Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vi har det asmysigt här uppe. Ringo spelar Leos fortune och jag läser skvaller. Jag är inte ironisk det är ett rent nöje att resa med två i den här åldern. En sak jag undrar över. Kvinnan bredvid mig böjer sig med jämna mellanrum åt min sida och pussar Rambo på kinden, på handen, på huvudet. Hon talar inte svenska och hon bär slöja. Är det nån tradition att man gör så? Hon är väldigt gullig så det är helt okej jag vet bara inte riktigt hur jag ska bemöta det hela. Jag ler och nickar. Kul med nät på flyget förresten. 50 minuter kvar. Sen 22 grader och pistageglass. #lidoplage

You Might Also Like

 • lina
  15 januari, 2015 at 12:28

  Ha ha nej det är ingen tradition, det är bara att man tar mer i varandra generellt söderut och i synnerhet barn. Muslimer ser ju alla barn som en gåva från Gud så det är klart hon vill ta på den dyrbarheten. Själv skulle jag säga till för jag tycker inte om när andra vuxna lägger sitt saliv på mitt barns händer och ansikte för vem vet vilka bacellusker de går och bär på så här i vintertider. Jaja säg nu inte att du inte var varnad. Förresten kan du väl fråga henne om hon är Charlie?

 • Anna
  15 januari, 2015 at 12:46

  Vad vacker du är!

 • R
  15 januari, 2015 at 14:04

  Haha ja det är vanligt i mitt hemland iallafall, min morsa vill typ kramas o pussas med alla barn hon ser. Skulle jag sitta bredvid Rambo skulle jag känt samma sak men skulle hejda mig då jag vet att folk kan ta illa upp och tycka det är äckligt etc.

 • Lena
  15 januari, 2015 at 15:19

  Vilken fin bild. Du är sååå snygg!

 • jenny
  15 januari, 2015 at 17:05

  Det är väl klart, när man är så söt

 • Barbro
  16 januari, 2015 at 06:01

  Du ser ung ut!

 • Runar
  16 januari, 2015 at 06:39

  @Lina. Är du helt säker att muslimer verkligen ser barn som en gåva från Gud?
  Ja just ja, du är ju inte så begåvad. Förlåt.

 • sara
  16 januari, 2015 at 23:21

  @Runar vad är det där för påhopp??? Vad är ditt problem?