Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag var på väg till Junibacken men Rambo somnade så jag tar en slät kopp och läser tidningen en halvtimme istället. Sen går vi dit. Igår hängde Ringo med min kusin @zytomierski. Han älskar honom så mycket och de har en så fin relation det är magiskt. Sen åt Patrik middag hos oss och då snackade han och Bingo om PH och hela tiden trodde jag att det var Lena som var samtalsämnet men det var Paradise Hotel visade det sig.. Börjar känna mig bekväm i mammarollen med andra ord. Paradise Hotell tillåt mig le. Det är ju bara kids och snuskgubbar som kollar på. Med gubbar menar jag män över 39. Sen bestämde vi att jag och Bingo ska ta med Patrik ut på krogen och sen se vem han hade roligast med. Jag fattar att ni nu alla tänker att jag inte har en chans eftersom Bingo har alla brudar i sitt paket men jag är rädd att ni kan ha fel. Det finns inget festligare än att släppa lös en småbarnsmorsa på krogen det ska ni veta. Jag har i alla fall antagit utmaningen. Ehhh White Room, eller? Ramberg! Visst bossar du fortfarande på White Room?! Sådär ja.

You Might Also Like

 • petruska
  9 januari, 2015 at 10:13

  Gud så barnsligt!! Blir man sådan när man närmar sig medelåldern? Vad vill ni bevisa…….?

 • Gareth
  9 januari, 2015 at 10:31

  Ha det så kul bland alla i 20 års åldern som tror de är kändisar.Många av dem gillar mogna kvinnor så….

 • Jag
  9 januari, 2015 at 10:40

  Sådär ja!!!… Då fortsätter vi i samma anda…2015 med Katrin ..herr we come…!!

 • DeMarkey
  9 januari, 2015 at 11:09

  Så länge du har kul så är det bra. 😀 Själv kan jag inte ens tänka tanken att gå ut på krogen nu, lockar inte alls. ytliga köttmarknader. Men hoppas ni får skoj sötis.

 • Anette
  9 januari, 2015 at 11:30

  Jag är också en småbarnsmamma och jag har inte varit ute på krogen på över ett år. Det liksom lockar mig inte. Men om jag väl skulle gå ut så skulle jag säkert ha skitkul. Men ha det så kul ni tre!
  Mvh Anette

 • Sofie
  9 januari, 2015 at 14:22

  Hahaha fan vad skön du är! Vi ses på White room 😉 #KBK

 • Jag
  9 januari, 2015 at 14:26

  Alltid älskat att gå ut, fattade /trodde inte att jag en dag skulle ogilla festande… ..JAG!!!.. Festa, ta en cigg, dansa häcken av mig, flirta…Nu orkar jag inte dagen efter… Fy sjutton… O ciggen är tok borta.. O dansa … Ähh kan man göra hemma med darlingen….. O sen har jag min darling..Så njut, dansa… Lev ut!!.. Tjoho!!!…

 • Kim
  9 januari, 2015 at 15:14

  Avundsjuk på dig som orkar festa! Man är ju inte 20 år längre. Klarar inte dagen efter. Från en trebarnsmamma!!

 • Anna
  10 januari, 2015 at 10:57

  Att gå ut är ju skit skoj! Visst att man blir helt sänkt en dag efter… Men då är det väl så. Att ha en rolig kväll med skumpa, drinkar, make up, dans med sina vänner är underbart.
  Jag måste göra roliga saker för att orka vara en bra mamma. Att sitta hemma i soffan dag ut och dag in skulle göra mig galen. Och nej, jag går inte ut varje helg.. Inte ens en gång i månaden.. Men gärna Så ofta det går : ) har nu 3 party kvällar inbokat i jan/ feb. Underbar!