Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vi har världens roligaste fyraåring. Han har nattats med bok och gos och allt. Han har nattlampan på och dörren på glänt precis som han vill ha det när han ska somna. Jag högläser ur boken för Bingo och Nova. Idag gillar jag den bättre faktiskt. Jag läser att det inte är barn som har trots utan föräldrarna och det är precis det jag alltid hävdat. Så bra läsning idag. Jag läser om fyraåringen som inte vill sova. Jag läser att man ska tillgodose hans behov. Vad är orsaken till att han inte vill/kan somna? Är det för mörkt? Är han rädd för spöken? Då kommer plötsligt den här lilla ljuvliga ungen ut i vardagsrummet och säger varför han inte kan sova. Han är alltså ironisk. Eller finurlig kanske är rättare sagt. Han tror att han ska få vara uppe för att han säger det som jag just läste. Så jävla rolig är han. Och smart.

You Might Also Like

 • Dinnie
  22 januari, 2015 at 22:44

  Smart ironisk och rolig som sin mamma. Hahaha

 • cilla
  23 januari, 2015 at 09:40

  Vad avundsjuk jag blir på dig, som har så underbara ljuvliga Och smarta barn. Själv har jag en liten ligist här hemma. Funderar på att byta ut honom!

 • Linnea
  23 januari, 2015 at 13:46

  Barn är som läskpapper och lär sig snabbt att utnyttja situationer där det passar dem

 • anonym
  23 januari, 2015 at 14:47

  Varför gör du inte som din husgud Anna Wahlgren lärt dej ?