Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Han är så gullig där han sitter och leker med väskor skor och nån mandarin. Ibland ser han upp för att spexa lite och för uppmärksamhet. Världens snällaste och lugnaste barn. Vill ha många fler. Nu käkar vi hårdkokta ägg. Jag matar mina små fågelungar med ägg. Borde sminka mig lite. Lite mascara kan jag bjuda på. Älskar Ringos jeans ser ni? Stonewashed. #fashion #lidoplage #nice #boy

You Might Also Like

 • camilla
  15 januari, 2015 at 12:53

  Du har världens gulligaste barn. Är sååå avundsjuk!

 • Helena
  15 januari, 2015 at 13:14

  Hej

  En fråga. Hur gör du med Rambo och bilbarnstol när du kommer fram? Om ni åker taxi? Sitter han i ditt knä eller har du med bilbarnstol?

 • Jag
  15 januari, 2015 at 18:26

  Hmm!… Nu är det ju så att alla barn som kommer till en på livets väg blir ju oftast väldigt olika som individer…. Och det är ju en utmaning , man lär sig något nytt då dom anlänt…. Så lilla Rambo verkar vara en snäll liten going, och nästa vet man inget om….

 • ase
  15 januari, 2015 at 19:55

  och hur ska deras hjärnor kunna utvecklas utan kolhydrater? Maste du pracka på din egen diethets pa dina barn?

 • Veronica
  15 januari, 2015 at 20:13

  Alltså. Ja älskar dig men du börjar tappa edgen. Älskar att du skickade bröd till kissie, men i övrigt.. Saknar den provocerande du 🙂

 • camilla
  15 januari, 2015 at 21:21

  Hihi va roligt!

  Kollade just på ett gammalt youtube klipp med en frågestund med Katrin och Bingo där Katrin dissar LCHF i en fråga från en läsare. Se klipp och kolla från 2,25 min.

 • camilla
  15 januari, 2015 at 21:22

  och klippet
  https://www.youtube.com/watch?v=Igd0jseIARM

 • Nadia
  16 januari, 2015 at 09:25

  Åh Dom är så Gulliga Dina barn! Vill ha mer barn när man ser Dina små gullungar<3

 • sandra
  16 januari, 2015 at 09:47

  Jag skummade igenom din blogg för började med lchf för 3v sen o är nu gravid. Finns det nån forskning på det helt ärligt? Nån? Är ju lite nojig.
  Du är kul när du skriver, med glimten i ögat o lite provocerande. Folk fattar ju inte o blir så upprörda.
  En sak jag måste bara svara på det här oändliga tjatet om nöjda Rambo. Kanske är det för att reta folk, jag vet inte o skriver inte ens till dig för du läser säkert inte ens.
  I alla fall att vara snäll, nöjd o go är ju en ganska dålig egenskap i livet. En typisk grå svensk egenskap. Du Katrin är ju raka motsatsen själv o har kommit dit du är just för att du är missnöjd, vräker o provocerar.
  Jag har själv en 2 åring som varit missnöjd som liten. Är idag världens roligaste o goaste. Han har en hel del krav på sin omgivning men är ändå inte den som tar allt från andra, puttas o skriker hela tiden, när man ryter ifrån fattar han sen är han lite småprovokativ ibland med ett temperament. Lite kul sådär. Men i alla fall jag har hela tiden tänkt att hoppas inte jag får ett nöjt o snällt barn nästa gång o sen blir som du att jag berömmer hela tiden. Det är elakt mot det första barnet samt en kass signal om att man ska vara nöjd o snäll för det ska man inte. Snälla o nöjda barn är bara en nödvändighet för lata föräldrar som vill ha en massa egentid

 • tilly
  16 januari, 2015 at 17:03

  Sandra hur sjukt tänker du?
  Din son var missnöjd som liten och är nu ”världens roligaste o goaste”???
  Så att om ett barn är”nöjd o go” är en ”dålig egenskap”???
  Jösses människa, du är verkligen insatt.

 • sandra
  16 januari, 2015 at 21:23

  Va Tilly? Att min son är rolig o go har i het att göra med att han var missnöjd som barn. Nu tolkade du in nått helt eget.
  Jag menar att bebisar har olika sätt att uttrycka behov på o det är ok. Alla bebisar är väl egentligen snälla? Ingen bebis voll väl vara elak? Att de är på ett visst sätt som bebisar betyder inte att de blir så senare. Nej det är inte en dålig egenskap att vara en snäll o nöjd bebis men poängen är att det är en dålig egenskap att BERÖMMA o UPPMUNTRA. Inte för Rambo som inte förstår utan för storasyskonet som jag skrev i kommentaren. Man behöver inte vara snäll o nöjd för att duga eller bli omtyckt. För genom livet är det ingen drivande egenskap, visst skönt för föräldrarna i bebis åldern men de passerar snabbt. För ärligt Tilly vill du själv alltid vara snäll o nöjd? Är det bra tycker du? Eller kommer du bara bli överkörd o utnyttjad o överlag inte utvecklas som person eller i dina prestationer men visst sålänge du är nöjd så

 • sandra
  16 januari, 2015 at 21:25

  Hoppas du förstår hur jag menar nu. Snäll o nöjd är ingen sjysst komplimang att ge sina barn.