Okategoriserade

Hipp hipp hurra för Linda idag!

Ä men guuuud så tråkigt jag dööööör. Imorgon är sista dag för att lämna in till bokslutet. Jag kommer att trippla min omsättning från förra året ungefär så det är ju kul. Linda fyller år idag. Linda har jobbat längst hos mig. Hon var med när vi startade klubben och hon var med innan det. Hon började som praktikant och är idag ansvarig över hela vår webshop, och allt vad det innebär, alla inköp till samtliga butiker och återförsäljare, lagerstatus, redovisning av moms på alla varor, ja ni hör ju! Men jag tror att det är så att man väljer. Antingen jobbar man på ett stort företag och har det lite softare och kan lägga lite mer tid på att surfa eller så jobbar man på ett litet företag där chefen har full koll på vad alla gör. Jag tror i alla fall att jag har full koll, så låt mig tro det. Nä, jag skojar, alla tjejer som jobbar här med mig är helt otroligt grymma och alla har mer än en heltidstjänst i arbetsbörda men alla får ihop det ändå! Jag vore ingenting utan mina anställda kan jag säga. Och jag hade aldrig kunna växa på det här sättet heller. Jag har sån tur att jag har dem.

I alla fall så bakade jag en tårta till Linda idag. Den blev ruggigt god och eftersom jag bakade botten igår kväll och gick hem på lunchen för att lägga på grädde och vaniljkräm på den så kom jag på att jag faktiskt kunde smeta på den nya nötkrämen på kakan, hi hi. Om den blev god? Japp. Om den blev fin? Japp. Jag skulle kunna bli bagare. Lätt. LCHF- bagare alltså. Jag har aldrig bakat en vanlig tårta i hela mitt liv, inte en vanlig pizza heller. Pappa frågade mig igår hur vår pizzabotten skiljer sig från vanlig pizzabotten. Jag sa att jag inte har en aning då jag aldrig bakat en vanlig botten och den som vi har är det som är vanligt för mig. Man är en riktig LCHF:are när man inte ens vet hur de där glutenprodukterna smakar eller tillverkas, va?! Bra, Katrin.
Katrins Snapshots

Recept finns på LCHFklubben.se

You Might Also Like

 • MariaG
  29 april, 2013 at 15:46

  Ser gott ut, grattis lillkusin 🙂

 • Emelie
  29 april, 2013 at 17:29

  Jättefin tårta! Kan tänka mig att Linda blev glad och överraskad!
  Grattis till henne!

 • Yvette
  29 april, 2013 at 19:02

  Vad tror du om Isabella Löwengrips graviditet ?
  Så stor mage kan man inte ha om man inte ens är ” månader……………………

 • Yvette
  29 april, 2013 at 19:03

  Hoppsan jag menade 3 månader.

 • HJ
  29 april, 2013 at 19:10

  Men om dina anställda gör mer än en heltidstjänst kanske det är dags att anställa lite mer folk? Visst att folk gillar sina jobb men det är lite oschysst att som arbetsgivare räkna med att alla jobbar mer än de ska (och har betalt för). Du ser väl till att de är riktigt lediga på kvällar och helger och får ut övertidsersättning för den tid de lägger ner? Bara för att man gillar sitt jobb ska inte arbetsgivare utnyttja arbetskraften.

 • Anna
  29 april, 2013 at 21:39

  Grattis till min bästa syster som är så duktig!

 • Victoria
  29 april, 2013 at 23:29

  Låter som du tror att Katrins anställda är, om inte hjärndöda så åtminstone hjärnslöa….

 • Maja
  29 april, 2013 at 23:41

  Maja skrattar innan sovdags. Du är en skön flikka Katrin=)

 • Petra
  30 april, 2013 at 07:35

  Ser fantastisk ut, och vilken uppskattning! Bra chef du!!

 • Sara Björk
  30 april, 2013 at 08:08

  Jäklar så gott det ser ut! =)

 • Linn
  30 april, 2013 at 13:49

  Härlig tårta, ser jättegod ut 🙂