Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Klart att det går bra. Han känns väldigt mycket mindre än de andra barnen det gör han men sen är han ju elva månader yngre än nästan hälften av dem också. De andra barnen säger "bil" och "hund" och uttrycker vad de vill och inte vill. Rambo säger inte ens mamma eller titta. Rambos första ord kommer väl nu att bli någon av fröknarnas namn…! Jag passade på att hälsa på Ringo när Rambo somnat. "A mäh mamma, vad gör du här?!", sa Ringo. Sen skulle han va lite tuff också. "Min mamma pussade mig blä!", hörde jag honom när jag vänt om för att gå tillbaka. Nu sitter jag här. Rambo kommer säkert att sova i två timmar så jag tar och kollar mejlen. Kul att Rambo får fortsätta med den rosa overallen ni verkar överens här på insta. Skönt det. #instacollage

You Might Also Like

 • lisa
  12 januari, 2015 at 12:50

  Här på insta. Ursäkta min okunnighet. Men jag trodde jag läste din blogg!! Så då är det ju bevisat att du inte läser kommentarerna här!!!

 • Li
  12 januari, 2015 at 15:37

  Det kommer gå bra, ingen fara.
  Jag har dock en undring: Både du och Bingo är egna företagare, som sådana kan man mixa och trixa lite med arbetstiderna. VARFÖR sätter ni Rambo i förskola vid 1 års ålder.

  Detta är inget ont/elakt tänk, jag är själv egen företagare, även min man och därav min undran om ni inte har den faktiska – praktiska tiden att ha lillen hemma ytterligare en tid.
  Ha det gott när du/ni åker och hälsar på familjen i Nice.

 • petruska
  12 januari, 2015 at 15:42

  Du verkar ju helt förvirrad!!

 • Simba
  12 januari, 2015 at 18:04

  Manisk??

 • Amanda
  12 januari, 2015 at 19:16

  Ett år och skolas in på dagis. Varför? Vad tänker ni att han ska få ut av denna barnpassningsinstitution? Han har inte ens ett språk ännu och kan inte berätta hur han känner mm.

 • Hyrestanten
  12 januari, 2015 at 20:34

  Varför är det så laddat för dig att ditt barn har en rosa overall? Har du bott under en sten i hela ditt liv? Redan på 80-talets början klädde jag mina söner i rosa utan att ha en tanke på rådfråga folk i omgivningen.

 • Erika
  14 januari, 2015 at 00:48

  Hur blir det med barnens mat på dagis? Får de äta det som de andra barnen äter så som pasta, potatis, ris osv, eller äter barnen även lchf på dagis?