Okategoriserade

Jag känner mig utpumpad

Hej hej, vilken dag! Jag har suttit i powermöte sen tidig morgon till nu. Nu åt jag just en lammburgare och känner mig tung och slö i kroppen på grund av det. Mycket tjafs idag. Fel på leveranser, på produkter, jobbiga samtal fram och tillbaka. Vi håller på att gå igenom något som heter IP-certifiering och jag inser vikten av spårning av råvaror kan jag säga. Ingergerd, vår produktionsledare, har prov i hygien imorgon och jag sitter med obegripliga manualer på engelska om hur man spårar och certifierar produktion i utlandet. Tur att de enda råvarorna som vi köper in från utlandet är från Polen så jag åtminstone kan kommunicera med dem. Polen överraskar på den här punkten kan jag säga. För dem är det självklart att saker odlas ekologiskt och det är tydliga och klara bud. Det kunde man kanske inte tro om just Polen med de fördomar som man har. Mycket bra Polen!

Jag passar på att ta en bild på mig själv då jag ser någorlunda fresch ut. Jag gör inte det varje dag nämligen men på grund av dagens morgonmöte åkte finblusen på. Ni har undrat var den är från. Märket heter Patricia Pepe. Hörrni på lördag samplar vi pizza och bröd i Sturegallerian. Vi står i ljusgården och bakar från 12.30 så kom gärna förbi och mumsa på lite pizza.
Katrins Snapshots

You Might Also Like

 • Marie
  24 april, 2013 at 15:02

  Fin du va idag Katrin!

 • Emelie
  24 april, 2013 at 15:11

  Passar skitbra i blusen! Snyggt!
  Polen överraskar med mycket! Dom var ett av dom få länder som inte ruggades av ekonomikrisen. Det blomstrar tydligen för dom så att dom har börjat leja folk utifrån. Grymt bra! Kul att det går bra för någon liksom.

 • Henrik
  24 april, 2013 at 15:47

  Polacken var hos optikern på synundersökning eftersom han skulle ta körkort.

  ”Ser du vad det står här?” sa optikern höll upp en skylt med bokstäverna:

  Z C H W I X N O S T A C Z Y

  ”Javisst!” sa killen. ”Hur känner du honom?”

 • Lena med bena
  24 april, 2013 at 16:10

  Snygging! Kör hårt Katrin!

 • Karin
  24 april, 2013 at 16:28

  Snygg blus

 • Emma
  24 april, 2013 at 21:54

  Satan vad du är snygg Katrin! 🙂 Du ser väldigt pigg och fräsch ut!

 • anonym
  25 april, 2013 at 00:43

  Jag vet inte varifrån kommer dina kunskaper om Polen men du har tydligen missat massor – LÄS På, ta reda på fakta… jag tror inte att någon hade tagit dig på alvar om du hade sagt detta i Polen. Du missade massor tjejen!

 • anonym
  25 april, 2013 at 00:43

  jasså, säger du Polen. Intressant…