Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag ska på simskola med Ringo, Nova är hemma och passar Rambo som hostar som vanligt (förkylningsastman igen) och Bingo rastar Bella i pyjamas och morgonrocken. Sen går han hem till de andra. Efter simskolan ska jag och Ringo köpa semlewrapsen på Tösse och sen åka hem till de andra. Är det så här de flesta barnfamiljer lever? Eller hur har ni det? #familjeliv

You Might Also Like

 • Mari
  24 januari, 2015 at 12:31

  Hej har det hänt något med Bingos blogg? för man kommer inte in på den ,står att det inte skrivits något i bloggen på några dagar.Eller har han bytt portal som jag kanske missat .

 • Li
  24 januari, 2015 at 12:35

  Jajjemen, så har vi/många familjer livet.
  Vi delar lika – vi ser till att barnen har det bra=gör det de vill/behöver göra, vi lever tillsammans och vi rastar eventuella hundar (med eller utan sjalett på) 🙂
  Så kommer lördagskvällen och då är det viktiga att bara vara – tillsammans, att MYSA är iofs bra (jag ogillar det nedrans ordet som används särskilt fredag – lördag, urbota fånigt dj-a ord) men man kan känna -mys = trevnad och värme och kärlek tillsammans oavsett vilken dag i veckan det är.
  Ha det gott familjen Rimer-Zytomierska denna lördag!

  Njut av varandra, men kalla det för katten inte fredags- eller lördagsmys, jag är nämligen lätt allergisk mot detta ska ”mys” som visst måste ske fredag-lördag.

 • anja
  24 januari, 2015 at 12:37

  Bella behöver nog mer motion än att rastas av din sambo i morgonrock i kylan! Hon är ju tjock som en gris! Hon behöver banta. Djurplågeri.

 • Li
  24 januari, 2015 at 12:41

  anja

  Lär dig om hundar/hundraser!!!
  Jag antar – hoppas du ser vilken ras denna hund är OCH att du vet hur de ser ut!
  Du skriver tyvärr bullshit om Katrins mors hund (jag tror det är mammans hund) så lär dig om olika hundraser innan du använder tangentbordet!!!

 • Kim
  24 januari, 2015 at 12:43

  Som ensamstående tre barnsmamma som jobbar heltid, gäller det att planera,och ta hjälp av andra.

 • Pauline
  24 januari, 2015 at 20:18

  Hur gick simskolan? Kan han simma?

 • Jessica emanuelsson
  25 januari, 2015 at 09:24

  Kim. Har varit helt ensamstående med mitt barn de första två åren. Och det var emellanåt tufft men gick fint mina helger var ganska ensamma, jag försökte vara en bra mamma och göra de bästa möjliga av situationen. Men ni som har tre barn exempelvis, okej ni har kanske en pappa i bilden som har dem varannan vecka, men ändå faan va starka ni är!! Ser upp till er!! Och det är skönt att någon skriver som har de så med jag tycker många bloggar (jag läser) tar upp de ”perfekta” fina livet, ett hållbart familjelivet och att ha partner som finns där, pengar som rullar in.. Men verkligheten är ofta annorlunda så många ensamstående som finns i vårt land och världen över som kämpar för att få pengarna att gå runt, att vara starka i sig själva etc som kämpar dubbelt. De skrivs inte så mycket om de, eller gör de det? Cred och kärlek åt alla kvinnor och lite extra till er ensamstående. Ni är oförglömliga!

 • C
  25 januari, 2015 at 12:38

  Vilken duktig bonusdotter du har! Duktig, smart och söt som socker verkar hon vara.