Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Nu är den för visso tagen på eftermiddan så ett halvt kan man ju lätt dra bort och det betyder att jag skött mig ypperligt över julledigheten. Ett ynka kilo har jag lagt på mig under två veckors frossande av magisk mat. Det är ett bevis för att om man bara håller sig till LCHF så kan man käka på med gott samvete. Visst jag har åkt längd en del men det känns inte som att jag har tränat hårt precis. Nu är jag däremot övertaggad till att träna. Kan inte bestämma mig för vad jag ska satsa på bara. Löpning, styrka, yoga.. Nej jag hinner inte med mer än en sak. Jag gör nämligen saker ordentligt. Löper jag så gör jag det fyra gånger i vecka. Yogar jag så gör jag det minst fyra gånger. Kanske ska köra gymkort ett tag. Sturebadet lockar. #dagsattblismal #nyatag #lchf

You Might Also Like

 • Camilla Nordin
  4 januari, 2015 at 23:19

  Är bönpastan ( http://www.risenta.se/kampanj-1 ) LCHF godkänd? Hittade den och tyckte det var ett bra alternativ till vanlig pasta.

 • P
  4 januari, 2015 at 23:34

  Varför Googlar du inte? Nu har jag gjort det åt dig. Bönpasta spagetti innehåller 18 gram kolhydrater /100 gram När man äter LCHF brukar man ha som riktvärde att det som har 5 gram kolhydrater och mindre/ 100 gram är ok.

 • Lillan
  5 januari, 2015 at 04:37

  Förstår inte varför folk frågar Katrin om lchf när de vet att de inte får något svar!. Som P skriver. Googla i stället!!

 • jonas
  5 januari, 2015 at 19:48

  för den liberale lchfaren (om man tål det och inte är gravt överviktig) är den helt ok men bara en knapp näve och inte så ofta 🙂