Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så jävla korkad bok jag vet inte om jag klarar av att fortsätta läsa. Har läst 44 sidor och jag är i chock. Vad gör hon? Hon verkar inte klok alls. Och så skriver hon hela tiden att vi förstår oss i hennes situation, ha ha ehhh newsflash Petra Krantz Lindgren – ABSOLUT INTE. När hennes unge tappade ut pärlor över hela köksgolvet kastade hon sig på dammsugaren och började suga upp pärlorna till barnets totala förtret vem gör så? Vilken vuxen person beter sig så? Aldrig hört om det. När hennes dotter skriker för att hennes favorittröja är smutsig skriker Petra tillbaka. Är hon psyksjuk? Vem skriker till ett barn och tror att det är rätt väg att gå? Hej Petra stenåldern ringde och ville ha tillbaka sin aga??? Okej jag ska ge den 45 sidor till. #inteimponeradavmedkänslaförbarnssjälvkänsla

You Might Also Like

 • Kristina
  21 januari, 2015 at 22:34

  Hej! Har du några tips om hur man kan gå upp i vikt, på ett nyttigt sätt dvs inte bara genom att äta onyttigt?!
  Jag har så lätt att ”trilla” ner 2-3 kg UNDER vad som är klädsamt. Jag äter bra/tränar. Det är lika jobbigt som att vilja gå ner de där 2-3kg, tror jag!

 • Sofia
  21 januari, 2015 at 23:06

  Hej kära du, lite roligt med allt du skriver och jag håller med dig och alla andra! Visst är det också roligt?

 • Sonja
  22 januari, 2015 at 13:17

  Vilken förälder beter sig så? Ja, de flesta förr eller senare. Du själv bland annat. https://katrinz.se/ojojoj-barnuppfostran I rest my case.

 • hahaha
  22 januari, 2015 at 21:59

  Haha, tänkte också på inlägget som sonja länkade till.

 • Lina
  29 januari, 2015 at 00:12

  Fattar inte liknelsen alls. Det var ju Ringo som skrek, inte Katrin ;). Om jag läste rätt. Och skillnad på att slänga något för att visa att det är taskigt att göra så och dammsuga UPP något för att någon tappat något. Nu har jag inte läst den där boken och kan väl tänka mig att något är feltolkat eftersom mycket är taget från Jesper Juul och han är grym! Läs honom.