Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Alltså jag måste bara påpeka en sak som strider helt mot vad man tidigare trott. Eller jag trott i alla fall. Jag har trott att träning är en färskvara. Tränar man inte på nån vecka så hamnar man ur form. Fel. Jag har inte sprungit sen den 22 november. Det är alltså en och en halv månad sen. Idag körde jag mitt första löppass. Mest för att se hur det skulle kännas. Jag höll lite över fem i snitt i nästan nio kilometer och det var inte jobbigt en endaste sekund. Det var urhärligt och skönt och helt underbart. Nån kilometer efter sju gick jag ner och lufsade lite det var det som förstörde sluttiden men kollar jag på splits så körde jag på 5,06 den sista kilometern så jag var allt annat än trött då. Okej det jag försöker säga är att jag tror att jag kan klara milen på 48 inom snar framtid. Jag tror faktiskt det. Otroligt. Jag är väldigt förvånad över min prestation måste jag säga. Men att man tappar formen över tid stämmer i alla fall inte. Voilà! #dagsattblismal #lchfklubben

You Might Also Like

 • Davve
  5 januari, 2015 at 04:06

  Du har rätt där Katrin.

 • Kim
  5 januari, 2015 at 04:28

  Har du inte åkt skidor??

 • Semlan
  5 januari, 2015 at 11:13

  Öhh, det brukar ju sägas att Träning ÄR en färskvara och det har man ju lärt ut sedan 80-talet..
  Ibland undrar jag om du helt missar omvärlden.

 • Calla S
  5 januari, 2015 at 12:11

  Bra att du tänker själv och inte går på myter.

 • Rebecca
  5 januari, 2015 at 20:08

  Vad jag har förstått och lärt mig så jobbar kroppen upp nån sorts ”grundkondition” när du tränar frekvent och bygger upp din kropp. Så tränar du alltså ofta och rätt under en tid och jobbar upp en trevlig kondition så försvinner den inte så fort du slutar. Du kanske inte springer lika fort som du gjorde innan du slutade men du är absolut inte nere på noll. Du behöver liksom inte börja om från början, vilket är väldigt skönt! 🙂

 • Annika
  7 januari, 2015 at 10:46

  Avundas dig som fått upp sån fart i benen! Jag kämpar och kämpar med min löpning, men framstegen är små.