Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

God kväll. Jag är helt slut efter en härlig första riktiga arbetsdag på kontoret efter en lång mammaledighet. Då det är stort tryck @lchfklubben på hur man går ner sina sista kilon (julkilon), har jag specat hur JAG gör på bloggen katrinz.se. Fullständigt matschema på hur JAG gör. Jag är 160 cm lång och väger 56 kilo så sluta gnälla över att det är lite mat. Vill man pressa ner kroppen till en vikt den inte vill väga så kan man inte äta mycket mat. Vill man gå ner 10 kilo så är det helt andra bullar men nu är det tvångskilona så då vet ni det. Godnatt. #katrinz

You Might Also Like

 • Marita
  20 januari, 2015 at 21:32

  Hej Katrin. Jag har också gått upp i vikt över julen. Jag har väl ätit ungefär
  som du gör och har nu gått ner mina
  julkilon. Jag tränar 2 h om dagen. Jag mår toppenbra så ignorera alla knäppa avundsjuka kommentarer

 • Marita
  20 januari, 2015 at 21:33

  En fråga Katrin : ska du gå ner 5 kg från 56 eller väger du 61 kg nu och ska ner till 56 . Fattar lite trögt haha

 • Julia
  20 januari, 2015 at 21:48

  Men man kan ju inte leva hela sitt liv på minimiportioner. Vad är det för livskvalité? Ät hellre vanlig hälsosam mat istället för lchf så får ni tillräckligt med fräsch mat som dessutom smakar bra – varje dag! Vem vill gå omkring och lida bara för att hålla en konstig diet.

 • sindi
  20 januari, 2015 at 21:49

  Så då är det svältkost som gäller…..?

 • Vicky
  20 januari, 2015 at 21:54

  Vilket tråkigt liv du måste ha. Att vara så totalt fixerad vid mat.Man lever bara en gång. Du kan inte må så värst bra!

 • Isabel
  20 januari, 2015 at 22:08

  What?? Jag är 171 och väger 46. Jag äter BARA onyttigt och går upp och ner +500-500 mg, och vadå lchf gå upp och ner? OCH JULKILON? Är du seriös? Att jag skulle gå upp flera kilon i jul innebär nog snarare att folk har ätstörningar fast omvänt. Tror ni ska få bukt med det istället.

 • Olivia
  20 januari, 2015 at 22:24

  Men om man äter lchf går man väl inte upp i vikt? (Julkilon)?

 • jansson
  20 januari, 2015 at 22:40

  JO Katrin, man KAN äta mycket mat om man vill gå ner i vikt och se SNYGG ut! Man äter helt enkelt frukt och grönsaker. Utesluter man gluten, kött, mejeri, alkohol, kaffe, och skit så kan du lätt käka 8-10 kg mat per dag OCH gå ner i vikt om du är överviktig!! Man kan gå ner med alla dieter om man äter liten mängd mat! Men det är inte det som är meningen…

 • Disa
  20 januari, 2015 at 23:40

  Äta bör man annars dör man.
  Äter gör man ändå dör man!

 • Emelie
  21 januari, 2015 at 00:41

  Sugen på att veta hur det är att leva som Svenskadopterad eller intresserad av att lära dig nya coola sminkhacks eller bara få dig ett gott skratt?
  Då är du välkommen till min blogg http://nouw.com/emelieoberg

 • anki
  21 januari, 2015 at 07:20

  Är inte LCHF en diet? Skall man där utöver behöva svälta sig?Det rimmar ju inte!

 • My
  21 januari, 2015 at 09:34

  Poängen med LCHF är ju att man INTE ska svälta sig. Undrar vad käre Kostdoktorn tycker om dessa kostråd, inte mycket fett på menyn precis.

 • Jag
  21 januari, 2015 at 11:31

  Ät nyttigt, det vet nog alla hur man gör, man måste bestämma sig o genomföra, träna mer än det som intas… Ät ekologiskt, så rent som möjligt .. Inte ett dugg svårt…lära sig hur kroppen fungerar.. Kaffe o rostad på morgonen… Skitfrukost…

 • anonym
  21 januari, 2015 at 12:41

  Fy faan! Inte konstigt att du är så grinig och sur , irriterad för jämnan på både Bingo och barnen, otäckt att du rekommenderar den svältkosten till andra!

 • Marie
  21 januari, 2015 at 13:11

  Fattar inte varför man ska leva såhär för o gå ner i vikt? Vill jag gå ner ett par kg behöver jag inte svälta på detta sättet så lchf känns ju inte vettigt alls. Äter all mat, varierad mat, o är slank o frisk.

 • Anna
  21 januari, 2015 at 13:13

  Ta itu med din svåra ätstörning.

 • Me
  21 januari, 2015 at 13:52

  Detta liknar den svältkost som jag brukar köra ca en vecka innan tävling för att komma i rätt viktklass… knappast en sund och bra bantningskur. Varför stressa ner när man inte måste? Låt viktnedgången ta lite tid, annars lär du ändå bara jojja upp igen plus att du lätt tappar konceptet om vad ett normalt ätande är, så som du verkar ha gjort Katrin. Var rädda om er

 • Marita
  21 januari, 2015 at 14:58

  Ätstörning ?? Vem fan har det ? Katrin äter ju. Det är väl inte och svälta sig som vissa skriver

 • anonym
  21 januari, 2015 at 16:35

  Marita ! Ätstörning betyder INTE att man inte äter … ätstörning kan likaväl vara att man ständigt äter , Google på ordet innan du uttalar dej så korkat

 • Emelie
  22 januari, 2015 at 12:43

  Jag är 180cm lång och väger just nu 72 kilo. För mycket. För mig. Jag har inga kurvor och har en slank kropp. Men efter andra barnet har jag stått still på 72 i 6 mån och nu är andra dottern snart 2 år. Så kan inte skylla på att jag precis fött. Jag vill ner till 65. Helst 62 men säger jag det så blir folk bestört. Så 65. Där kan jag ligga utan att kämpa. Men nu måste jag bara dit. Är 32 år och som sagt tvåbarnsmamma. Kollega äter strikt lchf. Jag är Fd viktväktare. Men nu funderar jag faktiskt på att ge lcd en chans. Jag tycker du inspirerar. Så nu ska jag köpa grönt och göra smoothies. Oh mycket. Så jag ka ta med till jobbet imorgon. Hur står sig en grön smoothie över natten? Kram på dig från halvfeta tvåbarnsmamman