Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Äsch skit i @lchfklubben ni har ju helt rätt. Ju flottigare, rörigare och slabbigare desto godare! Här har ni vitkålsgratängen före i form och efter uppvärmd i glasburk från IKEA. Så bra! @isommerfeld du måste göra den här! På riktigt den är magisk. Jag försöker att demonstrera det med mina emojis. Jag vet att dessa är känsliga för många men låt er inte avskräckas av min smått uttråkade situation i butiken just nu PROVA den här! Recept på katrinz.se#instacollage

You Might Also Like

 • quintus
  6 januari, 2015 at 15:59

  Ja det är riktigt. Alltid retar det någon!!!

 • Mer Fett
  6 januari, 2015 at 17:05

  Så jävla gott!!!

 • Marianne
  6 januari, 2015 at 19:18

  Riktigt gott! Testade ikväll till nyfångad sik, kommer att bli en ny favorit rätt! Tack för tipset!

 • en klick smör
  6 januari, 2015 at 21:02

  Jag ska prova det här. I teorin verkar det gott. Kanske det går att få till en snyggare variant. Den kommer finnas på bloggen då. Jag länkar tillbaka i så fall!