Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har inte använt smink på två veckor och det hkänns skönt. Snart börjar sminkperioden nämligen. Rättare sagt den 5 januari då jag börjar jobba med en heldag i Sturegallerian. Jag gjorde en paj idag. En ljuvlig chèvrepaj som jag hittade receptet till i LCHF- bilagan. Den måste ni göra.

You Might Also Like

 • Emma
  1 januari, 2015 at 21:58

  Så snygg du är utan smink!
  Bra självförtroende har du. Det strålar om dig!
  Kram!

 • Anna
  1 januari, 2015 at 22:16

  Det är alltid mycket finare utan smink. Egentligen är det konstigt att så många sminkar sig så ofta när det är så fint utan smink.

 • Jag
  2 januari, 2015 at 16:20

  Skönt att gå utan smink….. Kan man slappna av…. Bara vara, ta hem känslan till Ö malm,…

 • katja
  2 januari, 2015 at 19:37

  Har du gått upp i vikt?