Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Wow asså den här helgen. Urhärlig middag på Teatergrillen i fredags som sen gjorde att jag varit slö resten av helgen fast på ett bra sätt. Var hos botoxdoktorn igår och frågade om att ta bort påsarna under ögonen. "Vilka påsar?", sa han. Sen sa han att det är en väldigt enkel operation så jag ska fundera på det men kommer att göra det. Känner mig själv liksom. Nu är det Lek och Bus i Nacka jag älskar det här stället. Väldigt bra lekland. Synd bara att de inte säljer hälsosamma alternativ till alla bakverk som tjockisar sitter och trycker i sig. Jag och Rambo delar på en quest. Två korvar och en quest. Man får absolut ställa sig frågande till att jag matar en ettåring med proteinbar jag gjorde set själv förut. Kollat upp och matar alltså ettåringen med proteinbar nu. Inte ofta men ibland. Hellre än mjöl och socker. Så är det. Kom just fram en tjej till mig som vill ha tips på matig lunch smoothie. Hon ska få det.

You Might Also Like

 • Bella
  11 januari, 2015 at 15:34

  Hej, jg har ”samma problem” under ögonen. Och undrar vad de är för typ av operation och hur man går tillväga? Tusen tack för en inspirerande blogg!

 • jolanta
  11 januari, 2015 at 15:55

  Du ser inte frisk ut. Mörk under ögonen. Näringsbrist??

 • conny
  11 januari, 2015 at 16:22

  Skit i tjockisarna. Låt dem kränga bakverk. Det är inte din huvudvärk. De kanske gör det när de ser dig. Bara för att reta dig.Hahahaha

 • Amanda
  11 januari, 2015 at 17:35

  Vad kraftig du är på bilden på Bingos blogg och podd presentationen. Undrar vilket år den bilden är tagen…

 • Emelie
  11 januari, 2015 at 17:42

  Hej välkommen att kika in på min blogg där jag skriver om min Adoption och hur det påverkat mig. Är också smarta och smidiga skönhetshacks som kommer förenkla din vardag! Hoppas vi ses där på http://nouw.com/emelieoberg

 • Claire
  11 januari, 2015 at 19:36

  Du ser inte ut till att äta hälsosamt Du ser sliten ut!!

 • Lotti
  11 januari, 2015 at 20:06

  Det skall börjas i tid med att göra reklam för sin mammas produkter. Smart!!

 • Caroline
  11 januari, 2015 at 22:02

  Nu känner jag mig skit dryg, har liksom aldrig kommenterat på en blogg förut..

 • Josephine
  11 januari, 2015 at 22:17

  Hej! Håller helt med dig på matfronten..Jag anser att det är snudd på barnmisshandel att ge sina små barn festis, bullar, smörgåsar och annan skit…Men konstigt nog är det vi som ger bra mat & dryck som blir ifrågasatta…

 • Alexandra
  11 januari, 2015 at 22:20

  Vad är det med folk här.. Katrin är skitsnygg thats it!

 • Anette Starby
  12 januari, 2015 at 07:17

  Jag hade också ställt frågan – Vilka påsar? Men oftast är det man själv som ser det och jag brukar också noja mig på vissa saker. Fin bild på er två!
  Mvh Anette

 • Sofia
  12 januari, 2015 at 10:16

  Hej!
  Jag blir oxå nyfiken på vad det är för operation. När jag jobbade med skönhetsingrepp så var det ingen enkel operation. Då jag gick man in under muskeln under ögat och skrapade. Så berätta vad är det för operation?