Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jävligt glassiga typer jag hänger med idag. #bighero6

You Might Also Like

 • cissi
  25 januari, 2015 at 19:37

  Hoppsan…..jag som hade fått för mig att era barn inte åt/drack socker…..

 • Mia
  25 januari, 2015 at 21:00

  Jag väntar på min beställning och har snart skåpet fullt av ditt knäckebröd. Försöker komma tillbaka till den enda kosten som funkar för mig. Tål inte gluten och det är jag bara glad för. Har två pojkar men försöker hålla nere på glutenintaget för dom också. Jag väntar tredje barnet och har tyvärr slarvat rejält. Men nu så. Vet att jag bara måste hålla ut i tre dagar, sen vänder det. Socker är livsfarligt för mig och jag försöker tänka att du höll dig borta från skräp när du väntade andra barnet. Har du några bra tips så shoot. Det som är svårt nu är kvällarna. Inte direkt ris och potatis som jag faller dit på utan godis. Känner mig som en fd heroinmissbrukare som fallit dit och får sina fixar igen.
  Vill må bra igen! Så där bra som man mår när man bara håller sig till Lchf!

 • Mia
  26 januari, 2015 at 07:50

  Hahah exakt vad jag tänkte säga. Jag trodde också att hon bara gav sina barn nyttiga saker. Men det var väl samma sak som hon skrev häromdagen att hon skulle köpa semel wrap.. Är det lchf?
  Kanske lättare sagt än gjort 🙂

 • Li
  26 januari, 2015 at 10:57

  Denna kommentar hör inte till inlägget, men jag har inte Twitter och kan svara på det Bingo skriver.
  1) Hur kan man som sambo skriva hur fel deras barns mor har. Gåta för mig. Var det min man skulle jag gå alternativt ge honom adekvata svar och ifrågasätta varför han absolut måste ”göra ner dig” i sin Twitter.
  2) Bingo är den i er familj som bör ändra attityd och bli/upplevas som den 40-åring han är.
  3) Barn ska få positiv respons – klapp i handen då de gör något bra, lite ”skäll” då de gör fel (socialt och mot kompisar) barn som uppfostras positivt blir goda människor och jag tvivlar på att din sambo är särdeles expert på ”mjukvara” hos barn.

  Lycka till Katrin – du verkar vara en kanonfin mamma!!!

 • Jonatan
  26 januari, 2015 at 15:20

  Boktips till Katrin http://www.bokus.com/bok/9789197992961/lat-ditt-barn-vinna/

 • My
  27 januari, 2015 at 09:17

  Inget socker till barnen?

 • Biggan
  27 januari, 2015 at 10:25

  Äntligen får insulinet jobba i den kroppen också!