, 2015 at 14:11

  Nu är du sådär igen. Usch. Tryck du din questbars som ett ufo så tar jag en godisbit till kaffet somen knarkare. Hepp!

 • niko
  31 januari, 2015 at 14:18

  Vem är du som ska kommentera hur andra är bara för att dom äter godis?
  Man äter vad man vill, jag äter godis och tränar och mår toppen bra. Väger 54 och har en längd på 1,67. Började dansa när jag var 6 år.
  Du borde sluta trycka ner folk bara för att dom äter godis, vad fan är det för beteende?

 • mia
  31 januari, 2015 at 14:28

  Hihi… Kanske skulle göra en om dig?
  Vore MYCKET roligare, på ett kul sätt alltså 🙂

  http://hant.se/12-citat-av-blondinbella-vi-bara-vill-glomma/

 • Anna
  31 januari, 2015 at 14:56

  Så ”duktig” du är Katrin.
  Höra utlåtande från dig med bakgrund som matmissbrukare och som fortfarande lider av kroppsfixering är patetiskt.

  Så länge man inte överdriver ngt död du inte av en påse lösgodis då coh då.
  Du däremot går alltid till ytterligheterna.
  Något föredöme är du knappas.

  Löjligt…..riktigt löjligt.

 • bonny
  31 januari, 2015 at 15:13

  ASSÅ nu är du bara FÖR mycket!

 • fanny
  31 januari, 2015 at 15:19

  Hälsningar från ett jävla ufo!

 • Choala
  31 januari, 2015 at 16:00

  Nu ljuger du igen!
  Det är inte många dagar sedan du lade in en bild på Ringo och Nova som var på bio och satt och smaskade godis.
  Du lever verkligen inte som du lär!

 • TL
  31 januari, 2015 at 16:20

  Även om det är några procents provokation i dina inlägg så är grundtanken och ditt budskap spot on. Godis är inte bra. Och verkligen inget som vi passivt för låta barnen ”lära sig” att rutinmässigt äta och förknippa med att det är mysigt. Socker, färgämnen, askorbinsyra, majsstärkelser (googla hur ”bra” det är att trycka i sig), gelatin (googla vad det är gjort av…det tar mer än om det skrivs ut..). Sockret är nog största boven i vart fall för barn. Drar upp insulinet skyhögt och resten är ju allmänt känt vad insulinpåslag leder till. Kör på. Skulle älska om det blev en spridd kampanj med godisfritt för barnen. Enklare att haka på och prata runt. Bra katrin!

 • Jag
  31 januari, 2015 at 16:52

  Visst kan vi klara oss utan godis, finns många andra alternativ …. Måste läras ut bara…. Och man kan läsa på vad godis egentligen innehåller… Inte bara socker….chips kan man göra själv… Jag äter nästan aldrig godis, äter jag är det god choklad, hög kakaohalt…man kan visst unna dig någon gång…finns mycket kul grejer att göra glutenfritt, med grönsaker, doppa i olika såser…. Tex .. Låt Mac Donalds kallna och lukta på det… Fy fan va äckligt… Måste svära… Tror på så rena produkter som möjligt…. …

 • Kim
  31 januari, 2015 at 16:59

  Du är verkligen PATETISK. En provocerande lögnare, är vad du är…… eller vem tror du att du är?

 • S.J
  31 januari, 2015 at 18:28

  Knarkare? Det heter missbrukare. Det är många ungdomar som provar droger nuförtiden och många som fastnar i detta. Det kan drabba vilken familj som helst, i alla samhällsklasser. Vi förlorade vår son för 3 månader sedan i en överdos. Bara 23 år gammal. En förälders värsta mardröm.

 • Anna
  31 januari, 2015 at 18:57

  Här sitter jag o trycker godis heeeelt frivilligt:) till hockey på tv:n. Chips, ostbågar o cider åker det ner. Tjosan så gott! 🙂

 • amy
  31 januari, 2015 at 20:20

  Själv äter och dricker jag vad jag vill- Det gäller att njuta av livet. I morgon kan man vara död! Gillar inte pekpinnar!

 • Bortgjord!
  31 januari, 2015 at 20:31

  DIN son åt nyss GODIS på bion. Haha ägd! JAG äter godis. Mår skitbra! Perfekta värden, normalviktig… Sällan sjuk. Stabilt humör.

 • Titti
  31 januari, 2015 at 21:19

  Nästan ALLA LCHF-anhängare äter precis lika mycket godis, kaffebröd och annat skit som vi andra socker-junkies men ni byter ut mot lite dadlar, mörk choklad, egengjord nutella, en massa nötter och annat skit med en massa mättat fett (grädde bl a). Varför alltid sitta på så höga hästar och klanka ner på alla? Tragiskt….

 • Hmm
  31 januari, 2015 at 21:28

  Titti: Fast du måste göra skillnad på socker och socker. De olika sockerarterna har olika sammansättningar och tas upp i kroppen olika. Precis som att olika fetter har olika kedjor som de är konstruerade av. Du kan inte göra det så enkelt för dig och sätta alla i samma fack. (Du vet säker att det är skillnad på olivolja och smör tex. Samma med socker.)

  /Mvh En som tycker LCHF är mest likt en sekt

 • Sandy
  31 januari, 2015 at 21:55

  Jag äter godis FRIVILLIGT, och det är mitt val. Man skall ju dö av något. Min pappa söp ihjäl sig. Han blev 42 år.Och han var inget ufo för att han inte kunde hålla sig i från spriten. Ta upp det istället. Alkoholstopp!

 • cecilia
  31 januari, 2015 at 22:27

  Hej!

  Min kompis har en dotter och dom körde på samma metod som du gör fast dom körde också på- inget godis, mcdonalds,läsk osv men nu när barnen växt upp så vill dom ju pröva på allting som dom inte fick när dom var små, det blir väl i stort sätt godis och mcdonalds varje dag bara för att hon äntligen kan. Tänk lite på den du!

 • Anja
  31 januari, 2015 at 23:16

  Är det rätt metod att kalla folk för jävla ufon och knarkare för att de inte kan sluta äta godis.Tycker att det är förnedrande. Du är verkligen helt känslokall. Huu

 • Gemma
  1 februari, 2015 at 04:51

  Herregud. Hur många ufon och knarkare finns det inte ute i samhället. Tragiskt!

 • Titti
  1 februari, 2015 at 05:13

  Hmm! Du har rätt och självklart är det bättre med vissa val. Jag var mer ute efter det att de säger att de inte äter godis, kaffebröd mm mm fast de egentligen gör det, de bara omvandlar recepten. Men de får ju ändå det söta och smaskiga som vi vanliga socker-junkies får genom att plocka Karamell-Kungen på Ica. Och jag håller med dig…..det blir som en sekt och antagligen kommer bara LCHF-anhängare komma till himlen

 • m
  1 februari, 2015 at 08:20

  Du om någon missbrukar godis men som du försöker påskina ALTERNATIV till godis,Jag menar du trycker ju i dig hela tiden olika saker som är istället för godis, det enda du pratar om. Din ena unge satt ju och smaskade i sig godis på bion,,Bra om GT granskar dig lite närmare…

  Slutligen du skall inte sitta och ljuga och trycka ner människor som äter RIKTIGT godis då och då när du SUPER vilket är mkt ofräschare än lite socker…Du gillar sprit och cigg och andra har inga problem med att njuta och äta lite godis ibland…

 • Olivia
  1 februari, 2015 at 08:55

  Alkohol innehåller väl både socker och kolhydrater. Varför inte avstå helt. Klarar du det. Du verkar ju glad för dessa drycker!

 • anonym
  1 februari, 2015 at 11:06

  Herregud vilket korkat tänkande du har! Bor mitt i värsta avgaserna med barnen men tror att godis ibland. . är farligare än det ???

 • Emma
  1 februari, 2015 at 18:24

  Hörrni! Ni gör ju precis det katrin vill. Bli arga och kommentera. Haha….så lättlurade ni är allihopa!

  Skönt och befriande med någon som vågar även om jag inte håller med henne till 100.

 • Carina
  2 februari, 2015 at 07:42

  Vet du hur mycket socker det är i en Festis??? Nog inte så bra för barn???

 • Linda
  2 februari, 2015 at 08:59

  Håller Ringo i en godispåse?

 • Erik
  3 februari, 2015 at 12:59

  Sluta vara så jante Katrin. Människor är olika, inse det bara 🙂