Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

En härlig dag med mina små barn, min mamma, Bella, min svägerska och kusinbarnen. @siggestagård var ett av de mysigaste ställena jag varit på och att Bella fick sitta med i restaurangen gör att vi kommer att lägga samtliga familjefiranden där i fortsättningen. "Det är kocken som skjutit hjorten till dagens köttfärslimpa", asså va?! Snacka om fantastiskt. Ringo börjar prata mer om hund och idag googlade jag lite faktist. Sagt att han får en hund när han kan gå ut med den så det kommer dröja några år men jag har hittat den perfekta rasen. Tror jag. Det är här ni kommer in i bilden. Vad tycker ni? Tryffelhunden. Hit me! Är den barnvänlig? Smart? Lätthanterlig? Kräver mycket motion? Anledningen till att den kom upp var för att ett sällskap kom in med två puli fy fan va gölliga och Rambo blev helt galen i dem. Gosade med sitt lilla söta nylle. Det är fruktansvärt synd om Rambo. Kindtänderna asså my God! Tur att jag har riktigt bedövningssalva från London annars hade han skrikit dygnet runt. Och med all rätt aj aj. Bonjela. Lägg det på minnet alla ni som har bebisar som ska få tänder. Tacka mig senare. Bonjela från London. #siggestagård

You Might Also Like

 • vm
  8 januari, 2015 at 00:14

  Fantastiska hundar, mycket lekfulla och glada. Tappar ingen päls ( man borstar av den ) lagotto heter rasen vi har 🙂

 • Josefine
  8 januari, 2015 at 00:38

  Jag skrev på instagram också, haha men dom är så gosiga, västgötaspets eller whippet! Tjoho vad gosiga, och friska! Perfekt strl är dom också. Kör i vind!

 • pälsbollarnas matte
  8 januari, 2015 at 01:24

  Puli? http://www.dogbreedstandards.com/puli/
  Vilken impuls, tror du skriver om hundköp bara för att retas. Lagotton är ju inte särskilt lik en puli ens.

 • malin
  8 januari, 2015 at 06:12

  Nä tacka vet jag Schäfer, Golden, Labrador eller Berner sennen. Det är vad jag kallar hund! Alla stiliga dessutom!

 • ilja
  8 januari, 2015 at 06:21

  Klart hon skriver om hundköp bara för att provocera.Vet att hon får många kommentarer.Har ju tagit upp det tidigare. Efter att Ringo hoppat på stackars Bella och Katrin bara skrattat åt det!!!

 • kia
  8 januari, 2015 at 06:30

  Hoppas att du LÄR Rambo vara snällare mot djur än vad Ringo är!!!!!!

 • Biggan
  8 januari, 2015 at 08:02

  Puli hade vi och är en fantastisk hund men då vi älskar att bada i sjön på sommaren och hundens päls var så svårtorkad. Så är det bättre för vår familj med en Lagotto. Den trevligaste och gosigaste och nosigaste hund vi haft. Den älskar att söka och vi har lärt vår att hitta kantareller. Frisk, pigg och familjär och aktiv. Mycket trevlig hundras.

 • DeMarkey
  8 januari, 2015 at 08:27

  ha ha rolig bild, helt plötsligt står det en lama där. 😀

 • E
  8 januari, 2015 at 08:33

  Jag kan verkligen rekommendera den rasen!
  Den trivs både i stan och på landet och den skulle älska att få följa med er till ön:n. Någon skrev att pälsen var svårtorkad men vi torkade vår med en handduk och sen fick han självtorka i solen, vilket han bara njöt av.

  Trevlig i humöret, gillar att gosa, barnvänligt, och gillar att vara ute i naturen. Du kan lätt ta med den på en joggingtur en sen kväll.

 • maria
  8 januari, 2015 at 08:33

  En barnvänlig hund, vad menas med det?

 • lillan
  8 januari, 2015 at 09:48

  Är en hund barnvänlig när den tål att hoppas på som Ringo gjorde med Bella i sängen, så hon inte kunde komma undan???

 • 23cm Fruktbar.
  8 januari, 2015 at 17:46

  Finns bara en ras som gäller i det här fallet, Rhodesian Ridgeback, varsågod, du behöver inte ens tacka för tipset.