Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vad ska jag göra med 2015? Och finns det skidlärare i Stockholm som vill ta sig an Ringo? Ska jag öppna en LCHF-pizzeria eller en LCHF-truck? Jag har så mycket tid att göra något smart av det här året! Mer om det på katrinz.se #fotobingo

You Might Also Like

 • leo
  8 januari, 2015 at 12:25

  Vem är tjejen på bilden?

 • Louise
  8 januari, 2015 at 14:51

  2015 ska lchfklubben lansera frysta rätter i form av rotsellerilasagne, olika gratänger som tillbehör till köttbiten eller fisken och en fryspizza! Färdiga ”efterrätter” som mousse, pannacotta och chokladkaka. Jag har gått ner 22kg och har 7kg kvar. Är 24 år gammal och har slutat på alla mediciner som gjorde mig deppig och fet. Istället har jag ätit lchf och fått tillbaka lyckan, kroppen och självförtroendet. Pluggar till lärare i idrott och hälsa idag! Du har varit min största motivation till att börja. TACK!

 • Elin
  8 januari, 2015 at 19:03

  Katrin, du borde klä dig lite mer såhär! Ljusa kläder, inte bara helsvart som du alltid gör. Ta på lite bronzer och färga håret svart som du har här, du skulle vara så jävla snygg! Du behöver inte oroa dig över din ålder eller att du blir mindre attraktiv, för när du ser ut mer som på bilden och mindre som en tvåbarnsmamma på stan i helsvart (som dessutom får dig att se kortare ut!) är du bland de snyggaste jag sett!

 • ellen
  9 januari, 2015 at 01:22

  LCHF pizzeria med glutenfria pizzor. 😀

 • Kim
  11 januari, 2015 at 11:32

  Hej kan du inte öppna en lchf pizzeria i Hässleholm med