Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

@dagisdag3

You Might Also Like

 • anonym
  14 januari, 2015 at 14:50

  Stackars lille pojke som ska fostras av andra för att hans föräldrar vill dra in stålar för att leva lyxliv ! Det kommer kanske en dag när det är försent att ångra att karriären gick före barnen.

 • Alexandra
  14 januari, 2015 at 17:10

  Lathet.

 • Jag
  14 januari, 2015 at 17:32

  Jag förstår inte kommentarerna nu här ovan… När blev dom de första som lämnar in sitt barn på dagis??
  Titta er runtomkring…. Och dom får väl göra vad sjutton dom vill med deras liv… Jag tycker dom verkar vara fina föräldrar.. Snälla nån!!…

 • anonym
  14 januari, 2015 at 17:44

  Inte lathet , kanske dumhet ? Vissa tror att märkesvaror, lyxsemestrar och allt som kostar multum är idealet och därmed lycka för både dem ock barnen …. men om en förälder en dag förlorar sitt barn för alltid så kanske tanken på att de valde att spendera sin tid på jobbet TROTS att de hade ett VAL, hur ska man kunna överleva den vetskapen ?

 • Olga
  14 januari, 2015 at 18:03

  Du som har narcissistiska drag. Har du skaffat barn bara för din egen skull??

 • Li
  14 januari, 2015 at 18:36

  Jag läste nyss att Blondinbellas lille grabb, han är väl ungefär lika gammal/ung som Rambo, ska börja på förskola nu i Januari.
  Är även Bella och hennes man lika ”hemska” tycker ni.

 • Pete
  14 januari, 2015 at 19:15

  De är lika goda kålsupare!!!

 • Petra
  14 januari, 2015 at 19:43

  Hade jag den möjlighet Katrin verkar ha,dvs gott om stålar utan att hon MÅSTE jobba, skulle jag välja att vara hemma med mina barn på heltid (alltså inte hemma men inte ha dem på fsk-finns ju mycket roligt man kan göra med sina guldklimpar!)… men det är ju jag,det… 😉

 • anonym
  14 januari, 2015 at 20:01

  Ingen är hemsk för att de väljer pengar före sitt barn ! De tror att de gör nåt gott för sina barn. ..de tror på fullt allvar att deras barn blir lyckligare av att ha märkeskläder och att bo på lyxhotell på semestern och bo i rätt område till vardags …. det ledsamma är att tonåringar och vuxna barn berättar att de hellre haft en barndom där föräldrarna velat velat vara med dom i stället för på jobbet … och ingen lyxsemestrar i världen med så kallad kvalitetstid kan ersätta den dagliga omtanken, Läs på ock välkommen till verkligheten.

 • espana
  14 januari, 2015 at 20:33

  Det är vetenskapligt bevisat att barn mår bra av att umgås med andra barn, barnet behöver ju inte vara där på heltid!
  De utvecklas av att umgås med andra barn så enl.mig gör Katrin och Bingo helt rätt.

 • Anette
  14 januari, 2015 at 21:00

  Så då är alla mammor hemska som har sina barn på dagis för att åka till jobbet? Hur hade dagens samhälle sett ut om alla mammor var hemma med sina barn till de blir 18 år? Jag tycker det är upp till var och en hur man väljer!
  Mvh Anette

 • tommy
  14 januari, 2015 at 21:07

  sött barn =)

 • Anetthe Stirraby
  14 januari, 2015 at 21:26

  Jag är så Himla lycklig för jag har valt att låta alla mina Barn va hemma tills dom fyllt arton, sån är jag men HEJA Katrin i mina ögon gör du aaallt rätt så schmoffa in Rambo på dagis, bra gjort Underbara Katrin. Å tänk hur Dagens Samhälle hade sett ut ifall alla Mammor hade gått hemma å blivit hemmafetton. Ja tänk på det ni som kritiserar Katrin. Mvh.

 • anonym
  14 januari, 2015 at 21:37

  Men Anette är du inte läskunnig ?? Det är en j…a skillnad på de som MÅSTE på grund av ekonomin !! Vad är det som DU inte fattar ?

 • Hyrestanten
  14 januari, 2015 at 23:25

  När man läser kommentarsfältet kan man tro att man råkat ut för en tidsmaskin. Jag betvivlar att ni alla stått utanför yrkeslivet om ni nu har barn. Varför i hela friden skulle Katrin sluta arbeta? Hur kan man ens tycka att det är ok att bli försörjd av någon annan? Vad händer isf om man blir ensamstående?

 • popp
  14 januari, 2015 at 23:59

  Du anonym och ni andra som tror att pengar bara rinner in.
  Katrin har pengar för att hon är egen företagare.
  Som egen företagare kan man inte sluta jobba, då kommer det inte in mer pengar och vad ska man då leva av?

 • lina
  15 januari, 2015 at 12:23

  Ha ha ha Anetthe Stirraby jag höll på att kvävas av skratt… och det värsta var att det tog ett litet tag innan jag förstod att det var parodi- så likt var det originalet.

  Katrin har klargjort för alla att hon kan gå i pension nu om hon vill för hennes företag rullar på av sig självt- så till skillnad från de flesta mammor har hon ett val om hon vill vara hemma med sin lilla eller lämna honom på dagis. Hon föredrar att jobba och eftersom hon tycker det är mer meningsfullt än att ta hand om sin avkomma så är det nog bättre för lillplutten att vara på dagis med engagerad personal än hemma med oengagerad mamma. Innan ni hoppar på mig alla K-dyrkare så säger jag inte att K är en dålig mamma- hon verkar älska sina barn otroligt mycket men är ganska ytlig, omogen och materialistisk. Amen

 • camilla
  15 januari, 2015 at 16:15

  Tycker Katrin verkar vara en otroligt närvarande mor.och att vara hemma med barnen. länge och bli bittetfittor anser inte jag är det ultimata! När min yngsta var 14 mån
  Va hon på dagis 15/ tim veckan.jag började jobba kl 14 på dagarna och till 22
  Sambon hämtade henne halv 5.Glad liten tjej och nöjd mamma som både va hemma nästan hela dagen och samtidigt fick min dos av arbetskollegor och jobb.Alla gör vi olika vad som passar oss bäst! Finns människor som aldrig vill jobba och inte skaffa barn heller för den delen så respekteta det !! Alla experter som kan och vet allt och pikar och ger goda/ dåliga råd hela tiden lägg ner.Att spekulera i andras människors liv blir bara patetiskt.

 • Blivande Förskollärare=)
  15 januari, 2015 at 19:59

  Så mysigt dagiset ser ut=) Med lamporna och tavlorna i bakgrunden… Nya Picasso kanske?