Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är det här jag menar med "härligt att stå i Sturegallerian". @olalustig och @lindalustig kom förbi och hängde. Linda var sugen på chia. Hon hade hört att det var nåt man skulle satsa på. Jag sålde så gott jag bara kunde. Från hjärtat såklar, jag är ju besatt av chia. Ola var sjukt skeptisk. Ville hellre satsa på svålar. Ja vad ska man säga, känns som två läger chia vs svålar. Vilket lag är ni på? #lchfklubben ps. Ringo har hängt med sin kompis idag och när vi borstade tänderna frågade jag hur de hade haft det. "Mamma, Carl har en hamster men den är borta", sa han. Jag höll på att skratta ihjäl mig. The story of my life. Har alltid haft hamster som barn. Den var alltid borta.

You Might Also Like

 • juanita
  7 januari, 2015 at 15:45

  Du börjar se gammal ut. Och vem är gubben??

 • mango
  7 januari, 2015 at 16:34

  Ser hon gammal ut?? Och han är gubbe?? Hur gammal är du? 14 ???

 • Hyrestanten
  7 januari, 2015 at 17:34

  Chia så klart 🙂 Att tugga på kroppsdelar från en död, fd stressad, antibiotikafylld gris verkar inte speciellt trevligt.