Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså fy fan vilken gullig plutt. Det första Rambo lärt sig är att ge puss och nu även MED STÄNGD MUN!! Jag och Ringo är väldigt glada över det. Den där pussmunnen börjar äntligen komma till nytta för oss! #love #brothers #firstkiss

You Might Also Like

 • anonym
  19 januari, 2015 at 19:52

  Åhh så skönt för er att ni slapp ett sååå stort problem i ert hårda och besvärliga liv !!! Fy f..n du är bara inte riktigt frisk på nåt sätt ….. Hahahaha !

 • Anette
  19 januari, 2015 at 20:59

  Nämen Åhh vad de är söta tillsammans och visst är livet härligt med friska och glada barn 🙂

 • Annetthe Stirraby
  19 januari, 2015 at 21:19

  Å jag blir så Bedårad av dina två härliga barn! Mina dom bara slåss å stökar. Fast jag fostrar dom sådär som du lär ut. Det är inte lätt för oss flerbarnsmammor inte! Å så är jag så himla imponerad av ditt sätt att prata å skriva, asså fy fan va imponerad jag är. Så ska jag också skriva. Ser så BALLT ut. Du är min stora Idol Katrin fast du aldrig komennterar mina inlägg? De skulle jag uppskatta om vi två liksom kunde bli Vänner? Jag har det inte för roligt kan jag berätta. Nu vrålar trillingarna så jag måste gå å se va fan dom gör. Ja fy fan fast gullepluttar är dom ju förståss!

 • Hanna - Min väg till en starkare och bättre löpare
  19 januari, 2015 at 22:14

  Så söta de är!

 • Josefin
  20 januari, 2015 at 02:21

  Det enda min 16 månaders gör är att pussas haha, hon har hållt på nu i säkert 4 månader konstant och jämt =) Tror det tyder på för mycket pussar av oss innan 😉