Okategoriserade

Dag två Sture

Mycket mera folk ute på stan idag. Full pull i Sturegallerian. Har planerat att skriva sen tolv då jag öppnade men har inte fått en chans. Många härliga människor idag som jag haft härliga och givande samtal med. Underbart att jobba i Sturegallerian tycker jag. Jag kommer att bli Isas extrapersonal nu när Rambo börjar dagis det är ett som är säkert.

Åt just en ljuvlig medhavd lunch också. Ni måste alla göra det här. Spelar ingen roll vilken kosthållning ni håller ni måste göra det här. Det var Idhas mamma som bjöd oss på gratängen i Ånge och nu har jag gjort den själv och det är bland det godaste jag ätit. Lätt. Strimla vitkål och stek i smör tillsammans med ett par hackade vitlöksklyftor och en gul lök. Salt peppar. Ner i en ugnssäker form. Häll på lite grädde inte alls mycket då kålen redan sugit åt sig smöret. Strössla över riven ost jag tog Västerbotten men man kan ju ta chèvre, feta eller vanlig gräddost såklart! In i ugnen på 200 grader i nån kvart. Herregud så gott ni anar inte. Lite på mig bara snälla?

Gick ut och sprang igår kväll så jävla dumt. Hade liksom redan träningsvärk i vaderna från söndagens pass men tänkte så där som man gör ni vet -jag kommer inte att kunna träna på tisdag då jag jobbar hela dagen och barnflickan inte kunde komma tidigare och sen är det middag hos Bingos syrra och det är ju inte så bra att jag tränar söndag och sen inte förrän onsdag för då är ju typ veckan pajad för jag vill ju träna fyra gånger per vecka ä jag kör. Så jag drog på mig de fodrade skinskläderna, en tröja över, vindjacka och Bingos reflexjacka och så stack jag ut tjugo över sju. Det var mörkt, kallt och rått. I typ fem minuter sen tänker man ju inte mer på det så jag sprang sju kilometer och idag har jag ont som bara fan i vader, skenben, lår. Inte på ett bra sätt det gör ont när jag går.

Okidoki jag måste jobba vidare. Så vi hörs då.
Katrins Snapshots

Vi har öppet i Sturegallerian så kom förbi om ni är på stan! Så kanske jag kan slå Isas kassarekord idag På bloggen katrinz.se har jag gett er recept på världens godaste gratäng som ni måste göra. Måste. Jag vågar inte lägga ut bild på den för den ser så slabbig ut och lägger jag ut oaptitliga bilder så får jag skäll av @lchfklubben så ni får helt enkelt lita på mig. #katrinz #lchfklubben

You Might Also Like

 • Zigge
  6 januari, 2015 at 14:37

  Påminner om en frisörsalong!!!

 • Mathilda
  6 januari, 2015 at 19:13

  Var har du köpt din fina blus

 • anonym
  6 januari, 2015 at 20:57

  Snyggt mot gårdagens brallor som var flera flera gånger för stora och gjorde att du såg ut som en val !

 • Tess
  6 januari, 2015 at 21:51

  Ännu godare lägg till några saker..
  Stek vitkål i smör tills den mjuknat lite,blanda i lite tjock créme fraiche
  och häll på grädde, i med sambal olek efter smak,vitlök om du vill ha ännu mera smak o salt o peppar..
  Häll över i en gratängform o på med massa ost in i ugnen MUMS

 • Amanda
  6 januari, 2015 at 22:33

  Vad fint det ser ut i butiken.

 • Johanna
  7 januari, 2015 at 18:11

  Vilken butik har ni tagit över?

 • Jane
  7 januari, 2015 at 21:04

  Nä men då måste det varit hos Karin ni varit o ätit 🙂
  eller d kan ju vara nån annan Idahs mamma ni varit hos ioförsig 😀
  Trodde aldrig jag skulle få se att ni varit i Ånge 🙂
  ska testa gratängen jag mä 🙂
  Kram