Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vad gör ni en onsdagkväll som denna? Själv har jag gjort något väldigt ovanlig för att vara mig. Jag har lagt mig i soffan med en bok. Stängt av teven, gjort i ordning en kopp te och nu ska jag lära mig hur man ger sina barn en bra självkänsla. Jag har aldrig mött en person som har bättre självkänsla än jag själv och jag är rätt övertygad om att jag skulle ha kunnat skriva den här boken MEN nu ska jag inte vara sån. För övrigt var jag på utvecklingssamtal för Ringo igår och jag grät när fröken hyllade min fina pojke. Han är så fin. En riktig klippa var frökens ord. Så jävla stolt. Bästa Ringo.

You Might Also Like

 • Alexandra Warelius
  21 januari, 2015 at 21:02

  Skönt!! Gud va lilla vovven e söt!!! Men kanske skulle även hon behöva lite bra LCHF

 • anonym
  21 januari, 2015 at 21:24

  Haha så du vet inte att självkänsla och självförtroende är två helt olika saker !

 • D. DeMarkey
  21 januari, 2015 at 21:32

  haha söta hunden!!

  Ha en fin kväll tjejen och vovven

 • pluto
  21 januari, 2015 at 21:34

  Det är DJURPLÅGERI att ha en sedan fet hund! Stackars djur!

 • kattrin tönt
  22 januari, 2015 at 11:53

  Katrin! det är inget att hylla sig själv för när man är obotlig narcissist och empatibefriad. Du är ingen god människa och du kommer få ångra mycket med tiden!

 • Katja
  22 januari, 2015 at 12:37

  Stackars, stackars hund!
  Men vill man plåga sitt djur och förkorta dess liv så är övervikt rätt väg att gå.

 • Jessica
  22 januari, 2015 at 16:00

  Herregud. Din mamma borde anmälas för djurplågeri!!

 • em
  22 januari, 2015 at 23:22

  Du som inte klarar att väga över en viss vikt och ha påsar under ögonen, du kan.inte ha helt bra självkänsla.