Okategoriserade

Hello

Wow det är stendött i Sturegallerian.Tre kunder på två timmar. Tur att jag har en massa annat att fixa och TUR att jag tog med mig min dator annars hade jag fått tuppjuck här. Knäckekexen är helt slut i lager det är ju positivt… Tur att det finns chiapuddingar så att jag får nån lunch. Det blir en mango-pudding och en peanutbutter jelly eller näe jag äter puddingen först och sen tar jag en svart kopp och då vill jag ha nåt sött så det blir favoriten cookie dough eller näe cookies and cream blir det FY FAN va gott.

Jag håller på att planera mitt år nu och också. Först tar jag tag i allt fix inför året. Simskolan, tennisen, måste kolla upp om Ringo får börja spela i Djurgårn det här året eller om han ska vänta ett år till. Sen tänker jag mig en resa till Miami med barnen. Jag vet inte riktigt när men känner mig sugen och det är instagrams fel. Fan alla jag följer är i Miami och det ser så härligt ut. Egentligen vill jag till Thailand men samtidigt tänker jag att man vill se nåt nytt kanske.. Jag har varit i Miami med det var under HELT andra förutsättningar så den barnvänliga sidan har jag inte upplevt. Vi får se…

En weekend till Budapest med syrran och mamma väntar i mars. Vi fick det av mamma i födelsedagspresent båda två så nu ska vi åka. Hört att det är Four Seasons man ska bo på stämmer det?

Sen har vi bokat en tjejresa till Palma i maj det ser jag fram mot. Sen fyller Bingo 40 i juni och börjar mumla om nån resa med familjen istället för fest så jävla panshisvarning men absolut.

Okej nu var jag just med om den roligaste kunden. Kvinna 45-ish. Utländsk påbrå jag skulle säga syrian för de pratar på ett särskilt sätt med långa a. Ärtig som fan. Låg knut med spänne. Stuprörs jeans svarta. Dunjacka. Svin positiv. ”Hur blir jag smal säg vad jag ska göra jag har fem kilo som måste bort!”. Sen drog hon upp jackan och grabbade tag i en väldigt liten bilring. ”Det HÄR, det måste bort NU”. Bestämd.

Svårt fall såklart för få människor fattar hur lite man kan äta för att tvinga ner kroppen till en vikt som den egentligen inte vill väga men jag försökte vara smart med henne och rådde henne att äta en skiva av vårt knäckebröd varje dag vid 12. Mycket smör och ost på den. Vid fyra tar hon en Quest och en chiapudding.  Vid sju äter hon lite kött eller fisk med nån sås eller nån grönsak men vi snackar en halv assiett fem tuggor. Får hon panik på kvällen tar hon en bit knäcke med smör eller en halv quest. Jo fan vill man göra något som kroppen inte vill så får man banta tänker inte hymla med det. Sa även att hon kan köra en tre dagars smoothie-kur för att väcka kroppen till liv.

Hon blev som galen. Började springa på stället och skjuta luftskott mot mig. ”JAG gillar dig du är cool!” Jag följer dig överallt. Du ser mycket tjockare ut i verkligheten än i teve. Du är så smal jag ska göra som du säger!” Jag ehh jag vet inte jag tror att jag bara log och nickade. ”Det är inte många tjejer i Sverige som gillar din stil det ska du veta men JAG älskar dig du är cool jag säger det till min man hon är cooooool!”

Sjukt kul var vårt möte. Hon slajdade ut ur butiken med att säga cooool och skjuta med fingrarna. Så nu sitter jag här ensam igen. Jag har satt på best of Orup HA HA HA men nej det ger mig inte åldersångest alls. Jag avskyr modern musik det kan jag säga. Rihanna, Beyonce fy fan. Inget får mig på så gott humör som gamla Orup, Streisand, PH, Lionel Richi, Cohen a ni fattar.. Igår lyssnade jag på ”Sjung halleluja” med Orup fyra gånger på raken när jag sprang DET får mig att springa ingen jävla house dunka dunka nä ska jag få energi och köra full pull så är det gamla godingar som gäller.

Okej jag ska ta och äta en quest nu. Det blir en vit choklad och hallon. Åh nu kom Främling härligt härligt. Med Orup alltså. Så bra! Det blir repeat på den. Kanske fem gånger.
Katrins Snapshots

Hörrni det här med chiafrön. Vi måste reda ut det här känner jag. Är det viktigt att tugga sönder fröna för att hela frön inte kan tas upp av kroppen? Kan min ettåring äta chiapudding varje dag han älskar det?! Låååång text om ditten och datten på katrinz.se

You Might Also Like

 • Ninnychantal
  5 januari, 2015 at 14:56

  Hej!
  Är auktoriserad hälsorådgivare och kan det här om chiafrön

 • Maria
  5 januari, 2015 at 15:05

  Synd att du inte har butik i göteborg, min hemköpbutik har några av dina produkter, men inte allt. Får passa på att handla när jag är i stockholm i februari.
  Tycker oxå att du är cool, precis som kunden som var inne i butiken tidigare. Keep on your work!

 • Hyrestanten
  5 januari, 2015 at 15:32

  Katrin, om du verkligen vill veta något, varför googlar du inte? Det borde du f.ö. göra oftare då du uppenbarligen inte ids läsa och studera, för du verkar inte så allmänbildad. Varje gång dina tankar dras till mat, godis osv kan du kanske ägna åt studier?
  Vad gäller Bingo så verkar han väl som en mogen familjefar och normal 40-åring om han vill resa med sin familj. Alla åldras Katrin, det hjälper inte att bete sig som en 20-åring.

 • annaP
  5 januari, 2015 at 16:04

  Passa på o se orups krogshow på hamburgerbörs…. Kanon

 • adina
  5 januari, 2015 at 16:11

  Jag trodde du var utbildad kostrådgivare inom LCHF. Men jag kan ha fel med tanke på de råd den UTLÄNDSKA damen fick!??!

 • Muffi
  5 januari, 2015 at 16:29

  Du framstår som en väldigt YTLIG person tyvärr!!

 • Keno
  5 januari, 2015 at 17:48

  Adina; Katrin är AUTODIDAKT!!!

 • ottelina
  5 januari, 2015 at 18:05

  Har du studerat kost och näringslära??

 • eau de online
  5 januari, 2015 at 19:49

  Älskar dina skor.

 • Maria
  5 januari, 2015 at 20:41

  Alltså jag blir chockad då jag läser inläggen. Varför läser man bloggen om man inte gillar personen bakom den? Varför orka skriva ett drygt o taskigt inlägg? Shit va Katrin måste va hårdhudad o stark som pallar vara offentlig o köra blogg o insta med så många idioter som verkar följa henne o bara vill fylla kommentarsfältet med skit!!

 • Anna
  5 januari, 2015 at 21:38

  Vilken rappakalja!!

 • andrea
  5 januari, 2015 at 22:09

  Men hallå! Kan du som är såå jävla ytlig med allt utom kläder förstås ! förklara VARFÖR du inte tar hjälp av ett proffs vad det gäller klädstil ? Du ser ju för jävlig ut ….förstår att Bingo gör vad han kan för att få dej att fatta men det skiter du ju tydligen i .

 • andrea
  5 januari, 2015 at 22:16

  Ojj vad har hänt nu? Eftersom du glömde att som alltid tala om att din syster är JURIST !!! HAHAHAHA …SÅ sjukt .

 • Jag
  5 januari, 2015 at 22:35

  Det säljer, inte många människor som skulle vilja ta den skit som skriva här…
  Inte normalt att ta sånt…
  Höra dessa ibland sjuka åsikter, även om katrins barn… Skulle någon skriva det om mina barn, skulle jag direkt avsluta min blogg…. Men inte katrin!!…

 • Susana Bernardini
  5 januari, 2015 at 22:36

  Hej Katrin
  Jag är en 4 barnmamma som fick tips om dig av min äldsta dotter, jag letar efter någon som är intresserad av att testa och förhoppningsvis rekommendera mina produkter som är barnmöbler som är tillverkade av återvunnet papper och designade och lätta. BernardiniSpace heter mitt företag och kommer i nästa vecka att öppna en webbshop. Vi har en sida på FB som man kan gå in och titta lite. https://www.facebook.com/bernardini.se?ref=bookmarks

  Tack för din tid och önskar dig en god fortsättning och all lycka.
  Vänliga hälsningar
  Susana Bernardini

 • Maria
  5 januari, 2015 at 22:54

  Hej. Jag har kört lchf i 3 månader och gått ner 7 av mina 10 kilon som jag ville ha bort.
  Nu vågar jag inte fortsätta för håret fullkomligt rasar av mig. Jag har tappar nästan hälften och har varit tvungen att klippa kort. Har varit hos doktorn och tagit en massa prover, men dom hittar inget fel. Någon som hört eller varit med om det skulle vara lchf kosten som påverka?

 • Camilla
  5 januari, 2015 at 23:23

  Ha Ha! Katrin, jag gick förbi butiken 2 ggr eftersom jag tänkt köpa cocoschips, men du såg så busy ut med några utländska(så tänkte jag) kunder.

 • Erika
  6 januari, 2015 at 03:49

  Vart kan man skriva in till podden??

 • bonny
  6 januari, 2015 at 05:28

  Vilken taskig outfit.”Tattarstill”?

 • Emma
  6 januari, 2015 at 09:10

  Du som tappar håret. Jag tror inte alls det beror på LCHF-kost. Jag har aldrig tappat hår, trots flera år av LCHF-kost. Tvärtom skulle jag vilja påstå. Tycker allt blir hälsosamt och stabilt med kroppen när man utsesluter socker och kolhydrater.
  Men du kanske äter för ensidigt? Äter du tillräckligt med grönsaker? Du kanske inte får i dig det din kropp behöver. (Och jag lovar dig att det är inte socker och kolhydrater den behöver).
  Hoppas det löser sig för dig!
  Kram!

 • Viola
  6 januari, 2015 at 09:26

  Om man googlar på att tappa håret med lchf. Så är det tydligen ganska vanligt Maria!!

 • Cathrine
  6 januari, 2015 at 09:37

  Bonny; ”Tattarstil”= ett L

  Måste man vara uppklädd till tänderna på en klämdag? Inget fel på hennes
  T shirt och snygga mörka jeans..! 20 åringar klär sig väl mera som de vore påväg på gala hela tiden eller date men det är ju katrin inte? En 20 åring….

 • Shannon
  6 januari, 2015 at 09:38

  BEDRÖVLIGT att Katrin som expert på LCHF inte svarar sina läsare på frågor i ämnet!!!!!

 • Soliss
  6 januari, 2015 at 13:17

  Chiafrön ska krossas ifall kroppen ska kunna tillgodogöra sig näringen i dem. Okrossade glider de fint igenom kropp och tarmar.

 • Lillan
  6 januari, 2015 at 14:09

  Fråga dina kunder! Eller GOOGLA. Hahaha Vet du inte vad du säljer??

 • Hanna
  7 januari, 2015 at 13:47

  Hej!
  Ville bara tipsa om Boscolo Hotel i Budapest, superfint och härlig personal!
  Kram

 • Matilda
  10 januari, 2015 at 08:15

  Hur resonerade du egentligen med tips på vad hon skulle äta? Chiapudding (gjord på nöt eller kokosmjölk), questbar och knäcke… Det blir ju en hel del kolisar. Poängen med LCHF är ju att man ska äta sig _mätt_ på relativt lite kolisar. Chiapudding och knäcke kan man äta när man ska hålla vikten och bara vill vara hälsosam. Vill du gå ner i vikt? Strikt lchf med en handfull mängd protein, ordentligt med fett och lite grönsaker. Två gånger om dagen. Fettkaffe på morgonen. Då händer det grejer med kroppen och du slipper svälta.