Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Årets första podd är ute! Alla avsnitt hittar ni på www.binkat.se #relationspodden #binkat

You Might Also Like

 • D. DeMarkey
  2 januari, 2015 at 11:35

  Vad kul att ni kan hjälpa andra och att dom känner igen sig i er. Har aldrig lyssnat på er eller någon pod överhuvudtaget för jag har inte tid för det men jag gillar att läsa din blogg i alla fall. 🙂

  God fortsättning

 • Pia
  2 januari, 2015 at 13:14

  Nej, fattar inte heller hur folk har tid att lyssna på podcast. Tiden räcker ju inte ens till till det man vill/måste göra. Okej, jag kikar in på bloggar ibland när jag hinner.

 • andrea
  2 januari, 2015 at 13:22

  Pia …du kan alltså inte lyssna samtidigt som du gör nåt annat? Herregud vad jobbigt att inte ens ha sån simultankapacitet !!!

 • Anna
  2 januari, 2015 at 13:32

  Måste hålla med Andrea. Det tar ju mindre tid att lyssna på en podd än vad det tar att ägna sig åt att läsa bloggar. Sätt på en podd nästa gång du lagar mat eller liknande.

 • Pia
  2 januari, 2015 at 16:20

  Ja om man är själv kan man lyssna, men här har man andra ljud att lyssna till hela tiden, det skulle inte fungera. Nej bättre att ta sig an allt runt en själv än bry sig om alla andra. Lyssnade lite på första podden, men hann inte höra klart. Kul för er som gillar det och har tid och lust. Dit hör inte jag.

 • minimee
  2 januari, 2015 at 23:51

  Att inte ha tid är väl en lite larvig bortförklaring.
  Ta på hörlurar när du är ute och går, när du åker till jobbet, när du dammsuger, när du tränar, innan du somnar på kvällen…osv osv
  Tid kan man nog nog hitta, men man kanske inte vill, det är en annan sak.

 • Morsan
  3 januari, 2015 at 00:11

  Haha, lyssna på sånt dravel innan man somnar på kvällen? Skulle inte tro det. Inte alla som bara kan stänga av och sätta på sig hörlurar hur som helst. Den tiden man har för sig själv har man roligare/viktigare saker att göra.